Нафік мені здалася ця словесна еквілібристика?
Обеззброєння України.
Re: Обеззброєння України.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тре поставити у руля управлінців - єретиків, на всіх рівнях. І обеззброєння не знадобиться.
А ти понімаєш?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Основне обеззброєння відбулося шляхом заміни освіти бутором, про що й свідчить ця гілка. Те, що як наслідок проіпали зброю залізну - уже наслідок. Був би ум, відновили б льогко, а так - ..я, навіть патронний заводик ума немає зклепати. Втім, що дивного? Доменагерилися до того, що саморізів своїх не здатні виробити...
А єретики прийдуть, куди ж їм діватися. Шкода тільки, що "елітних" придурків історія нічому не вчить, і вони скиглять раз за разом, отримуючи звіздюлі від "єретиків". Шо характерно - часто реально не розуміючи причину.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це брехня. Узгодження вас не цікавить, це "дискусія" типу "А ти Ваську Кривого знаєш?", тобто спроба давити "автритетом". Марна, звичайно.
Так повернемося до наших баранів. Що каже "теорія систем" про обеззброєння України?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну "правильним" "елітним" засранцям, котрі мені тикають "правилами ведення димкусій", для примєру нагадаю, що говорити "він" між собою про присутнього - свинство, взагалі-то. А Кейнса.. Ну да, в ср..ку, правильно. Але не тому, що я його не знаю, а якраз тому що знаю.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Єрєтика плутати з ідіотом небезпечно. Це так, по знайомству.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!