-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 26 лютого 2020, 07:39
Саня писав: ↑
Sintez писав: ↑
Кров і колір шкіри не мають значення, це релігійно-світоглядне питання.
Ті, хто сьогодні поки що контролює ресурси, інформацію (у тому числі гроші), наркотики й ще багато чого. Ім'я їм - Легіон(с).
А чого вони, раптом, ополчились проти білої раси?
Тому що з білих не виходять потрібного гатунку раби, котрі іпошили б за чашку рису і раділи тому, що сьогодні не вмерли із голоду.
Тому білих знищують, впроваджуючи "ценності", котрі підривають нормальну сім'ю. Це призводить до того, що білі жінки просто перестають родити дітей - є, тіпа, важливіші речі. Тим часом території білих поступово, тихенько, займають інші раси.
Невже ще й досі це не очевидно?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Mack Mack
Повідомлення
Mack Mack » 26 лютого 2020, 09:14
Тому що з білих не виходять потрібного гатунку раби, котрі іпошили б за чашку рису і раділи тому, що сьогодні не вмерли із голоду.
Тому білих знищують, впроваджуючи "ценності", котрі підривають нормальну сім'ю. Це призводить до того, що білі жінки просто перестають родити дітей - є, тіпа, важливіші речі. Тим часом території білих поступово, тихенько, займають інші раси.
Ваше лезо Оккама затупілось?

Mack Mack
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 26 лютого 2020, 10:11
В с..ку Оккама.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Саня
Повідомлення
Саня » 27 лютого 2020, 03:36
А чого вони, раптом, ополчились проти білої раси?
А як тоді розуміти політику "одна сім'я - одна дитина" у Китаї та СНІД і голод у Африці? Як війну проти жовтої і чорної раси? А ким хочуть замінити білу расу? Тими хто буде сидіти на допомозі, а не працювати. Сенс?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Саня
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 27 лютого 2020, 08:51
А як тоді розуміти політику "одна сім'я - одна дитина" у Китаї та СНІД і голод у Африці? Як війну проти жовтої і чорної раси? А ким хочуть замінити білу расу? Тими хто буде сидіти на допомозі, а не працювати. Сенс?
Ти справді не розумієш? Сенс дуже простий - контроль над Світом. Навіщо? Ну мабуть певним перонажам цей процес приносить певне задоволення.
Все дуже перемішано й неоднозначно, але одну тенденцію можна відслідкувати чітко - тисячі років все робицця, щоб зберегти ієрархію. При чому "турбота" про "недорозвинених" народів подаєцця як благо: українці, навіщо вам та земля? Ви ж тупенькі, незугарні, не напружуйтеся, МИ прийдемо й дамо лад вашій землі, а вам навзамін дамо канхветку Тузік й багато ігрушок красівих...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Mack Mack
Повідомлення
Mack Mack » 27 лютого 2020, 09:09
Ти справді не розумієш? Сенс дуже простий - контроль над Світом. Навіщо? Ну мабуть певним перонажам цей процес приносить певне задоволення.
Все дуже перемішано й неоднозначно, але одну тенденцію можна відслідкувати чітко - тисячі років все робицця, щоб зберегти ієрархію. При чому "турбота" про "недорозвинених" народів подаєцця як благо: українці, навіщо вам та земля? Ви ж тупенькі, незугарні, не напружуйтеся, МИ прийдемо й дамо лад вашій землі, а вам навзамін дамо канхветку Тузік й багато ігрушок красівих...
Мля, маячня. Це ж які там менеджери, що так все прцює

