Про життя без вірусів (відокремлено від "Коронавірусу")

главспец

Re: Коронавирус - апокалипсис уже сегодня?

Повідомлення главспец » 17 березня 2020, 11:57

Sintez писав:
главспец писав: Здесь же, имея домовладение сотв. площади, можно пересидеть в самоизоляции, оплатив доставку всего необходимого. А в случае чего «Борис» и полечит без очереди, вопрос в цене.
Итого, какой выбор правильный?
Якщо настане реальна ж-па, ХТО "доставить"? Звідки? Хто тобі сказав, що "Борис" працюватиме? Якщо настане пздц у містах, куди подадуцця мародери?

"Управлінці" пля.
не усугубляй, проблема исключительно в лёгочном осложнении, в основном, для групп риска. В остальном - как обычный сезонный грипп. Молодые и здоровые обслужат платежеспособных. С удовольствием и должным почтением!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 12:01

Я вже неодноразово писав, що суспільству для забезпечення життєдіяльності потрібен "запас міцності" для виживання у випадках форсмажору. Але "елітні" д@вб@й@би ж у нас "розумні", "грамотні", все "оптимізували" до ручки, кругом понасажували своїх товстомордих безмозклих вилупків, котрі вміють лише надувати щоки, а тепер, коли настає ж@па, знову віддуватися доведецця сірим.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 12:03

DSMechanic писав:
Віра писав: НУ ЯК ЦЕ НАЗВАТИ?! У всьому світі, в країні дійсно наближається апокаліпсис, а у цього - одні сміхуйочки. Ну як це назвати? Навіть слів шкода на таке (...).
От скажіть, хто під час апокаліпсісу розпродує власну державу?
Хіба вони збираюцця розпродавати Ізраїль?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 12:04

главспец писав: а вот и нет! Инстинкт самосохранения заставляет сделать ПРАВИЛЬНЫЙ выбор.
Та ну! А сто років тому, тодішнім "елітаріям", він поміг?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 12:06

главспец писав: не усугубляй, проблема исключительно в лёгочном осложнении, в основном, для групп риска. В остальном - как обычный сезонный грипп. Молодые и здоровые обслужат платежеспособных. С удовольствием и должным почтением!
Проблема в порожніх головах.

Обслужать... Або дадуть їм по дині й відберуть бабки без зайвої мороки.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 17 березня 2020, 12:07

Sintez писав: Я вже неодноразово писав, що суспільству для забезпечення життєдіяльності потрібен "запас міцності" для виживання у випадках форсмажору. Але "елітні" д@вб@й@би ж у нас "розумні", "грамотні", все "оптимізували" до ручки, кругом понасажували своїх товстомордих безмозклих вилупків, котрі вміють лише надувати щоки, а тепер, коли настає ж@па, знову віддуватися доведецця сірим.
так в глобальном масштабе этот запас есть, у того, кто его себе создавал. Ну, а если ряду стран не хватит внутреннего запаса прочности, так это расплата за тупость биомассы.
Всё по Дарвину.

главспец

Повідомлення главспец » 17 березня 2020, 12:11

Sintez писав:
главспец писав: а вот и нет! Инстинкт самосохранения заставляет сделать ПРАВИЛЬНЫЙ выбор.
Та ну! А сто років тому, тодішнім "елітаріям", він поміг?
Именно! Только умным, которые вовремя выехали и вывезли бабло. Более тупые бежали, когда поняли, бросив всё. А самые тупые сгинули.
Опять же - строго по Дарвину.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 12:57

главспец писав: Именно! Только умным, которые вовремя выехали и вывезли бабло.
І багато таких? Екземпли можеш навести?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 12:58

главспец писав: так в глобальном масштабе этот запас есть, у того, кто его себе создавал.
У закуліси? :shock: Не лякай мене.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 17 березня 2020, 13:04

Sintez писав:
главспец писав: Именно! Только умным, которые вовремя выехали и вывезли бабло.
І багато таких? Екземпли можеш навести?
да сколько бы ни было. Пусть один из ста. Или из тысячи. Это и есть признак условной элитности - не тупить вместе с толпой.

