"Вірусний удар" по глобалізації

M_M

Re: "Вірусний удар" по глобалізації

Повідомлення M_M » 02 березня 2020, 09:07

Mack Mack писав: "Ринок ЦБ" - не зустрічалось?
Мені - ні. Зустрічалось "ринок ЦП" або "рынок ЦБ".

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2020, 09:09

главспец писав:
Sintez писав: З іншого боку, у самому залученні інвестицій нічого поганого немає, якщо для інвесторів встановлені чіткі правила й обмежена їхня можливість наживатися. Напримєр, заборонений вільний вивід грошей, за першою хотєлкою.
ну вот ты инвестор, это же твои деньги! Ты еще предложи запретить банковские вклады забирать без предупреждения за год! Или штрафсанкции введи. Процентов этак с 50.
Та ти шо! А ти не знав, що банки, як тільки їм щось припікає, ПРИЗУПИНЯЮТЬ виплати вкладникам (інвєсторам, нє?) й кажуть "Обождітє" й "Зайдітє на нєдєлькє". Є й вклади, котрі заборонено забирати по першій хотєлці, а саме "через год". Ти не знав? Чи знову дурником прикидуєшся?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 02 березня 2020, 09:12

M_M писав:
а в руках держать доводилось? Или поручение брокеру выдавать?
п.с.
особый интерес вызывает мнение о фондовом рынке тех, кто...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2020, 09:14

Mack Mack писав:
Sintez писав:

Це у кого абревіатура "ЦБ" - не "центробанк", а "ценниє бумагі"? Цікаво.
"Ринок ЦБ" - не зустрічалось? Ви мало відповідної літератури читали. Там центробанк називають регулятор. ;)
Тобто одна й та ж абревіатура може невозбранно означати дві різні речі? Ну загалом мене це мало дивує, якщо мова йде про шахраїв у законі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 02 березня 2020, 09:15

Sintez писав:
главспец писав:

ну вот ты инвестор, это же твои деньги! Ты еще предложи запретить банковские вклады забирать без предупреждения за год! Или штрафсанкции введи. Процентов этак с 50.
Та ти шо! А ти не знав, що банки, як тільки їм щось припікає, ПРИЗУПИНЯЮТЬ виплати вкладникам (інвєсторам, нє?) й кажуть "Обождітє" й "Зайдітє на нєдєлькє". Є й вклади, котрі заборонено забирати по першій хотєлці, а саме "через год". Ти не знав? Чи знову дурником прикидуєшся?
не хами.
Размещая деньги в банке под % ты, в надежде срубить бабла из воздуха, соглашаешься на возможные риски. Твоё право. Выдавая тебе кредит, банк рискует невозвратом. Это его право.
И то, и другое - добровольно.

главспец

Повідомлення главспец » 02 березня 2020, 09:16

Sintez писав: Тобто одна й та ж абревіатура може невозбранно означати дві різні речі? Ну загалом мене це мало дивує, якщо мова йде про шахраїв у законі.
ГПУ?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2020, 09:23

Mack Mack писав:
Sintez писав: Да? А як бути із монополіями й картельними змовами, котрі чуть менше аніж кругом? Що, на катроплю минулого року утроївся попит? Чи втричі менше була пропозиція?
Синтезе, це у вас така манера на щось з постулатів, які емпірічно доведени, наводити щось паралельне? Я вам про здорове дихання. а ви мені про пневмонію.
Я Вам про те, що "конкуренція" й "ринкове ціноутворення" - це культовий МІФ, а реально монополії й картелі (змова продавців) задирають ціни доти, доки хом'ячки здатні платити. А якщо хтось продає дешевше - тому відбивають голову. Навіть на базарі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2020, 09:33

главспец писав:
Sintez писав: Та ти шо! А ти не знав, що банки, як тільки їм щось припікає, ПРИЗУПИНЯЮТЬ виплати вкладникам (інвєсторам, нє?) й кажуть "Обождітє" й "Зайдітє на нєдєлькє". Є й вклади, котрі заборонено забирати по першій хотєлці, а саме "через год". Ти не знав? Чи знову дурником прикидуєшся?
не хами.
Размещая деньги в банке под % ты, в надежде срубить бабла из воздуха, соглашаешься на возможные риски. Твоё право. Выдавая тебе кредит, банк рискует невозвратом. Это его право.
И то, и другое - добровольно.
Ну так а я тобі про що? Інвестиції мають бути ОБМЕЖЕНІ й РЕГУЛЬОВАНІ такими правилами, котрі вигідні УКРАЇНІ, в першу чергу. Підхід же зелених - та дайте хоч щось, а завтра забирайте всю країну.
Ну воно й не дивно, вони намагаюцця торгувати тим, що їм не належить, типові шахраї.
Тут справа не в нюансах фондових ринків, а в тому, що міжнародні спекулянти, користуючись неграмотністю українських виборців, зуміли внєдрити в українське держуправління своїх агентів. Так що ті оборудки, котрі ці агенти намагаюцця провернути від імені "народу України", мають бути або не допущені, або денонсовані, як шахрайські, а винні мають бути покарані.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2020, 09:34

главспец писав: Размещая деньги в банке под % ты, в надежде срубить бабла из воздуха, соглашаешься на возможные риски.
Я не займаюся таким. Це недобра справа.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 02 березня 2020, 09:40

Sintez писав: Ну так а я тобі про що? Інвестиції мають бути ОБМЕЖЕНІ й РЕГУЛЬОВАНІ такими правилами, котрі вигідні УКРАЇНІ, в першу чергу. Підхід же зелених - та дайте хоч щось, а завтра забирайте всю країну.
они отрегулированы двумя законами и кучей нормативных актов.
Прикол в том, что большинство рассуждающих на эту тему никогда не читали оных. И даже не понимают, что термины «инвестиция, инвестор» имеют несколько значений. Весьма отличающихся друг от друга.

