Маю гіпотезу, що учасницям срачів реально припинення срачів не потрібне було, тому Кардинал і став "поганим". Ібо заважав срачелюбителям використовувати решту форумчан як "примусову аудиторію". Стало нецікаво. Саме тому і я став "поганий".
Поговорим?
Re: Поговорим?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Babasha
- Штучний інтелект
Твои гипотезы мы, может быть, слушать будем после разъяснение «мертвых душ» в твоем псевдовотуме. Теоретик гипотетический

Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
хоч сто, і я не проти доброї кави, чи гарної мінеральної води.
Просто нащо казати на хороший чай, що він несправжній
і це теж правда. Навіть після прочитання гілки, що стала першоосновою для цієї, про безкарантинність церкви, було очевидно, що вже Фрося, як автор, не давала можливості спокійно висловитися в ній форумчанину Волмер.
В мене ще не було такої біди в житті, на щастя. Може, випадково, звісно
(Ні за Кравчука, ні за Кучму в свій час не голосувала)
Востаннє редагувалось 19 квітня 2020, 16:08 користувачем Olga, всього редагувалось 2 разів.
если бы меня заподозрили в фальсификации или некорректности вотума, я бы мгновенно предложил повторить, открыто и поимённо, а не рассказывал с надрывом, что всё же было почесноку!
главспец, я можу зрозуміти Ваше прагнення до змін, але залиште кожному вирішувати самому, будь-ласка
главспец писав: ↑ а разрулить это можно легко! Не надо никого резко менять, просто раз в квартал проводить поимённый опрос на предмет - корректна/некорректна модерация каждым из герров, в отдельности, для создания внутривидовой конуренции.
И всё. Момент смены сам выкристализуется. Или тенденция проявится.
И делать это может администрация. Для объективности.
п.с.
а для меня попрошу ввести вариант ответа - "пофиг".
Так Синтез ж пообіцяв наступний вотум поіменним, і навіть поіменним лише для тих, хто за нього.
Чудова позиція у Вас. Заздрю.
Чудова позиція у Вас. Заздрю.
Ні, я проти. Clone десь подівся, і ще багатьох десь нема. Карантин
Якщо я зроблю завтра, то я визнаю, що претензії обгрунтовані, окрім того це значитиме, що я приймаю фросьовірину брудну гру. На ето я пойтіть не могу.
Ти можеш голосувати як хочеш, але наступний вотум буде по графіку. Мені нічого стидитися. Хоче Пестиленс ламати умови - вперед. Я не буду їх ламати, не бачу причин і перспектив, що це дасть щось корисне для форуму.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну, а если это грязные инсинуации, почему бы не посадить Фросю в лужу?! Какие риски?Sintez писав: ↑Якщо я зроблю завтра, то я визнаю, що претензії обгрунтовані, окрім того це значитиме, що я приймаю фросьовірину брудну гру. На ето я пойтіть не могу.
Ти можеш голосувати як хочеш, але наступний вотум буде по графіку. Мені нічого стидитися. Хоче Пестиленс ламати умови - вперед. Я не буду їх ламати, не бачу причин і перспектив, що це дасть щось корисне для форуму.
Навіщо мені садити її в лужу? Я і її, й Віру, чудово розумію й не тримаю на них ніякого зла. Інша справа, що не можу дозволити насадити тут зелене єдиномисліє. Як і будь-яке інше, загалом.главспец писав: ↑ну, а если это грязные инсинуации, почему бы не посадить Фросю в лужу?! Какие риски?Sintez писав: ↑ Якщо я зроблю завтра, то я визнаю, що претензії обгрунтовані, окрім того це значитиме, що я приймаю фросьовірину брудну гру. На ето я пойтіть не могу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Babasha
- Штучний інтелект
Как какие... Янык вон тоже за пост до последнего держался... «давайте щас универсальчик подпишем, а оченью проголосуете как хотите»главспец писав: ↑ну, а если это грязные инсинуации, почему бы не посадить Фросю в лужу?! Какие риски?Sintez писав: ↑ Якщо я зроблю завтра, то я визнаю, що претензії обгрунтовані, окрім того це значитиме, що я приймаю фросьовірину брудну гру. На ето я пойтіть не могу.

Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Сєня, жар рибу!
А де риба?
Ти жар, риба буде!
А де риба?
Ти жар, риба буде!
- Pestilence
- Чефхелфер
- Pestilence
- Чефхелфер