Я не про "релігії й течії", а про віру. Це далеко не одне й те ж
Тимошенко
Re: Тимошенко

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Організовані "релігії" (вони ж - "церкви") - на ділі корпорації по випасу, доїнню й стрижці лохів. Як правило, віра Богові там якщо і є, то далеко не на першому місці.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
99 особєй із ста належать до організованої церкви віруючих у гроші. Хтозна, чи нада воно їм, але факт.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так, існує купа "неоргвнізованих", "невоцерковлених" віруючих Богу. Церкви вважають це проблемою, хоча й не афішують. А який "приклад" може бути, якщо у цих людей немає ніяких організацій, систем? Ну себе можу навести як приклад, вистачить?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
І у що саме вірять
У Триєдиного Бога? У Будду? У святий комунізм і пророка його Сталіна? А як про це дізнатися, якщо вони тихцем, мовчки вірять і нікому про це не кажуть?
Хоча все одно вірять у дещо, створене іншими.
Не ходять до церкви чи партзбори? Це зветься дистанційним керуванням.
?купа "неоргвнізованих", "невоцерковлених"
У Триєдиного Бога? У Будду? У святий комунізм і пророка його Сталіна? А як про це дізнатися, якщо вони тихцем, мовчки вірять і нікому про це не кажуть?
в каком смысле? Несут своё бабло попам? Или твой намёк глубже - любят деньги?
Скажу тебе по-секрету: каждый(любой!) может с умом распорядится деньгами!
Для этого ему нужны всего две вещи... Мало у кого они есть.
Ми віримо не "у" щось чи когось, а "кому" - Богові.M_M писав: ↑ І у що саме вірять?купа "неоргвнізованих", "невоцерковлених"
А з якого перепугу я чи хтось із інших маємо бити себе п'яткою в груди? Так роблять шарлатани/зазивали, щоб поповнити армію лохів. Мені воно нафіга? Ідіот має повне право залишатися ідіотом, насправді це єдине реально невід'ємне "право людини".
Звідки я знаю про таких? Зустрічав, як вживу, так і в мережі. Хоча чимало із них самі себе відносять до "атеїстів", не розуміючи, що насправді відмежовуюцця не від Бога, а від попів/церков.
Ну були й знамениті люди, Графф наш Лєв Толстой, напримєр.
Хочете поговрити про "керування"? Ану. І хто ж мною "дистанційно керує", по-Вашому?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ні, я маю на увазі віру саме у гроші, як у всемогутнє божество. Як у такий собі абсолют. У таких не гроші для життя, а життя для грошей. Хоча, як ти вірно помітив, отримавши вождєлєнні гроші, вони здебільшого реально не знають, як їх розумно потратити, й купують айфон. Купівля айфона (джипа, вілли у Лондоні, джинсів, "Яви" етк) такими - релігійний акт.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
видишь ли, тут проблема распадается, как минимум, на две:
в могущество денег верит глупый бедолага, ах, вот если бы они у меня были, я бы...
или самодостаточный чел, который абсолютно точно знает, какие именно свои проблемы и даже капризы он может порешать при помощи своих же денег! Как инструмента.
При чому тут шкільна версія? У совдепівській школі вивчали "Путь жизни"?! Та ми про цей твір Граффа й не чули тоді!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Самодостаточний... А це як? Як, скажімо, "самодостаточьний" може за допомогою грошей убезпечитися від банального землетрусу? Або скажімо від того ж пресловутого вірусу? Або того ж таки раку?главспец писав: ↑видишь ли, тут проблема распадается, как минимум, на две:
в могущество денег верит глупый бедолага, ах, вот если бы они у меня были, я бы...
или самодостаточный чел, который абсолютно точно знает, какие именно свои проблемы и даже капризы он может порешать при помощи своих же денег! Как инструмента.
Ніякої проблеми тут нема, як і різниці між вірою в гроші наведених тобою представників різних рівнів забезпеченості. Вони вірять в одне й те ж.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ты действительно не понимаешь разницу, когда доступен (по наличию денег) нормальный+ уровень жизни, или когда необходимо выбирать: заплатить комуналку или купить нужных лекарств?!
Может, «бог пошлёт»?
Чому, понімаю, хоча й не розділяю.
Тут питання в тому, у кого які "норми". А Бог таки посилає, якщо ти робиш те, що Йому потрібно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Кожен отримує по вірі своїй, це залізобетонний закон.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!