выходит, рехверендум-то и не нужен вовсе. А как же мнение трудящихся по предмету всенародной собственности?!
Тимошенко
Re: Тимошенко
Ні, закон може готуватися який завгодно, але розглядатися і прийматися лише після принципової згоди наріду - референдуму, на продаж, кому саме на продаж та які саме землі на продаж.
Це було би розумно, і неодноразово вже пропонувалося.
Чому не зроблено?
Земельне законодавство сильно прив'язане до конкретних обставин, історії, структури влади, традицій, у кожній країні. Адаптація була би, можливо, не набагато простіша за розробку.
Далі, порівняння зразка і результату переробки - вказуватиме на вживлені в закон "хотєлкі".
Порівняння результатів дії, зразка і переробки - може бути ще більш вбивче.
І менше можливостей посилатися на "недопрацювання", т.п.
Менше можливостей для торгів між багатьма, конфліктуючими групами інтересів.
Це питання вирішували люди, для яких важливіші були власні інтереси, а не державницькі.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- DSMechanic
Хоча б. але ж ви піарите тих хто не хоче таке, хочуть безконрольний дерибан десятками і сотнями тисяч гектарів.
А ви ж самі можете застати часи коли доходи впадуть через відсутніть податків з фермерів і супутніх підприємств (наш експорт дає хороший кусок бюджету, якщо масово зайдуть міжнародні агрохолдінги вони "оптимізують" податки через офшори, бо не місцеві )і тотальну міграцію людей, не буде грошей на песію, а продукти виростуть в ціні і не буде альтернативи у вигляді малих фермерів і крамничок. Як зараз у Аргенттині - сільскогосподарська країна і голод людей.
Отримаєте буханку хліба на тиждень і будете радіти що хоч це є. Хоч трошки варіанти прораховуйте.
смелый вывод! Где это я так лоханулся?!DSMechanic писав: ↑ Хоча б. але ж ви піарите тих хто не хоче таке, хочуть безконрольний дерибан десятками і сотнями тисяч гектарів.
- DSMechanic
Ви самі використовуєте такі підходи. Так що повертаю - проти подальшого мораторію, значить за тотальний розпродаж агрохолдінгам. "не пріділах, я такого не казав" - отмазки.главспец писав: ↑смелый вывод! Где это я так лоханулся?!DSMechanic писав: ↑ Хоча б. але ж ви піарите тих хто не хоче таке, хочуть безконрольний дерибан десятками і сотнями тисяч гектарів.
Предложите убедительную, вменяемую формулировку вопроса на референдум и я тут же соглашусь!DSMechanic писав: ↑Ви самі використовуєте такі підходи. Так що повертаю - проти подальшого мораторію, значить за тотальний розпродаж агрохолдінгам. "не пріділах, я такого не казав" - отмазки.
Ринок - это возможность продавать?
п.с.
при чем «леса и речки» к сх земле?!
А включим ещё и про НАТО. Ну, чтобы дважды не вставать...
- DSMechanic
- DSMechanic
А взагалі набридло. главспец-у хочеться потролити і скучно. не коментую поки що тут далі.
опять «смелые выводы»!DSMechanic писав: ↑На даний момент ви взагалі відмітаєте можливість референдуму. Бо від Тимошенко питання так і звучить - референдум, потім далі.
Вам чомусь вимога не подобається.
Так я не против референдумов вообще, я хочу услышать предложение, вменяемое, по сути формулировки!
И, повторяю - сразу соглашусь.
п.с.
ну вот Вы лично, за референдум на предмет повышения мин.пенсии до 1000$?
А кто против?
Часи - надто непевні. А зібрані дані, масив компромату, в надійних руках, - то як сокира над головами.
Прикметно, що жодна "опоблочна опозиція" - нічого подібного не зробила.
Таким чином, Юля тисне на зільоних, і на "глибинну державу", реально їм протистоїть.
Це додатково прискорить процеси розпаду монофракції, і виявлення корупційних структур.
Тобто, це ми, якраз, спостерігаємо початки нового, чергову спробу реального реформування української держави.