главспец

Повідомлення главспец » 17 березня 2020, 13:08

Sintez писав:
главспец писав: так в глобальном масштабе этот запас есть, у того, кто его себе создавал.
У закуліси? :shock: Не лякай мене.
я в «закулису» не верю, ты знаешь. Но никакие эпидемии, и в средние века, не выкосили всех поголовно, почему? Даже в очагах.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 13:11

главспец писав:
Sintez писав: І багато таких? Екземпли можеш навести?
да сколько бы ни было. Пусть один из ста. Или из тысячи. Это и есть признак условной элитности - не тупить вместе с толпой.
Я не знаю жодного. Але вони були, мабуть. Правда дуже схоже на вживлений у міжвушну пустоту "еліти" міф.
Ок. Наведу тобі недавній приклад. Пам'ятаєш, був такий Бєрєзовський? Знаєш, чим скінчилося його "щасливе" життя в омріяній еміграції?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 13:13

главспец писав:
Sintez писав: У закуліси? :shock: Не лякай мене.
я в «закулису» не верю, ты знаешь. Но никакие эпидемии, и в средние века, не выкосили всех поголовно, почему? Даже в очагах.
Не викосили. І зараз не викосять. І я знаю, чому. Але ти все одно не повіриш, бо причина містична.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 17 березня 2020, 13:15

Sintez писав:
главспец писав:

Я не знаю жодного. Але вони були, мабуть. Правда дуже схоже на вживлений у міжвушну пустоту "еліти" міф.
Ок. Наведу тобі недавній приклад. Пам'ятаєш, був такий Бєрєзовський? Знаєш, чим скінчилося його "щасливе" життя в омріяній еміграції?
пример неудачный, у него была «неомрияна», а вынужденная эмиграция. Бегство.
Да и личных врагов себе надо выбирать по силам. Своим.

главспец

Повідомлення главспец » 17 березня 2020, 13:17

Sintez писав:
главспец писав: я в «закулису» не верю, ты знаешь. Но никакие эпидемии, и в средние века, не выкосили всех поголовно, почему? Даже в очагах.
Не викосили. І зараз не викосять. І я знаю, чому. Але ти все одно не повіриш, бо причина містична.
так чего париться, коли на всё - воля божья? И «по вере...», ну ты знаешь!
Верь.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 13:23

главспец писав:
Sintez писав: Я не знаю жодного. Але вони були, мабуть. Правда дуже схоже на вживлений у міжвушну пустоту "еліти" міф.
пример неудачный, у него была «неомрияна», а вынужденная эмиграция. Бегство.
Ну а у твоїх "невідомих емігрантів" сторічної давнини еміграція була невимушена? Нічого не розумію. Ну ок, не подобаєцця тобі Бєрєзовський, згадай як був утік у обєтуваний Ізраєль Фіма Звягільський, і як повернувся. І чому...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 13:24

главспец писав:
Sintez писав: Не викосили. І зараз не викосять. І я знаю, чому. Але ти все одно не повіриш, бо причина містична.
так чего париться, коли на всё - воля божья? И «по вере...», ну ты знаешь!
Верь.
Тому що на Бога надійся, а сам не плошай.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 13:30

главспец писав: так чего париться, коли на всё - воля божья? И «по вере...», ну ты знаешь!
Верь.
Богові твоя віра сама по собі й нафік не здалася, як і свічки, звінки, всякі димілки-коптілки. Йому потрібна твоя діяльність із покращення ввіреного тобі у тимчасове користування Світу. Якщо її нема - ти просто сміття, котре підлягає утилізації. І якщо нічого кращого за добриво й харч для черв'яків і грибів із тебе не вийде (як із тих італійців, до речі), то чого чекати?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 17 березня 2020, 13:51

Sintez писав:
главспец писав: пример неудачный, у него была «неомрияна», а вынужденная эмиграция. Бегство.
Ну а у твоїх "невідомих емігрантів" сторічної давнини еміграція була невимушена? Нічого не розумію. Ну ок, не подобаєцця тобі Бєрєзовський, згадай як був утік у обєтуваний Ізраєль Фіма Звягільський, і як повернувся. І чому...
не можу «згадати», потому как не знаю и не знал. И даже неинтересно. Но знаком лично с некоторыми, фамилии которых тебе ничего не скажут, но которые давно пристроили детей и некоторые вложения за рубежом. Ввиду незначительности объёмов, никому не интересны. Вот тебе и подушка безопасности, Не всё гарантирующая, но лучше чем ничего.

главспец

Повідомлення главспец » 17 березня 2020, 13:55

Sintez писав:
главспец писав: так чего париться, коли на всё - воля божья? И «по вере...», ну ты знаешь!
Верь.
Богові твоя віра сама по собі й нафік не здалася, як і свічки, звінки, всякі димілки-коптілки. Йому потрібна твоя діяльність із покращення ввіреного тобі у тимчасове користування Світу. Якщо її нема - ти просто сміття, котре підлягає утилізації. І якщо нічого кращого за добриво й харч для черв'яків і грибів із тебе не вийде (як із тих італійців, до речі), то чого чекати?
может быть. Но прикол в том, что «твоя діяльність із покращення ввіреного тобі у тимчасове користування Світу», может оказаться ошибочной, с Его т.з., или даже вредной. И шо тогда?

Відповісти