Чего-чего? Какой модерации?! Очнись болезный, нет никакой модерации... Есть два старых пугала от произвола которых все пользователи форума и разбежались как ежи от кактуса... Пффф

Чего-чего? Какой модерации?! Очнись болезный, нет никакой модерации... Есть два старых пугала от произвола которых все пользователи форума и разбежались как ежи от кактуса... Пффф
Чого ж не містить? "Модераторе, ачи ти при своєму розумі? Чого ти маєш нас за зловмисників? А може ми добра бажаємо форуму?" - я так інтерпретую її промову. У відповідь - регіт...
Ты лучше голос отзови... покажи свое пренебрежение старым маразматикам! Устроили голосувалки-карусели, понимаешь!Olga писав: ↑Ця більшість може бути очевидна лише коли немає можливості вкинення голосів. Тут вона є, бо з тих 149-ти кожен може проголосувати, але не кожен довів свою ідентичність своєю участю у форумі.
Я не знаю, чи це обдумувалось на той час. Але муситиму більше ніколи не брати участі у вирішальних опитуваннях тут, раз так.
Ви можете побачити цю думку і прохання у результатах опитування, встановленого тут, як регулятор.Vollmer писав: ↑
Яка "думка Фросі" ???
Де я можу побачити зазначене "прохання" ???
У чому полягають згадані думки і прохання ???
Чому вони мають виноситися на загальне голосування ???
Чому таке голосування має бути ініційоване ще перед тим, як стане відомий зміст і смисл "думок" і "прохань" ???
Чиїми думками і проханнями я ще "зневажив", у чому це виражено, де я на це можу подивитися ???
Чи платите Ви, особисто, за всякий товар у маркеті, який змогли побачити, хоча би здалеку ??? Бо, Ви ж, теоретично, "мали змогу" його купити, або, хоча би, розбити, якось зіпсувати ???
Чи не варто мені, принагідно, понести відповідальність, за всякі думки, що витають у мене в голові, хуліганські, до безмежності ???
Ви, взагалі, у школі, щось читали, про те, як працює така штука, як "демократія" ???
Ага... из других областей привезли на автобусах за них проголосовать!)))
Olga писав: ↑ ..........................................................
Ви можете побачити цю думку і прохання у результатах опитування, встановленого тут, як регулятор.
..........................................................
Вимога від тих, хто ніколи навіть не підпадав під бан (Віра, М_М, Фрося) - таки мала б насторожити будь-яку справедливу людину, на жаль
Модерація не є й не збираєцця бути ідеальною. Бо у світі нічого ідеального немає. Але вона є. Фрося/Віра не мають ніякої альтернативи, їхня мета - усунути з модераторів мене і Волмера, оскільки ми, на їхню думку, заважаємо належним чином прославляти (й трошечки критикувати, аякже!) Сонцесяйного Бубочьку. Хто і що буде потім - їм пофігу, як пофігу було Шрайку після викидання непокірних Педрові відвідувачів зі старої площядки. Почерк, почерк...
Якщо люди досі мають надію і сподіваються на щось від Зеленського - це не означає, що вони тупа паства, якій треба об'єкт для поклоніння.Sintez писав: ↑ Модерація не є й не збираєцця бути ідеальною. Бо у світі нічого ідеального немає. Але вона є. Фрося/Віра не мають ніякої альтернативи, їхня мета - усунути з модераторів мене і Волмера, оскільки ми, на їхню думку, заважаємо належним чином прославляти (й трошечки критикувати, аякже!) Сонцесяйного Бубочьку. Хто і що буде потім - їм пофігу, як пофігу було Шрайку після викидання непокірних Педрові відвідувачів зі старої площядки. Почерк, почерк...
Волмере, я просто мала на увазі, що не всі з тих, хто проти, мають головну і безпосередню причину для протесту - свій частий бан.
Olga писав: ↑ ...............................................................................................................................................................
Волмере, я просто мала на увазі, що не всі з тих, хто проти, мають головну і безпосередню причину для протесту - свій частий бан.
Тому всім, хто беззастережно згоден з модерацією, все ж є причина задуматися.
Pestilence писав: ↑И кто ты после этого, когда постишь монтажные видео?
https://zik.ua/tv/video/236160
Для поривняння...Vollmer не позорься
Куди нашому унісону до унісона високошанованих ідеальних членів форумного суспільства...