Про життя без вірусів (відокремлено від "Коронавірусу")

DSMechanic

Re: Коронавирус - апокалипсис уже сегодня?

Повідомлення DSMechanic » 18 березня 2020, 09:59

главспец писав: тем более. Чем плохо это для губера? А тем более для главы района, - клондайк!
Они, что себе враги?
Не иначе тут свит.закулиска навредила...
відсутність мозгів. лідно не зовсім по темі гілкі. Хоч і до продуктової безпеки після епідедемії прийдеться повертатись на іншому рівні ніж це було раніше, і такі проекти знову стануть актуальні.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 18 березня 2020, 10:05

главспец писав: тем более. Чем плохо это для губера? А тем более для главы района, - клондайк!
Они, что себе враги?
У нас в поселке стоит здание метров так на 3000, не использованное. Как построили до 90х так и стоит. Кто-то купил. Хотели там сделать текстильную фабрику, но местная власть оказалась против. Почему? Ведь налоги и раб.места...но именно сельсовет начал распространять слухи что они забьют канализацию и создали негативное мнение среди местных старушек-активисток. Потом вердикт - народ против. Почему сельсовет сделал это? Подозреваю что на всех уровнях есть такие моменты.

главспец

Повідомлення главспец » 18 березня 2020, 10:19

Pestilence писав:
Они, что себе враги?
У нас в поселке стоит здание метров так на 3000, не использованное. Как построили до 90х так и стоит. Кто-то купил. Хотели там сделать текстильную фабрику, но местная власть оказалась против. Почему? Ведь налоги и раб.места...но именно сельсовет начал распространять слухи что они забьют канализацию и создали негативное мнение среди местных старушек-активисток. Потом вердикт - народ против. Почему сельсовет сделал это? Подозреваю что на всех уровнях есть такие моменты.
не улавливаю юр.аспекта. «Кто-то купил. Хотели там сделать текстильную фабрику, »,
требуется разрешение сельсовета?! Это что, объект повышенной опасности?
п.с.
Не, ну я понимаю - генделык напротив детсада - там, да.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 18 березня 2020, 10:32

главспец писав: не улавливаю юр.аспекта. «Кто-то купил. Хотели там сделать текстильную фабрику, »,
п.с.
В том и дело что сельсовет пидбурив населення против, а потом выдал вердикт, опираясь на народное типа мнение. Зачем сельсовету терять деньги - налоги, сборы, зарплаты...рабочих мест дофига? Полсела в Киев ездит...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 березня 2020, 10:55

Саня писав:
Sintez писав: що завадило нам зажити по-людськи після прихватизації промисловості й розпродажу її (чи точніше - розкрадання) "ефективним господарям"?
Здається була "ваучерізація" промисловості, а не розпродаж, який пропонувався як альтернатива. Результатом "ваучерізації" і стало велике розкрадання.
Здаєцця? А реально був саме РОЗПРОДАЖ! І фіг ти зараз доведеш, що у працівників вичавлювали їхні мізерні акції під загрозою звільнення, котре у для багатьох дорівнювало вбивству! "Самі" продали! "Добровільно"! Хоча зпершу з лохів "довірчі товариства" акуратно зібрали ваучери й так звані "компенсаційні сертифікати" за вклади у сбєркаси совка. Це деталі, котрі ніхто вже не згадає..А результат - от він: промисловість "чесно" й законно (абсолютно,;Ківалов гарантуэ!) опинилася в руках "правильних пасанів", що їм не треба - пішло у брухт, що треба - гонить сировину за ціною нижче сміття у офшор, і так далі.
Але нову промисловість можна побудувати. Нову ж землю не вийде, вона одна. Її доведецця відвойовувати. Так може все ж таки краще не прой@бувати? Надія звичайно слабка, основна риса ідіотів - необучяємість, але ж раптом?..
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 березня 2020, 10:59

