для меня материальное, не менее важно чем духовное, а кое в чем, даже и более!
Тимошенко
Re: Тимошенко
ЩО "матеріальноє" чи "духовноє"?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ясній пень.
є 100 баксів - поїхав в ла-скалу.
є 100 грн - в пирожкову на пиво.
головне - податки сплатить
є 100 баксів - поїхав в ла-скалу.
є 100 грн - в пирожкову на пиво.
головне - податки сплатить
"Матеріальне" й "духовне" - не іменники, а прикметники. Я питаю про іменник(и). Що ти маєш на увазі?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
І хто ж має їх задовольняти, якщо не секрет? І як ти відмежовуєш потреби від хотєлок?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну, твой интерес понятен. Ты намекаешь на некий «перекос» распределения материальных благ.
Каждому - по труду. Согласись, у дворника и академика или банкира оплата труда несколько отличается. И почему бы дворнику не податься в банкиры? Или в депутаты...
Але ж ти не академік. І не професор. І не учьоний. А ручки в тебе гладенькі...(с) Про банкірів - окрема тема. Як і про "валідність" сучасних "учьоних" "академіків".
Так хто, по-твоєму, має задовольняти твої хотєлки? І на яких підставах? Який такий труд ти виконуєш для суспільства, за котрий претендуєш на долю в розподілі, котра значно перевищує долю вищезгаданого двірника?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а я ни на шо не «претендую»! У меня зарплата, от работодателя и из неё я «задовольняю свої хотєлки», как считаю нужным.Sintez писав: ↑Але ж ти не академік. І не професор. І не учьоний. А ручки в тебе гладенькі...(с) Про банкірів - окрема тема. Як і про "валідність" сучасних "учьоних" "академіків".
Так хто, по-твоєму, має задовольняти твої хотєлки? І на яких підставах? Який такий труд ти виконуєш для суспільства, за котрий претендуєш на долю в розподілі, котра значно перевищує долю вищезгаданого двірника?
А ты?
главспец писав: ↑ .............................................................................................................................................................................
а я ни на шо не «претендую»! У меня зарплата, от работодателя и из неё я «задовольняю свої хотєлки», как считаю нужным.
А ты?
Він - у домікє !!!!!

Забув уже, і сюртук, і лімузин, із магнетофоном, і решту, кабачкової ікри.........

Вже - не претендуэ !!!

Участь в голосуванні - є формою колаборації
тебе не понять! Я никогда и не претедовал, после того как освоил предмет. Востребованность, есть такое понятие.Vollmer писав: ↑главспец писав: ↑ .............................................................................................................................................................................
а я ни на шо не «претендую»! У меня зарплата, от работодателя и из неё я «задовольняю свої хотєлки», как считаю нужным.
А ты?
Він - у домікє !!!!!![]()
![]()
![]()
Забув уже, і сюртук, і лімузин, із магнетофоном, і решту, кабачкової ікри.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вже - не претендуэ !!!![]()
![]()
![]()
Я? Пылинка в складках бытия. Я отримую гроші від конкретних клієнтів, за якісно виконану роботу, коли у людей починає працювати те, що до мого приходу не працювало. А от щодо твоєї "прації" й її результатів, як і щодо твого "работодатєля" єсть дуже вагомі пістави для сумніву у вашій потрібності чи хоча б нешкідливості. Надзвичайно вагомі.главспец писав: ↑а я ни на шо не «претендую»! У меня зарплата, от работодателя и из неё я «задовольняю свої хотєлки», как считаю нужным.Sintez писав: ↑ Але ж ти не академік. І не професор. І не учьоний. А ручки в тебе гладенькі...(с) Про банкірів - окрема тема. Як і про "валідність" сучасних "учьоних" "академіків".
А ты?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Вот интересно, а какой процент клиентов может реально оценить выполненную работу по ремонту того «що до мого приходу не працювало.»? Вот сколько не сталкивался с ремонтёрами, каждый хотел завысить цену, навязать ненужную профилактику и замену деталей и узлов.
п.с.
была когда-то амерская телепрограмма, когда вызывали ремонтёра быттехники, предварительно создав конкретный дефект. И на камеру фиксировали его пояснения стоимости ремонта подставному лоху-клиенту!
Складно сказати. Але запрошують знову і знову, буває що доводицця відмовлятися.главспец писав: ↑Вот интересно, а какой процент клиентов может реально оценить выполненную работу по ремонту того «що до мого приходу не працювало.»? Вот сколько не сталкивался с ремонтёрами, каждый хотел завысить цену, навязать ненужную профилактику и замену деталей и узлов.
п.с.
была когда-то амерская телепрограмма, когда вызывали ремонтёра быттехники, предварительно создав конкретный дефект. И на камеру фиксировали его пояснения стоимости ремонта подставному лоху-клиенту!
Зате оцінити "роботу" таких як ти й твої "роботодатєлі" може кожен, адже щоб роздивитися пздц, майже ніякої кваліфікації не треба.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Всяко буває. Це лише у тих, хто язиком, все чьотко.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!