M_M

Повідомлення M_M » 02 березня 2020, 09:40

Sintez писав: "конкуренція" й "ринкове ціноутворення" - це культовий МІФ
Проблема не у конкуренцїї та ринковому ціноутворенні, а зовсім навпаки, у їх відсутності. Це відбувається за наявності монополіста або хоча б картельної змови.

главспец

Повідомлення главспец » 02 березня 2020, 09:41

Sintez писав:
главспец писав: Размещая деньги в банке под % ты, в надежде срубить бабла из воздуха, соглашаешься на возможные риски.
Я не займаюся таким. Це недобра справа.
а кредит брал?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2020, 10:27

главспец писав:
Sintez писав: Я не займаюся таким. Це недобра справа.
а кредит брал?
Ні.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 02 березня 2020, 10:43

Sintez писав:
главспец писав: а кредит брал?
Ні.
ну вот, видишь: депозиты не размещал, кредитов не брал, договора на расчетно-кассовое обслуживание не заключал, в системе не работал...
И уверенно даёшь оценку всей финансово-кредитной системе! С инвестиционной до кучи.
п.с.
может ты соотв.законодательство досконально изучил?
Тогда - респект!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2020, 11:09

главспец писав:
Sintez писав: Ні.
ну вот, видишь: депозиты не размещал, кредитов не брал, договора на расчетно-кассовое обслуживание не заключал, в системе не работал...
И уверенно даёшь оценку всей финансово-кредитной системе! С инвестиционной до кучи.
п.с.
Тогда - респект!
За твоєю логікою, щоб вивчати психологічні причини самогубств, слід хоч разочок застрелитися самому. Інаше не копєнгагєн
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 02 березня 2020, 11:17

Sintez писав:
главспец писав: ну вот, видишь: депозиты не размещал, кредитов не брал, договора на расчетно-кассовое обслуживание не заключал, в системе не работал...
п.с.
Тогда - респект!
За твоєю логікою, щоб вивчати психологічні причини самогубств, слід хоч разочок застрелитися самому. Інаше не копєнгагєн
не передёргивай, врач тоже лечит те болезни, которыми сам не болел.
Но это не значит, что лечить может каждый желающий.

Саня

Повідомлення Саня » 02 березня 2020, 11:29

На Близькому Сході ринки акцій теж падають

Ринки акцій на Близькому Сході різко впали на тлі новин про поширення коронавірусу.

Про це повідомляє Bloomberg.
СпойлерРозкрити
Так, Кувейт зупинив торги найбільшими лістинговими компаніями, коли його ринки знову відкрилися після триденної відпустки минулого тижня. Призупинення сталося після того, як індекс фондового ринку країни знизився майже на 11%.

Індекс ринку Дубая впав на 5,2% до найнижчого рівня з 2018 року.

В Ер-Ріяді акції найбільшої в світі компанії Saudi Aramco знизилися на 2,1% до найнижчого рівня з моменту первинного публічного розміщення акцій в грудні.

Падіння цін на нафту чинитиме тиск на економіки країн Перської затоки, оскільки цей товар становить значну частину державних доходів, передає видання.

Зокрема, ціни на нафту West Texas Intermediate впали на 16% минулого тижня до 44,76 долара за барель.
https://www.epravda.com.ua/news/2020/03/2/657621/
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2020, 13:21

главспец писав:
Sintez писав: За твоєю логікою, щоб вивчати психологічні причини самогубств, слід хоч разочок застрелитися самому. Інаше не копєнгагєн
не передёргивай, врач тоже лечит те болезни, которыми сам не болел.
Но это не значит, что лечить может каждый желающий.
А ти укладав угоду із банком?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 02 березня 2020, 13:43

M_M писав:
нє прідєрайтєсь, ви зрозуміли у чому сенс

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 02 березня 2020, 13:45

Sintez писав:
Mack Mack писав: Синтезе, це у вас така манера на щось з постулатів, які емпірічно доведени, наводити щось паралельне? Я вам про здорове дихання. а ви мені про пневмонію.
Я Вам про те, що "конкуренція" й "ринкове ціноутворення" - це культовий МІФ, а реально монополії й картелі (змова продавців) задирають ціни доти, доки хом'ячки здатні платити. А якщо хтось продає дешевше - тому відбивають голову. Навіть на базарі.
мля, песець, ви мені ще почніть доводити що ідеального газу не існує :drag:

Відповісти