Pestilence писав:
главспец писав: не улавливаю юр.аспекта. «Кто-то купил. Хотели там сделать текстильную фабрику, »,
п.с.
В том и дело что сельсовет пидбурив населення против, а потом выдал вердикт, опираясь на народное типа мнение. Зачем сельсовету терять деньги - налоги, сборы, зарплаты...рабочих мест дофига? Полсела в Киев ездит...
ну как можно запретить собственнику помещения деятельность, которая не требует никакого разрешения?! Не понимаю.
Нарид не хоче?
п.с.
а могут мои соседи запретить моей тёще гостить у меня? Ну не нравится она никому.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 18 березня 2020, 11:05

главспец писав: ну как можно запретить собственнику помещения деятельность, которая не требует никакого разрешения?! Не понимаю.
Нарид не хоче?
п.с.
а могут мои соседи запретить моей тёще гостить у меня? Ну не нравится она никому.
Ну да, нарид не хоче, поселок небольшой, слухи о забитой в майбутнем канализации, о вОни, других неприятностях. А сельсовет должен прислушиваться к мнению народа на местах...и даже вынужден!

главспец

Повідомлення главспец » 18 березня 2020, 11:09

Pestilence писав:
главспец писав: ну как можно запретить собственнику помещения деятельность, которая не требует никакого разрешения?! Не понимаю.
Нарид не хоче?
п.с.
Ну да, нарид не хоче, поселок небольшой, слухи о забитой в майбутнем канализации, о вОни, других неприятностях. А сельсовет должен прислушиваться к мнению народа на местах...и даже вынужден!
ещё раз: как и чем сельсовет может запретить собственнику помещения использовать его?!
Это Дикое Поле, со своими «законами»?
п.с.
любопытно было бы глянуть на то постановление сельсовета! И предложить председателю откупиться от похода в суд. Превышение власти. В одни ворота.
Востаннє редагувалось 18 березня 2020, 11:10 користувачем главспец, всього редагувалось 1 раз.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 березня 2020, 11:09

главспец писав:
Sintez писав: Совість підказує, що добре, а що погано. Завжди, з дитинства. Без виключень. Але система привчає до іншого, витравлює совість й формує з людей зомбі, керованих звичками, або взагалі тварин, керованих інстинктами. Під орудою демонів, керованих "чистим", безсовісним, демонічним розумом.
Так, помилки можливі, заичайно, але невже ти думаєш, що Він дурний і не розрізнить щирої помилки від дешевих спроб Його надурити, подібних твоїм мудрствованіям? Ти ж НІЧОГО не робиш, і намагаєшся це виправдати "а раптом неправильно?"...
ты у свидетелей иеговы, случаем, не стажировался? Уж очень стиль характерен!

а по поводу:«Совість підказує, що добре, а що погано.», не юродствуй, продавцу сала добре - продать тебе по-дороже! А тебе «добре», купить по-дешевше, не?
А если продавцом будешь ты?!
Розслабся. Випий 150. Нервові клітини треба берегти. Все буде добре.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 18 березня 2020, 11:12

главспец писав: ещё раз: как и чем сельсовет может запретить собственнику помещения использовать его?!
п.с.
любопытно было бы глянуть на то постановление сельсовета! И предложить председателю откупиться от похода в суд. Превышение власти. В одни ворота.
Если депутаты проголосовали против...обжалуй, они представители народа и народ реально настроили против, по крайней мере активную часть...ты знаешь как в селе - Манька сказала Таньке, та Ленке... Там изначально в конце 80х строился спортивный комплекс, целевое назначение по бумагам на сейчас мне неизвестно.

главспец

Повідомлення главспец » 18 березня 2020, 11:13

Sintez писав:
главспец писав:
ты у свидетелей иеговы, случаем, не стажировался? Уж очень стиль характерен!

