с другом Юрасиком?
Кого би ви хотіли тут бачити з інших форумів?
- тигрик паласатий
Re: Кого би ви хотіли тут бачити з інших форумів?
Я запросила СыСыТчумбея
З ним не так те, що срачі ходять за ним по п'ятах. Як і за Боженою. Це факт.
Чому? Це вже інше питання, й тут моя точка зору звичайно суб'єктивна.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну засцяний алкаш, котрий кричить матюки під вікнами моєї квартири, теж іскрєнєн у своїх. Я це точно знаю. І Редіс іскрєнєн, напримєр. І шо? Я на їх убєждєнія не покушаюся, але нафіга воно мені прямо під моїм носом?
Це мої загальні міркування. З іншого боку, заборонити нікому доступ я не збираюся, якщо прийдуть. Громадянство - або негайно якщо хтось поручицця, або через півроку, якщо не заіпе всіх за цей час. Якось так. Нічого особистого.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я це ціную в людях найвище. І надіюся що тут у нас це стане доброю традицією.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Telecaster
це good
можна заборонити слова забанити і всьо такоє
але ДУМКИ хер вам! не заборонять (якшо канешно чіп в бошку робота не вставлять)
читайте оруела і хакслі... все там описано півстоліття з чимось тому... показали майбутній розвиток глобального контроля бо знали бо тусувалися серед....
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Хтось може пояснити, як оті три з половинолю клоуни на чолі з бичкою-клоунессою, що там зараз нарешті почуваються хазяями, планують - У РАЗІ ЧОГО! - не пустити на фДД без покаяння і повзання перед ними на колінах з обов"язковим цілуванням рук бичці когось з тих, хто має аккаунт у Клубі? Маю на увазі технічно чи ще якось?
а між тим вони там всерйоз обговорюють що застосувати до "відступників", коли прийдуть (а прийдуть обов"язково!) - зразу гільйотину чи задовольнитися еспанським чоботом
Суперглюк з бичкою зручно забули про свої фольварки )))
а між тим вони там всерйоз обговорюють що застосувати до "відступників", коли прийдуть (а прийдуть обов"язково!) - зразу гільйотину чи задовольнитися еспанським чоботом
- Pestilence
- Чефхелфер
Ну кто модер у того и карты на руках, в смысле технические - зобанить.Тетяна_Д писав: ↑07 квітня 2018, 17:41Хтось може пояснити, як оті три з половинолю клоуни на чолі з бичкою-клоунессою, що там зараз нарешті почуваються хазяями, планують - У РАЗІ ЧОГО! - не пустити на фДД без покаяння і повзання перед ними на колінах з обов"язковим цілуванням рук бичці когось з тих, хто має аккаунт у Клубі? Маю на увазі технічно чи ще якось?
Я вот думаю что нам наоборот привлечь бы сюда людей. Чем больше тем лучше. А модераторы разберутся - кто останется, а кто не желательный посетитель. Привлечь можно вылазками на другие форумы или можно дать рекламу в Гугле, думаю по 5-10 копеек за посетителя. В итоге можно собрать интересных людей, а троллей отфильтровать.
не понимаю я вот этого. Чем? Мой вариант - лучше меньше, да лучше
ХЖВСУ
Люди - не гриби, щоб їх "збирать". Нмд. Такі як Седатив он ходять самі по собі, скільки не клич. Зате всяка придурня набіжить аж бігом.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
та не волнуйтесь сами придут. вот и с фупа подходят. а когда там еще пару раз устроят стриптиз, то самые загадочные поймут, шо шось не так, и пребывание там - напрасная трата духовного здоровья.
но пестиленс прав, глагне будет очень способствовать
ХЖВСУ
да я согласен полностью.раскручивать надо. надо только не потерять управляемость. бурный рост не всегда хорошо сказывается на бренде. нам ведь важно не потерять и клубную атмосферу, не превратиться в клон фапа.
ага, тут помню - тут нє помню, а тут рибу заворачівалі
помнят, як хазяйнували на своїх форумах, одночасно проклинаючи фДД і гондураси - і тут же таврують "відступників"
ну так баженачке всегда нравилось место возле хозяина))
ХЖВСУ