Тимошенко

главспец

Re: Тимошенко

Повідомлення главспец » 18 березня 2020, 11:49

Sintez писав:
главспец писав: так погугли «уровень жизни» у них и сравни со своим!
А ти живеш "уровнєм"?
для меня материальное, не менее важно чем духовное, а кое в чем, даже и более!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 березня 2020, 12:02

главспец писав:
Sintez писав: А ти живеш "уровнєм"?
ЩО "матеріальноє" чи "духовноє"?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 березня 2020, 12:39

Sintez писав:
главспец писав:
ЩО "матеріальноє" чи "духовноє"?
я тебе выделил красным, хотя вариантов толкования не вижу!

stan700

Повідомлення stan700 » 18 березня 2020, 15:05

ясній пень.
є 100 баксів - поїхав в ла-скалу.
є 100 грн - в пирожкову на пиво.
головне - податки сплатить

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 березня 2020, 22:38

главспец писав:
Sintez писав: ЩО "матеріальноє" чи "духовноє"?
я тебе выделил красным, хотя вариантов толкования не вижу!
"Матеріальне" й "духовне" - не іменники, а прикметники. Я питаю про іменник(и). Що ти маєш на увазі?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 19 березня 2020, 23:15

Sintez писав:
главспец писав: я тебе выделил красным, хотя вариантов толкования не вижу!
"Матеріальне" й "духовне" - не іменники, а прикметники. Я питаю про іменник(и). Що ти маєш на увазі?
удовлетворение потребностей.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 березня 2020, 13:50

главспец писав:
Sintez писав: "Матеріальне" й "духовне" - не іменники, а прикметники. Я питаю про іменник(и). Що ти маєш на увазі?
удовлетворение потребностей.
І хто ж має їх задовольняти, якщо не секрет? І як ти відмежовуєш потреби від хотєлок?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 20 березня 2020, 17:20

Sintez писав:
главспец писав: удовлетворение потребностей.
І хто ж має їх задовольняти, якщо не секрет? І як ти відмежовуєш потреби від хотєлок?
ну, твой интерес понятен. Ты намекаешь на некий «перекос» распределения материальных благ.
Каждому - по труду. Согласись, у дворника и академика или банкира оплата труда несколько отличается. И почему бы дворнику не податься в банкиры? Или в депутаты...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 березня 2020, 19:51

главспец писав:
Sintez писав: І хто ж має їх задовольняти, якщо не секрет? І як ти відмежовуєш потреби від хотєлок?
ну, твой интерес понятен. Ты намекаешь на некий «перекос» распределения материальных благ.
Каждому - по труду. Согласись, у дворника и академика или банкира оплата труда несколько отличается. И почему бы дворнику не податься в банкиры? Или в депутаты...
Але ж ти не академік. І не професор. І не учьоний. А ручки в тебе гладенькі...(с) Про банкірів - окрема тема. Як і про "валідність" сучасних "учьоних" "академіків".
Так хто, по-твоєму, має задовольняти твої хотєлки? І на яких підставах? Який такий труд ти виконуєш для суспільства, за котрий претендуєш на долю в розподілі, котра значно перевищує долю вищезгаданого двірника?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 20 березня 2020, 21:40

Sintez писав:
главспец писав: ну, твой интерес понятен. Ты намекаешь на некий «перекос» распределения материальных благ.
Але ж ти не академік. І не професор. І не учьоний. А ручки в тебе гладенькі...(с) Про банкірів - окрема тема. Як і про "валідність" сучасних "учьоних" "академіків".
Так хто, по-твоєму, має задовольняти твої хотєлки? І на яких підставах? Який такий труд ти виконуєш для суспільства, за котрий претендуєш на долю в розподілі, котра значно перевищує долю вищезгаданого двірника?
а я ни на шо не «претендую»! У меня зарплата, от работодателя и из неё я «задовольняю свої хотєлки», как считаю нужным.
А ты?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 20 березня 2020, 21:46

главспец писав: .............................................................................................................................................................................

а я ни на шо не «претендую»! У меня зарплата, от работодателя и из неё я «задовольняю свої хотєлки», как считаю нужным.
А ты?

