Хазяйни світу.
Обеззброєння України.
Re: Обеззброєння України.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
До єретиків. Там десь шильдик є. Але єресь не позбавляє рабства, бо я все одно змушений користуватися ЇХНІМИ грошима, вкраденими ними ресурсами, і так далі. Так що по суті - поки що раб, але як мєнти кажуть, склонний к побєгу.
А Ви себе до вільних причисляєте, пардон за нескромне питання?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Кров і колір шкіри не мають значення, це релігійно-світоглядне питання.
Ті, хто сьогодні поки що контролює ресурси, інформацію (у тому числі гроші), наркотики й ще багато чого. Ім'я їм - Легіон(с).

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це ілюзія. Але, з іншого боку, може так і краще. Всьому свій час, врешті.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Повертаючись до теми обеззброєння України, хочу нагадати про деякі вже майже забуті події, як то програма НАТО з утилізації озброєнь, потреба у якій зараз відпала у зв'язку із їх "утилізацією" на "невійні", й ВНЄЗАПНИЙ інцидент із судном "Фаіна", котре здуру захопили неграмотні сомалійські пірати, "зпаливши хату" широкомасштабного розкрадання озброєнь із України, про яке не могло не знати керівництво, почианаючи із Паскуди, і за котре по сьогодні жодна паскуда не понесла ніякої відповідальності.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так. Але є нюанс: віра в ілюзію черевата отриманням катастрофи, от у чому штука.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ага. НЄХ, народжена "філософами".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
це шо - сьодня вече теологів на сайті?
піддам і я
"Річ" - це щось СОобразне, що має зміст. "Ангостицизм" - саме нєх, висмоктана із пальця, "грунтована" на таких же вигаданих і штучно нав'язаних явищах, як поділ на "матеріалізм" і "ідеалізм", а також на "науку" і "релігію".
Ні, ну це звичайно суто моя єретична точка зору, не звертайте особливої уваги.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Чому? Кожен пише що хоче... Якщо всі кинулися в "релігійну" тематику, то можливо що віра в гроші й "науку" дала тріщину, хз.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ні, ну загалом у цій гілці я думав лише про зброю "фізичну", найпримітивнішу, але звичайно є й куди потужніша інформаційна зброя, серед якої й нав'язування рабам якоїсь ВІРИ - у певного істукана, незрозумілу "трійцю", у гроші, в "риночьну економіку" й "конкуренцію", або "титульну націю"...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А чого вони, раптом, ополчились проти білої раси?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй