Про життя без вірусів (відокремлено від "Коронавірусу")

Тамила

Re: Коронавирус - апокалипсис уже сегодня?

Повідомлення Тамила » 17 березня 2020, 14:06

главспец писав: Это и есть признак условной элитности - не тупить вместе с толпой.
однозначно! але є один нюанс - якщо толпа велика а той хто не бажає
з ними тупити чи робити підлості - один чи декілька,
то та гнила толпа буде намагатись затоптати, знищити того елітного,
щоб не виглядати на його фоні мерзотним стадом.
Інша справа коли елітних багато а бидляцька толпа маленька,
там є шанс для розвитку хоч форуму, хоч цілої країни.
Поки-що в Україні переважає перший варіант, на жаль.

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 17 березня 2020, 16:18

DSMechanic писав:
Віра писав: НУ ЯК ЦЕ НАЗВАТИ?! У всьому світі, в країні дійсно наближається апокаліпсис, а у цього - одні сміхуйочки. Ну як це назвати? Навіть слів шкода на таке (...).
От скажіть, хто під час апокаліпсісу розпродує власну державу?
ви впевнені? вам так здається
а якщо помиляюся я, то треба казати це нормальною мовою, як це кажуть інші незгодні і інші обурені - ви, Clone, stan700, інші.
А цей регоче наче божевільне і радіє до усирачки. Інакше я це назвати не можу. Другий вже декілька місяців переймається власною персоною та модераторством, йому здається, що його хтось підсиджує. Стан в країні і світі дуже серйозний, можна сказати - критичний. Я не менше переживаю ніж інші, і я не менша патріотка ніж ті патріоти, які створюють і без того нестабільну ситуацію. На чию догоду та під патріотичними гаслами вони це роблять?
Чому хоче прийняти земельну реформу? Бо грошей не вистачає на соціальні виплати. а люди хочуть їсти та жити по-людськи.
А нам треба не зубоскалити, а розібратися, що там не так в тій реформі та робити КОНКРЕТНІ пропозиції. І ще згадати, що майже в усьому світі за виключенням різних зімбабве земля у продажу. Тому робіть конструктивні пропозиції та дійте в законних рамках.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 16:54

главспец писав:
Sintez писав: Богові твоя віра сама по собі й нафік не здалася, як і свічки, звінки, всякі димілки-коптілки. Йому потрібна твоя діяльність із покращення ввіреного тобі у тимчасове користування Світу. Якщо її нема - ти просто сміття, котре підлягає утилізації. І якщо нічого кращого за добриво й харч для черв'яків і грибів із тебе не вийде (як із тих італійців, до речі), то чого чекати?
может быть. Но прикол в том, что «твоя діяльність із покращення ввіреного тобі у тимчасове користування Світу», может оказаться ошибочной, с Его т.з., или даже вредной. И шо тогда?
Совість підказує, що добре, а що погано. Завжди, з дитинства. Без виключень. Але система привчає до іншого, витравлює совість й формує з людей зомбі, керованих звичками, або взагалі тварин, керованих інстинктами. Під орудою демонів, керованих "чистим", безсовісним, демонічним розумом.
Так, помилки можливі, заичайно, але невже ти думаєш, що Він дурний і не розрізнить щирої помилки від дешевих спроб Його надурити, подібних твоїм мудрствованіям? Ти ж НІЧОГО не робиш, і намагаєшся це виправдати "а раптом неправильно?"...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 16:59

Віра писав: Другий вже декілька місяців переймається власною персоною та модераторством, йому здається, що його хтось підсиджує.
Про мої переживання за власну персону - це не більше аніж Ваші вигадки, а спроба зковирнути невдобну для Вас й інших зефанатів "незелену" модерацію - це просто факт, а факти - річ вперта.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 17:29

Віра писав: Чому хоче прийняти земельну реформу? Бо грошей не вистачає на соціальні виплати. а люди хочуть їсти та жити по-людськи.
А нам треба не зубоскалити, а розібратися, що там не так в тій реформі та робити КОНКРЕТНІ пропозиції.
А не підкажете, що завадило нам зажити по-людськи після прихватизації промисловості й розпродажу її (чи точніше - розкрадання) "ефективним господарям"? Ась? З якого переляку і на яких підставах я маю ВІРИТИ, що із землею має бути якось інакше? Людям їсти хочецця? А мізки включати не хочецця, щоб жити по-людськи? І працювати на себе, а не на дядю? Замість того щоб надіятися на чергового мутного "месію"? До ж-пи їм наші "пропозиції", хто їх слухатиме? Чи хто слухав коли? У зелених є чітке "соціальне замовлення" від кланів, котрі десятки років паразитують на тілі країни, для цього клани й наняли професійного аморального актора, котрий має все обтяпати у вигляді "волі народу". А я проти!
Далі, щодо "люди хочуть жити". А чому Вас це так пече? Ви маєте земельний пай і мрієте його продати? Яким боком, по-Вашому, відсотків 70 населення, переважно міського, котре вже й забуло, як "здало" свій "ваучер" за батон ковбаси чи пляшку горілки, раптом "заживе" від дерибану земельних паїв? Надієтеся, що з Вами поділяцця мафіозні клани, котрі гендлюватимуть тією землею? Держіть кишеню ширше.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 17 березня 2020, 17:57

Sintez писав:
Віра писав: Другий вже декілька місяців переймається власною персоною та модераторством, йому здається, що його хтось підсиджує.
Про мої переживання за власну персону - це не більше аніж Ваші вигадки, а спроба зковирнути невдобну для Вас й інших зефанатів "незелену" модерацію - це просто факт, а факти - річ вперта.
я про вас була кращої думки, але це примітив зашкварний
це останнє, чим би я би могла зараз перейматися, мені плювати, хто в нас модератор, але не однаково, хто що пище

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2020, 18:13

Віра писав:
Sintez писав: Про мої переживання за власну персону - це не більше аніж Ваші вигадки, а спроба зковирнути невдобну для Вас й інших зефанатів "незелену" модерацію - це просто факт, а факти - річ вперта.
я про вас була кращої думки, але це примітив зашкварний
це останнє, чим би я би могла зараз перейматися, мені плювати, хто в нас модератор, але не однаково, хто що пище
Я теж про Вас був кращої думки, до новорічних подій. Буває. А "хто модератор" і "хто що пише" - речі нерідко досить тісно пов'язані, нажіль. Ви не знали?

А звідки Ви набралися зеківськлго жаргону?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 17 березня 2020, 18:27

Віра писав: Чому хоче прийняти земельну реформу? Бо грошей не вистачає на соціальні виплати. а люди хочуть їсти та жити по-людськи.
Продали меблі - здеремо і продамо обої з штукатуркою? Кому будуть ці гроші, якщо майже рік господарювання показав що у зелений бюджет взагалі нічого не потраляє? просадка по таможні і іншим, і це ще до епідемії. Красти треба менше, тоді на соціалку буде.
Продати і що далі? Завтра? Завтра люди їсти не захочуть? Це разова операція, як з приватизацією підприємств.
Зараз фермери платять прямі податки і непрямі (через паї людям) - а так все піде в офшор.

Якщо ще місяць назад можна було гратися в красиві слова про ринок, то зараз навіть зеленим повинно стати ясно - реальність міняється, продуктова і промислова безпека в країні на першому місці, у всих країнах. Це значить треба запускати в першу чергу внутрішне виробництво і ринок. Їжа і побутові приладдя і не чекати що Китай зробить, а ми тільки лейбу приклеїмо. Це значить земля по максимуму пованна піти мільким фермерам, можливо навіть з резервів і бесплатно - відіб'ється робочими місцями.

Мало того, як зауважив той же Портніков - тікати з награбованим від народу нікуди. Кордони закриті, там не чекають, навіть якщо своїми котрабандними тропами проскочать в надії на наскирдоване у західних банках - то через місяц цих банків може і не бути вже. Як мінімум рятувати своїх вони будуть якраз за рахунок наскирдованого чужими.

Саня

Повідомлення Саня » 18 березня 2020, 00:44

Sintez писав: що завадило нам зажити по-людськи після прихватизації промисловості й розпродажу її (чи точніше - розкрадання) "ефективним господарям"?
Здається була "ваучерізація" промисловості, а не розпродаж, який пропонувався як альтернатива. Результатом "ваучерізації" і стало велике розкрадання.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

stan700

Повідомлення stan700 » 18 березня 2020, 06:54

DSMechanic писав: Продати і що далі? Завтра? Завтра люди їсти не захочуть?
наче щас на селі хтось робить
підуть на роботу і зароблять

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 18 березня 2020, 07:14

stan700 писав: наче щас на селі хтось робить
підуть на роботу і зароблять
Роблять зараз. У вас абстрактна фраза з розряду - чого жалієтесь на бідність, гляньте скільки машин, хоча насправді машин на людину менше ніж у молдавани білорусів.

stan700

Повідомлення stan700 » 18 березня 2020, 07:32

DSMechanic писав: Роблять зараз.
працює трактор або доїлка або крупорушка.
технології. скіко треба люей коло них?
поїдьте в данію і подивиться як працюють українці на свенофермах

главспец

Повідомлення главспец » 18 березня 2020, 08:46

Sintez писав: Совість підказує, що добре, а що погано. Завжди, з дитинства. Без виключень. Але система привчає до іншого, витравлює совість й формує з людей зомбі, керованих звичками, або взагалі тварин, керованих інстинктами. Під орудою демонів, керованих "чистим", безсовісним, демонічним розумом.
Так, помилки можливі, заичайно, але невже ти думаєш, що Він дурний і не розрізнить щирої помилки від дешевих спроб Його надурити, подібних твоїм мудрствованіям? Ти ж НІЧОГО не робиш, і намагаєшся це виправдати "а раптом неправильно?"...
ты у свидетелей иеговы, случаем, не стажировался? Уж очень стиль характерен!

а по поводу:«Совість підказує, що добре, а що погано.», не юродствуй, продавцу сала добре - продать тебе по-дороже! А тебе «добре», купить по-дешевше, не?
А если продавцом будешь ты?!

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 18 березня 2020, 09:03

stan700 писав: працює трактор або доїлка або крупорушка.
технології. скіко треба люей коло них?
поїдьте в данію і подивиться як працюють українці на свенофермах
Або в польщу на полуницю? Може на чеснок?
Ви ще приведіть в приклад зернові корпорації - тисячі гектарів на пару автоматизованих комбайнів.

Є різні варіанти хозяйнування, є такі що можна більше автоматизувати, є такі де це не вийде, а якщо вийде - то ненадовго. Значний кусок території - лісостеп і степ, якщо запустити корпорації які там організують поля за горизонт - дуже швидко все нафіг видує звідти, ще при нашому життю.
Навіть по свинофермам незайве нагадати - саме Тимошенко домовилась с нідерландами - по одній на область. Частину вони, частину ми, щось навіть потім при Янику добудували, він відкривав, але в принципі заблокував цей напрямок.

главспец

Повідомлення главспец » 18 березня 2020, 09:15

DSMechanic писав: Навіть по свинофермам незайве нагадати - саме Тимошенко домовилась с нідерландами - по одній на область. Частину вони, частину ми, щось навіть потім при Янику добудували, він відкривав, але в принципі заблокував цей напрямок.
а чем ему свыни-то не угодили?! Или это из-за неё?

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 18 березня 2020, 09:20

главспец писав: а чем ему свыни-то не угодили?! Или это из-за неё?
Там схоже треба цим займатись, вести переговори, домовлятись-контролювати, виділяти гроші з бюджету. Нормальна работа Прем'єра.
А йому воно нафіг? Просто забив і воно заглохло.

главспец

Повідомлення главспец » 18 березня 2020, 09:24

Віра писав: Я не менше переживаю ніж інші, і я не менша патріотка ніж ті патріоти, які створюють і без того нестабільну ситуацію. На чию догоду та під патріотичними гаслами вони це роблять?

Так вот кто виноват!

главспец

Повідомлення главспец » 18 березня 2020, 09:27

DSMechanic писав:
главспец писав: а чем ему свыни-то не угодили?! Или это из-за неё?
Там схоже треба цим займатись, вести переговори, домовлятись-контролювати, виділяти гроші з бюджету. Нормальна работа Прем'єра.
А йому воно нафіг? Просто забив і воно заглохло.
Не припоминаю эту историю! Не, ну если премьер должен лично заниматься свинофермой, отдельновзятой...

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 18 березня 2020, 09:32

главспец писав: Не припоминаю эту историю! Не, ну если премьер должен лично заниматься свинофермой, отдельновзятой...
ні, загальної програмою і домовленостями, а потім котролювати. Як-ніяк не просто свиноферма, а потужний комплекс один на область здатний забезпечити значний відсоток споживання м'яса. Це державний рівень, нічим не гірший від інших державних проектів - типу доріг. Прем'єр же займається питанням доріг? Не сам, але згадує регулятно. Тут так само.

главспец

Повідомлення главспец » 18 березня 2020, 09:39

DSMechanic писав:
главспец писав: Не припоминаю эту историю! Не, ну если премьер должен лично заниматься свинофермой, отдельновзятой...
ні, загальної програмою і домовленостями, а потім котролювати. Як-ніяк не просто свиноферма, а потужний комплекс один на область здатний забезпечити значний відсоток споживання м'яса.
тем более. Чем плохо это для губера? А тем более для главы района, - клондайк!
Они, что себе враги?
Не иначе тут свит.закулиска навредила...

Відповісти