Він - у домікє !!!!! :lol: :lol: :lol:
Забув уже, і сюртук, і лімузин, із магнетофоном, і решту, кабачкової ікри......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Вже - не претендуэ !!! :lol: :lol: :lol:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

главспец

Повідомлення главспец » 20 березня 2020, 22:04

Vollmer писав:
главспец писав: .............................................................................................................................................................................

А ты?

Він - у домікє !!!!! :lol: :lol: :lol:
Забув уже, і сюртук, і лімузин, із магнетофоном, і решту, кабачкової ікри......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Вже - не претендуэ !!! :lol: :lol: :lol:
тебе не понять! Я никогда и не претедовал, после того как освоил предмет. Востребованность, есть такое понятие.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 березня 2020, 22:17

главспец писав:
Sintez писав: Але ж ти не академік. І не професор. І не учьоний. А ручки в тебе гладенькі...(с) Про банкірів - окрема тема. Як і про "валідність" сучасних "учьоних" "академіків".
А ты?
Я? Пылинка в складках бытия. Я отримую гроші від конкретних клієнтів, за якісно виконану роботу, коли у людей починає працювати те, що до мого приходу не працювало. А от щодо твоєї "прації" й її результатів, як і щодо твого "работодатєля" єсть дуже вагомі пістави для сумніву у вашій потрібності чи хоча б нешкідливості. Надзвичайно вагомі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 20 березня 2020, 22:34

Sintez писав: Я отримую гроші від конкретних клієнтів, за якісно виконану роботу, коли у людей починає працювати те, що до мого приходу не працювало.
Вот интересно, а какой процент клиентов может реально оценить выполненную работу по ремонту того «що до мого приходу не працювало.»? Вот сколько не сталкивался с ремонтёрами, каждый хотел завысить цену, навязать ненужную профилактику и замену деталей и узлов.
п.с.
была когда-то амерская телепрограмма, когда вызывали ремонтёра быттехники, предварительно создав конкретный дефект. И на камеру фиксировали его пояснения стоимости ремонта подставному лоху-клиенту!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 березня 2020, 22:56

главспец писав:
Sintez писав: Я отримую гроші від конкретних клієнтів, за якісно виконану роботу, коли у людей починає працювати те, що до мого приходу не працювало.
Вот интересно, а какой процент клиентов может реально оценить выполненную работу по ремонту того «що до мого приходу не працювало.»? Вот сколько не сталкивался с ремонтёрами, каждый хотел завысить цену, навязать ненужную профилактику и замену деталей и узлов.
п.с.
была когда-то амерская телепрограмма, когда вызывали ремонтёра быттехники, предварительно создав конкретный дефект. И на камеру фиксировали его пояснения стоимости ремонта подставному лоху-клиенту!
Складно сказати. Але запрошують знову і знову, буває що доводицця відмовлятися.

Зате оцінити "роботу" таких як ти й твої "роботодатєлі" може кожен, адже щоб роздивитися пздц, майже ніякої кваліфікації не треба.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 20 березня 2020, 23:01

Sintez писав: Складно сказати. Але запрошують знову і знову, буває що доводицця відмовлятися.
т.е., то шо не работало, оно опять?!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 березня 2020, 17:38

главспец писав:
Sintez писав: Складно сказати. Але запрошують знову і знову, буває що доводицця відмовлятися.
т.е., то шо не работало, оно опять?!
Всяко буває. Це лише у тих, хто язиком, все чьотко.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 березня 2020, 17:39

главспец писав: Вот сколько не сталкивался с ремонтёрами, каждый хотел завысить цену,
Як це? Порівняно із чим?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 21 березня 2020, 19:29

Sintez писав:
главспец писав: Вот сколько не сталкивался с ремонтёрами, каждый хотел завысить цену,
Як це? Порівняно із чим?
Это просто. Приходит ремонтёр, объявляет цену, предлагаю обосновать. В ходе переговоров цена падает, минимум на четверть.
Следовательно, изначально была завышена!

Noex

Повідомлення Noex » 21 березня 2020, 19:36

главспец писав: Это просто. Приходит ремонтёр, объявляет цену, предлагаю обосновать. В ходе переговоров цена падает, минимум на четверть.
Следовательно, изначально была завышена!
Следовательно, изначально знав, що ціну будуть занижати :lol:

Відповісти