а по поводу:«Совість підказує, що добре, а що погано.», не юродствуй, продавцу сала добре - продать тебе по-дороже! А тебе «добре», купить по-дешевше, не?
А если продавцом будешь ты?!
так ты непьющий?! И небось, потомственный. А как же казацкие традиции?
п.с.
150 для аппетита не только полезно, но и мало!(с)

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 березня 2020, 11:14

главспец писав: Они, что себе враги?
Ні, просто ідіоти. Навіщо їм морочитися із фермами? Вони під орудою Янукових синочків й кришею СБУ пиляли у брухт зрошувальні труби.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 березня 2020, 11:18

Pestilence писав:
главспец писав: ещё раз: как и чем сельсовет может запретить собственнику помещения использовать его?!
п.с.
Если депутаты проголосовали против...обжалуй, они представители народа и народ реально настроили против, по крайней мере активную часть...ты знаешь как в селе - Манька сказала Таньке, та Ленке...
ну, а кто вообще дал им право «разрешать» то, что не требует разрешения?!
А я бы влепил сельсовету иск, в т.ч., на препятствование законной деятельности, реальные убытки и неполученную прибыль!
И сельсовет стал бы моим вечным должником!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 березня 2020, 11:21

Pestilence писав: В том и дело что сельсовет пидбурив населення против, а потом выдал вердикт, опираясь на народное типа мнение. Зачем сельсовету терять деньги - налоги, сборы, зарплаты...рабочих мест дофига? Полсела в Киев ездит...
Тю, біном Ньютона. Ті, хто хотіли відкрити фабрику, не поклали нічого в кишеню голові сільради. Нафік йому ті збори й зарплати.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 березня 2020, 11:22

главспец писав: Это Дикое Поле, со своими «законами»?
п.с.
Ще гірше.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 18 березня 2020, 11:26

главспец писав: А я бы влепил сельсовету иск
А активисты иск сельсовету со своей стороны, что тот действует против интересов населения...и будут правы

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 18 березня 2020, 11:26

Sintez писав: Тю, біном Ньютона. Ті, хто хотіли відкрити фабрику, не поклали нічого в кишеню голові сільради. Нафік йому ті збори й зарплати.
Отож

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 березня 2020, 11:32

главспец писав:
Sintez писав:

п.с.
Чому ж? Пьющий. Я п'ю воду, різні соки, компоти. А розчинники, як то спирти, толуол, ацетон, сольвент, або інший який хлорофос - не п'ю. Це погано? А якщо не хочецця їсти, навіщо щось пити "для апетиту"? Може просто не їсти, доки апетит не з'явицця природним чином?

А бухати - це козацькі традиції? Ти впевнений?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 березня 2020, 11:39

Sintez писав:
главспец писав:

п.с.
Чому ж? Пьющий. Я п'ю воду, різні соки, компоти. А розчинники, як то спирти, толуол, ацетон, сольвент, або інший який хлорофос - не п'ю. Це погано? А якщо не хочецця їсти, навіщо щось пити "для апетиту"? Може просто не їсти, доки апетит не з'явицця природним чином?

Есть иные исторические или литературные аргументы?
п.с.
ну вот почему пьющим и даже алкашам абсолютно пофиг существование идейных трезвенников?!
А вот тем трезвенникам...
Кста, ты обращал внимание, что самые активными борцами за нравственность в совке были старые девы и импотенты?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 березня 2020, 11:52

главспец писав:
Sintez писав: Чому ж? Пьющий. Я п'ю воду, різні соки, компоти. А розчинники, як то спирти, толуол, ацетон, сольвент, або інший який хлорофос - не п'ю. Це погано? А якщо не хочецця їсти, навіщо щось пити "для апетиту"? Може просто не їсти, доки апетит не з'явицця природним чином?

Есть иные исторические или литературные аргументы?
п.с.
ну вот почему пьющим и даже алкашам абсолютно пофиг существование трезвенников?!
А вот трезвенникам...
Кста, ты обращал внимание, что самые активными борцами за нравственность в совке были старые девы и импотенты?
А мені і є пофіг, хто себе чим вбиває. 150 я тобі запропонував просто тому, що у п'яниць вони вважаюцця "релаксантом",

Згадай ще Фрейда, це модно. Тільки модники не згадують, що Фрейд зкінчив життя в дурдомі реальному.

По козаках. Ти вважаєш, що армія алкашів могла б регулярно давати звіздюлєй туркам? Ну вважай. Я ж вважаю це черговою жидівською вуткою, одним із елементів інформаційної війни.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти