Поговорим?

Olga

Re: Поговорим?

Повідомлення Olga » 18 квітня 2020, 09:02

главспец, поясніть сюжет докладніше, не ясно ж.
Це Сінтез і Волмер там під тими ніками і запросили сюди когось звідти?
Чи ці Citizen UA й Andreas (пам'ятаю такі ніки по ФУПу, але тільки Андреаса в основному) - тут теж є?
Востаннє редагувалось 18 квітня 2020, 09:03 користувачем Olga, всього редагувалось 1 раз.

главспец

Повідомлення главспец » 18 квітня 2020, 09:03

Pestilence писав:
главспец писав: т.е., - подставные голосовальщики - необходимая мера социальной защиты?
Респект!
Ну скажем подставная пока была одна, а вот некоторые скорее приглашенные голосовальщики. Ну типа бабушек-плакальщиц на кладбище...хотя чего типа, уже становится временами так же тихо.
я не вижу разницы между подставным и приглашенным - оба фальсификат.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 квітня 2020, 09:03

Olga писав: ...................................................................................................................................................................
Це модерація контенту, а не форуму у Вас виходить, по факту. Їй доводиться сперечатися і приймати бій не лише з дописувачем, а і з модератором, як не крути. Тому просто будьте обережніш, зауважуйте так, щоб у неї була спокійна можливість зрозуміти, а не плюватися у відповідь

Olga, Ви, щоразу, не пояснивши попереднє - накручуєте новий виток безпідставних звинувачень.
З попереднього, що, ніби, я - "лаявся", Ви з'їхали на "модерування контенту".
Зараз я попрошу Вас показати, де, і що саме я модерував, який контент, і Вам доведеться з'їжджати на щось, чергове, наступне ???
Припиніть ці спроби, гри у хованки, скажіть прямо, що Фрося має отримати святе право, постити з Твіттера, Фейсбука, т.д. - що їй заманеться, і як захоче, і щоби ніхто, ніяк не обговорював, ні смисл, ні напрям, ні підбір її цитаток, ні розподіл за темами, т.д. Бо форум - то нє мєсто для діскуссій. Шо вже там.........
Участь в голосуванні - є формою колаборації

главспец

Повідомлення главспец » 18 квітня 2020, 09:05

Olga писав: главспец, поясніть сюжет докладніше, не ясно ж.
Це Сінтез і Волмер там під тими ніками і запросили сюди когось звідти?
Чи ці Citizen UA й Andreas (пам'ятаю такі ніки по ФУПу) - тут теж є?
вопрос не по адресу. См. выше.

Olga

Повідомлення Olga » 18 квітня 2020, 09:08

Vollmer писав: "модерування контенту".
Зараз я попрошу Вас показати, де, і що саме я модерував, який контент
Краще Ви мені спочатку поясніть, чому Фросі Ви поперек горла?
Я вже досить припущень висловила.
Модерація контенту, в даному випадку - що треба десять раз подумати, чи постити тут лишній раз свою улюблену Лесю Українку, чи ні

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 квітня 2020, 09:22

Olga писав:
Vollmer писав: "модерування контенту".
Зараз я попрошу Вас показати, де, і що саме я модерував, який контент
Краще Ви мені спочатку поясніть, чому Фросі Ви поперек горла?
Я вже досить припущень висловила.
Модерація контенту, в даному випадку - що треба десять раз подумати, чи постити тут лишній раз свою улюблену Лесю Українку, чи ні

Чудове питання.
Але, я не бачу потреби, бути Фросіним отоларингологом.
Ви можете спитати її, це буде більш доцільно.
Також, Ви можете з того приводу, мати власну думку.

Olga

Повідомлення Olga » 18 квітня 2020, 09:30

Vollmer писав: Але, я не бачу потреби, бути Фросіним отоларингологом.
Ви любите бути у пустці?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 квітня 2020, 10:00

Olga писав:
Vollmer писав: Але, я не бачу потреби, бути Фросіним отоларингологом.
Ви любите бути у пустці?

А це вже - до стоматолога.
Або до Нечая. :lol: :lol: :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 квітня 2020, 10:05

Pestilence писав:
Sintez писав: Ще раз. Якщо ти готовий брати на себе форумну політику - бери. Але це порушення договору, тобто - війна. Вважаєш, що ціль виправдовує засоби? Можливо. Удачі. Але я надавати легітимності цьому позорові звичайно ж не буду. Бо знаю чим закінчицця.
Ніяких фальсифікацій, як і запрошених козачків, не було й бути не могло, звичайно. Моя совість чиста. І ти, і Фрося, і Віра, і Бабаша це чудово знаєте. Але дуже хочецця, я розумію. Ну ризикни.
Вот только не надо мне угрожать. Расскажи как сюда приходят голосовать с uapolitics и кто их сюда пригласил.
Citizen UA - Sintez или Andreas- Vollmer

Давайте честно, или ты считаешь что цель оправдывает средства?

Повторяю, не надо меня сравнивать со Шрайком. То политический проект, и Шрайку нужно было сохранить лицо перед патронами. А мне ничего не нужно, я никому ничем не обязан, а это притулок. И если форум становится мне лично не нужным, как мусор, то зачем мне его тащить вообще. Велосипед не поедет без колес, яблоки без дерева висеть не будут. Ты сам ходишь на сайты, на которые ты не хочешь ходить?
Я не знаю, ні хто такий сітізен, ні андрес, ні уаполітікс чи як його там. Я все сказав, всі крапки розставив, хто при умі - всім все ясно. Всі мої аргументи - як об стіну горохом, тепер ти мене ще й у "погрозах" звинувачуєш. Це взагалі пздц. Я тобі ще раз повторюю - я своїх слів, котрих давав форумові, а не тобі особисто, додержуюся. Нічого не змінилося. Якщо ти обираєш сторону угрупування Фрося-Віра, котре системно й свідомо роздуває "кризу", це твоя справа, прямо скажи, а не натягуй разом із ними сову на глобус із дурними звинуваченнями. Вони намагалися внести розкол між мною і Волмером, метода стара як світ, не вийшло. Тепер вони вносять розкол команди між модераторами й адміном. Якщо ти настільки наівний, що не розумієш цієї нехитрої політичної уловки, то я її тобі пояснив прямим текстом. Нічого спільного ні з демократією, ні з "інтересами форумчан" це не має, це таке ж намагання "віджиму території", як Крим і ОРДЛО. Я проти. Якщо ти за - дій, але до освячення цього свинства я не доторкнуся. Сам, все сам.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 квітня 2020, 10:07

главспец писав:
Pestilence писав: Расскажи как сюда приходят голосовать с uapolitics и кто их сюда пригласил.
неожиданный поворот сюжета!
Це не поворот, це цирк.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 квітня 2020, 10:12

главспец писав:
Vollmer писав:
Зауважте, вже ніхто не удівльон.
т.е., - подставные голосовальщики - необходимая мера социальной защиты?
Респект!
Ні, це вже пряма брехня. Коли Пестиленс заявив, що звідкись хтось "десантувався", я нічого не міг відповісти, може йому з адмінки видніше, хз. Але коли вже МЕНІ заявлено, що я, тіпа, "багатрстаночьник" - тут уже пардон, все стало ясно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 квітня 2020, 10:13

Sintez писав:
главспец писав:

Це не поворот, це цирк.
[/quote]

думаешь, он соврал?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 квітня 2020, 10:23

главспец писав:
Sintez писав: Це не поворот, це цирк.
думаешь, он соврал?
[/quote]

Саме так.
Я, напримєр, майже повністю впевнений, що Таміла/Вільха/Ольха - одна й та ж особа. Але не можу цього ствреджувати, тому не баню як клонів. Тут же - пряма брехня, тому що якщо на ФУП чи ЦУГ я хоча б колись заглядав, хоча й не зареєстрований, то про той УА вперше почув щойно, не кажучи щоб там писав чи когось звідти кликав.

Інше питання - навіщо ця брехня?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 18 квітня 2020, 10:31

главспец писав:
Pestilence писав: Расскажи как сюда приходят голосовать с uapolitics и кто их сюда пригласил.
И эти двуерушники спрашивали чей я клон... Ахахаа!

Два (?) старых пердуна использовали наш форум для удовлетворения синдрома вахтера... хватать и не пущать :rofl:
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

главспец

Повідомлення главспец » 18 квітня 2020, 10:35

Sintez писав:
главспец писав:
думаешь, он соврал?
Саме так.
Я, напримєр, майже повністю впевнений, що Таміла/Вільха/Ольха - одна й та ж особа. Але не можу цього ствреджувати, тому не баню як клонів. Тут же - пряма брехня, тому що якщо на ФУП чи ЦУГ я хоча б колись заглядав, хоча й не зареєстрований, то про той УА вперше почув щойно, не кажучи щоб там писав чи когось звідти кликав.

Інше питання - навіщо ця брехня?
[/quote]
…............................................:........................
видишь ли, если я вижу некие взамоисключающие посты, я их анализирую с т.з. здравого смысла и возможных побудительных мотивов авторов, по-возможности исключая момент личной несимпатии.
В данном случае вывод, извини, не в твою пользу.

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 18 квітня 2020, 10:40

Sintez писав:
главспец писав:

т.е., - подставные голосовальщики - необходимая мера социальной защиты?
Респект!
Ні, це вже пряма брехня. Коли Пестиленс заявив, що звідкись хтось "десантувався", я нічого не міг відповісти, може йому з адмінки видніше, хз. Але коли вже МЕНІ заявлено, що я, тіпа, "багатрстаночьник" - тут уже пардон, все стало ясно.
:rofl:
Вкладення
F9A7A2E9-5AA8-4458-B4F2-13ADA591CFFA.jpeg
F9A7A2E9-5AA8-4458-B4F2-13ADA591CFFA.jpeg (30.28 Кіб) Переглянуто 6646 разів

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 квітня 2020, 10:43

главспец писав: …............................................:........................
видишь ли, если я вижу некие взамоисключающие посты, я их анализирую с т.з. здравого смысла и возможных побудительных мотивов авторов, по-возможности исключая момент личной несимпатии.
Які взаємовиключні пости?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 квітня 2020, 10:45

Sintez писав:
главспец писав: …............................................:........................
Які взаємовиключні пости?
главспец писав: думаешь, он соврал?
Sintez писав: Інше питання - навіщо ця брехня?
п.с.
один из вас двоих соврал, не?

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 18 квітня 2020, 10:51

Заметим... нашу оскорбленную невинность палкой от модераторской должности не отгонишь! Слово он форуму давал... де тот форуму - разогнал ты всех :negative:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 18 квітня 2020, 10:55

С моей стороны, сказанное мною, это не доказательства, а вопросы, требующие ответа. У меня нет аккаунта на uapolitics, тем более кнопки, чтобы видеть IP тамошних юзеров. Но есть информация от тамошних юзеров, мир на самом деле тесен. Насколько она правдива я пока не знаю.

И больше склоняюсь к мысли, что Синтез в данной ситуации ни при чем. Но тогда возникает вопрос - кто на самом деле пригоняет сюда голосовальщиков и плакальщиц. И кто реально на форуме занимается манипуляциями. Соответственно дальше мы и приходим к тому, каким именно должен быть вотум - по каждому модератору или по всей команде...которой кстати нет - ибо я не член команды, даже если считал себя раньше, но уже с месяца 2 не считаю. А Харитон уже давно не появляется...то есть у нас не 3 модератора и админ, как должно быть, а просто 2 модератора. Админ нужен только чтобы форум был включен, его интересы никого не волнуют.

Відповісти