Поговорим?

Babasha
Штучний інтелект

Re: Поговорим?

Повідомлення Babasha » 16 квітня 2020, 23:24

Sintez писав: Оскільки внятних претензій до модерації немає, виколупуюцця із носа всякі "оскорблєнія чувств".
Чего-чего? Какой модерации?! Очнись болезный, нет никакой модерации... Есть два старых пугала от произвола которых все пользователи форума и разбежались как ежи от кактуса... Пффф :rofl:
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Olga

Повідомлення Olga » 16 квітня 2020, 23:26

Sintez писав: Наведена цитата не містить питань. Яка може бути відповідь на декларації типу "Небо має бути синім! Попки мають бути сухими й чистими!" ?

Всєгда!(с)
Чого ж не містить? "Модераторе, ачи ти при своєму розумі? Чого ти маєш нас за зловмисників? А може ми добра бажаємо форуму?" - я так інтерпретую її промову. У відповідь - регіт...

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 16 квітня 2020, 23:28

Olga писав:
Sintez писав: Так, безумовно, дописувач має право висловлювати недовіру. Якщо більше половини висловить, тоді будуть перевибори. Принаймні так домовлялися у 2018. Але що зеленим ті договори, справді.
Ця більшість може бути очевидна лише коли немає можливості вкинення голосів. Тут вона є, бо з тих 149-ти кожен може проголосувати, але не кожен довів свою ідентичність своєю участю у форумі.
Я не знаю, чи це обдумувалось на той час. Але муситиму більше ніколи не брати участі у вирішальних опитуваннях тут, раз так.
Ты лучше голос отзови... покажи свое пренебрежение старым маразматикам! Устроили голосувалки-карусели, понимаешь! :negative:

Olga

Повідомлення Olga » 16 квітня 2020, 23:31

Babasha писав: Ты лучше голос отзови...
я зовсім не втратила довіру до них, лише до результату

Olga

Повідомлення Olga » 16 квітня 2020, 23:46

Vollmer писав:
Olga писав: .................................................................................................................................................... За змогу зневажити думкою і проханням Фросі і тих, хто з нею згоден

Яка "думка Фросі" ???
Де я можу побачити зазначене "прохання" ???
У чому полягають згадані думки і прохання ???
Чому вони мають виноситися на загальне голосування ???
Чому таке голосування має бути ініційоване ще перед тим, як стане відомий зміст і смисл "думок" і "прохань" ???
Чиїми думками і проханнями я ще "зневажив", у чому це виражено, де я на це можу подивитися ???
Чи платите Ви, особисто, за всякий товар у маркеті, який змогли побачити, хоча би здалеку ??? Бо, Ви ж, теоретично, "мали змогу" його купити, або, хоча би, розбити, якось зіпсувати ???
Чи не варто мені, принагідно, понести відповідальність, за всякі думки, що витають у мене в голові, хуліганські, до безмежності ???
Ви, взагалі, у школі, щось читали, про те, як працює така штука, як "демократія" ???
Ви можете побачити цю думку і прохання у результатах опитування, встановленого тут, як регулятор.
Sintez писав: ті семеро, що проти? Віра+Фрося+М_М+Галамага+Таміла

Вимога від тих, хто ніколи навіть не підпадав під бан (Віра, М_М, Фрося) - таки мала б насторожити будь-яку справедливу людину, на жаль

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 17 квітня 2020, 00:09

Olga писав:
Babasha писав: Ты лучше голос отзови...
я зовсім не втратила довіру до них, лише до результату
Ага... из других областей привезли на автобусах за них проголосовать!)))

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2020, 00:18

Olga писав: ..........................................................
Ви можете побачити цю думку і прохання у результатах опитування, встановленого тут, як регулятор.
..........................................................
Вимога від тих, хто ніколи навіть не підпадав під бан (Віра, М_М, Фрося) - таки мала б насторожити будь-яку справедливу людину, на жаль

Яка саме думка має розглядатися, як "ця" ??? Незрозуміло.
Нажаль, щодо змісту "вимог" - залишилася "фігура умолчанія". І, можливо - небезпідставно.
Непідпадання під бан - то не є жодна чеснота. То є норма. Чому це має "насторожити" ???
Ви явно перебільшуєте чужу, уявну, паранойю. :lol: :lol: :lol:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Olga

Повідомлення Olga » 17 квітня 2020, 00:26

Думка, що модерація не є ідеальною, і варто її виправити, чи пошукати їй заміну.
Так, Ви абсолютно праві - таке спало на думку поважним членам суспільства.
Тому точно треба запастися доказами хибності такої думки від не менш поважних, щоб заспокоїти як себе, так і їх.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2020, 00:43

Olga писав: Думка, що модерація не є ідеальною, і варто її виправити, чи пошукати їй заміну.
Тому точно треба запастися доказами хибності такої думки від не менш поважних, щоб заспокоїти як себе, так і їх.
Модерація не є й не збираєцця бути ідеальною. Бо у світі нічого ідеального немає. Але вона є. Фрося/Віра не мають ніякої альтернативи, їхня мета - усунути з модераторів мене і Волмера, оскільки ми, на їхню думку, заважаємо належним чином прославляти (й трошечки критикувати, аякже!) Сонцесяйного Бубочьку. Хто і що буде потім - їм пофігу, як пофігу було Шрайку після викидання непокірних Педрові відвідувачів зі старої площядки. Почерк, почерк...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2020, 00:46

Заспокоювати всіх у період загального вірусного психозу? Нє, я ж не Кашпіровський. Тут собі б ладу дати.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2020, 00:57

Olga писав: Думка, що модерація не є ідеальною, і варто її виправити, чи пошукати їй заміну.

Жодна модерація - не є, і не може бути ідеальна, бо вона, також, є ділом людських рук і розуму.
Можете повідомити цю благу вість, шановним членам суспільства <C>.
Відповідні процедури - встановлені, відомі.
Всяке збирання і пред'явлення доказів, за традиціями юриспруденції, завжди і всюди покладається, виключно, на сторону звинувачення, в судовому процесі.
Вимога, фактично, виправдовуватися, невідомо за що, і вимога, фактично, клятви у лояльності - є, як на мене, надзвичайно дивна, якщо добирати м'якеньких виразів.
Все це не може бути обгрунтовано нічим, ні з точки зору форумної демократії, ні процедури, абсолютно, що вже доведено, попередньою дискусією.
Це вже, речі зовсім іншої природи, з усіма, належними наслідками.
І, да, кстаті, за використання мему "шановний член суспільства", без копірайту - Подерв'янський буде Вами незадоволений !!! :lol: :lol: :lol:

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 17 квітня 2020, 01:02

О как мудеры в унисон то запели... Два(?) сапога - пара(?)

Olga

Повідомлення Olga » 17 квітня 2020, 01:39

Sintez писав: Модерація не є й не збираєцця бути ідеальною. Бо у світі нічого ідеального немає. Але вона є. Фрося/Віра не мають ніякої альтернативи, їхня мета - усунути з модераторів мене і Волмера, оскільки ми, на їхню думку, заважаємо належним чином прославляти (й трошечки критикувати, аякже!) Сонцесяйного Бубочьку. Хто і що буде потім - їм пофігу, як пофігу було Шрайку після викидання непокірних Педрові відвідувачів зі старої площядки. Почерк, почерк...
Якщо люди досі мають надію і сподіваються на щось від Зеленського - це не означає, що вони тупа паства, якій треба об'єкт для поклоніння.

Olga

Повідомлення Olga » 17 квітня 2020, 01:52

Vollmer писав: І, да, кстаті, за використання мему "шановний член суспільства", без копірайту - Подерв'янський буде Вами незадоволений !!!
Волмере, я просто мала на увазі, що не всі з тих, хто проти, мають головну і безпосередню причину для протесту - свій частий бан.
Тому всім, хто беззастережно згоден з модерацією, все ж є причина задуматися.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2020, 02:20

Olga писав: ...............................................................................................................................................................
Волмере, я просто мала на увазі, що не всі з тих, хто проти, мають головну і безпосередню причину для протесту - свій частий бан.
Тому всім, хто беззастережно згоден з модерацією, все ж є причина задуматися.

Це вже виглядає, як шото зайве, після ультимативного тексту від 00:26.
Колективного авторства. :lol: :lol: :lol:
І, кстаті, да - якщо вже граєте, то не варто так часто і невиправдано змінювати стиль.
Станіславський не повірить !!! :smoke: :smoke: :smoke:

Olga

Повідомлення Olga » 17 квітня 2020, 03:04

Я мусила змінитися, бо вода камінь точить, а скарги Фросі, Віри, невдоволеність М_М та Pestilence не зупиняються.

Зрозумійте, що, наприклад, Pestilence, може бути вражений Вашим обдолбиш щодо Зеленського, то вже і заодно відео спокійно не сприймає і підозрює бозна в чім.
СпойлерРозкрити
Pestilence писав:
Vollmer писав:
Обдолбиш, для порівняння.
И кто ты после этого, когда постишь монтажные видео?
https://zik.ua/tv/video/236160
Для поривняння...Vollmer не позорься

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2020, 06:46

Babasha писав: О как мудеры в унисон то запели... Два(?) сапога - пара(?)
Куди нашому унісону до унісона високошанованих ідеальних членів форумного суспільства...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 17 квітня 2020, 09:18

Olga писав: і підозрює бозна в чім.
Нет уж. Это видео каким-то образом смонтировано, и это не подозрение.

Olga

Повідомлення Olga » 17 квітня 2020, 09:27

не спец у фейсбуці. Але, можливо, коли туди перекачуєш, він зменшує якість звуку, щоб поменшити розмір файлу. Це все, що можу припустити, бо толкового якогось паплюження не помітила

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 17 квітня 2020, 10:04

От навіщо ці розмови? Ти форумчани, якім є довіра (крім модерів) - не будуть модерувати. Тому навіщо щось міняти, коли є два модери, яким довіряє більшість?

Відповісти