У тебя фантомные боли по квадратному? Сходи туда поскули - я туда ДАВНО не вхож

У тебя фантомные боли по квадратному? Сходи туда поскули - я туда ДАВНО не вхож
Пышу?
Давай уже СОСЛИ.. СОСЛЕ.. С'ОСЛИ... Короче, проходи уже темный, не отсвечивай!
А до 1917 поділу не було? Звідки ж тоді взялося "бидло"?
Було. До 1917 бидло у полі працювало. А після - керівні посади отримали. Ви ж історію непогано знаєте, відсоток безграмотних (тобто тих, що читати писати не вміли) "керівників" Вам точно має бути знайомим. Це не кажучи про вищу математику, фізику, тощо. І саме таке бидло "соціальним ліфтом" перло нагору. Бо вони для комуняк надійні виконавці будь яких наказів чи примх. Вони не сперечаються, не задають зайвих питань, честь та совість відсутня. А якщо, часом, щось утне, розстріляти такого - втрата невелика ...
Все приходят когда есть время,желание,интересная тема и т.д.Soldier Of Fortune писав: ↑ Я голосував за Синтеза, були періоди коли не часто заходив...а так відвертих боків не бачив.
Фрося писав: ↑Все приходят когда есть время,желание,интересная тема и т.д.Soldier Of Fortune писав: ↑ Я голосував за Синтеза, були періоди коли не часто заходив...а так відвертих боків не бачив.
У меня как к техническому модератору к нему нет претензий.
Но,диктовать свои правила(в случае с вотумом,когда тайное голосование и не понятно кто эти 11 человек) это не допустимо.С таким вотумом модератором можно сидеть пожизненно и превратить форум в чат для 3 человек.
Но-но. Відкрите голусування тут потрібно, тому що це модери запускають на форум новачків. Тому принцип відкритості повинен бути і агліцькі клуби тут нідочого.Vollmer писав: ↑
Тобто, у відповідь на "диктування своїх, недопустимих правил", Ви хочете продиктувати власні, "допустимі", правила, і прєвратіть форум у щось інше ???
Можна дізнатися, - у що саме ?
Для чого стало потрібне порушення тайни голосування?
Щоб можна було потім зводити порахунки?
Чи підняти срач на новий рівень?
Чи для подальшої, цільової обробки?
Чи, щоб перетворити форум у чат, для скількох - небудь, людей?
Взагалі, Фрося, перш, ніж ставити питання загалу, поставте їх собі.
Зараз, питаючи "кто еті люді" - Ви, практично, ставите під сумнів коректне функціонування голосувалки на форумі, і вагомість голосів - ставите в залежність від своєї про тих юзерів, думки, і вимагаєте, щоби ті люди - з'явилися перед Вашими очима, розбійники.
Надзвичайно сміливий підхід, як мені здається.
Зі свого боку, вважаю за потрібне нагадати, що, в класичному англійському клубі, голосування відбувається безіменними шарами, чорними і білими, і люди, що запровадили іменно таку процедуру - опридільонно, шото знали.
Mack Mack писав: ↑ .............................................................................................................................................................................
Но-но. Відкрите голусування тут потрібно, тому що це модери запускають на форум новачків. Тому принцип відкритості повинен бути і агліцькі клуби тут нідочого.