Mack Mack
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 27 лютого 2020, 09:23
Mack Mack писав: ↑
Мля, маячня. Це ж які там менеджери, що так все прцює
Це справи не рівня мислення менагерів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Саня
Повідомлення
Саня » 27 лютого 2020, 11:36
Сенс дуже простий - контроль над Світом.
Що означає слово контроль у вищевказаному сенсі? Хазяїни що, контролю не мають? Чого тоді ти їх називаєш хазяями?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Саня
-
главспец
Повідомлення
главспец » 27 лютого 2020, 12:17
Що означає слово контроль у вищевказаному сенсі?
Хазяїни що, контролю не мають? Чого тоді ти їх називаєш хазяями?
я бы ещё спросил: а как фамилии тех хозяев? Или это просто некие «демоны» (с)?
главспец
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 27 лютого 2020, 17:25
Що означає слово контроль у вищевказаному сенсі? Хазяїни що, контролю не мають? Чого тоді ти їх називаєш хазяями?
Контроль це означає контроль. Ти не розумієш цього слова? Ну воно справді іноземне, тоді можеш вживати наше "управління". Вони його мають, але звичайно поки що не повне, їм же потрібен контроль повний, концтабір.
Управління здійснюєцця через гроші, закони, "цифровізацію" етк. Власних ресурсів у них чимало, але основний ресурс - ідіоти/добровільні помічники, котрі заради "світлого комуністичного(ринкового, ліберального, монархічного - на вибір) майбутнього" самі зведуть стіни й поставлять вишки того концтабору.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 27 лютого 2020, 17:28
главспец писав: ↑
Що означає слово контроль у вищевказаному сенсі?
Хазяїни що, контролю не мають? Чого тоді ти їх називаєш хазяями?
Ім'я їм - Легіон.
Але окремі імена часто на слуху, як той же пресловутий Сорос. Або клан Ротшильдів. Але верхівку ми навряд чи взнаємо. Головна війна - війна ідей.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
главспец
Повідомлення
главспец » 27 лютого 2020, 18:51
Ім'я їм - Легіон.
Але окремі імена часто на слуху, як той же пресловутий Сорос. Або клан Ротшильдів.
Але верхівку ми навряд чи взнаємо. Головна війна - війна ідей.
ну, они хоть материальны, эти таинственные злые силы?
И где воины добра и света?
главспец
-
Саня
Повідомлення
Саня » 27 лютого 2020, 20:01
Легіон чи Глобальний Предиктор? Чому ти уникаєш цього кобівського терміну?
Ролло Мэй
Саня
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 27 лютого 2020, 21:32
Ім'я їм - Легіон.
Але окремі імена часто на слуху, як той же пресловутий Сорос. Або клан Ротшильдів.
Але верхівку ми навряд чи взнаємо. Головна війна - війна ідей.
ну, они хоть материальны, эти таинственные злые силы?
Я не знаю, Сороса вживу не счупав, як і інших.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 27 лютого 2020, 21:33
Легіон чи Глобальний Предиктор? Чому ти уникаєш цього кобівського терміну?
ГП - мало для кого зрозуміла абревіатура.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 27 лютого 2020, 21:35
M_M писав: ↑
Саня писав: ↑Глобальний Предиктор
aka ZOG
Сіоністи - такі ж тупі засранці, як і будь-які інші націоналісти. Піхота, не більше.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Mack Mack
Повідомлення
Mack Mack » 28 лютого 2020, 08:44
Я не про менагерів, а про рівень управлінської майстерності. Це якийсь 80 лвл. Рівень богу. Невже не зрозуміло що таке неможливо, якщо немає Скайнету? Та й у скайнета вийшло не до кінця.

Mack Mack
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 28 лютого 2020, 08:57
Mack Mack писав: ↑
Я не про менагерів, а про рівень управлінської майстерності. Це якийсь 80 лвл. Рівень богу. Невже не зрозуміло що таке неможливо, якщо немає Скайнету? Та й у скайнета вийшло не до кінця.
Із чого я маю зробити висновок, що "це неможливо"? Бо "неможливо ніколи"? Із того, що папуас не розуміє принципу дії мобілки, не випливає ж її неможливість?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Mack Mack
Повідомлення
Mack Mack » 28 лютого 2020, 09:04
Із чого я маю зробити висновок, що "це неможливо"? Бо "неможливо ніколи"? Із того, що папуас не розуміє принципу дії мобілки, не випливає ж її неможливість?
Я про те, що папуас не довчив теорію ймовірності та теорію систем.

Mack Mack