Поговорим?

Sintez
Єретик

Re: Поговорим?

Повідомлення Sintez » 19 квітня 2020, 14:49

Нечай писав: Я просто помню, что на старом ДД развал начался с бабского срача и обвинения кардинала в диктатуре. Ну а дальше вы знаете.
Маю гіпотезу, що учасницям срачів реально припинення срачів не потрібне було, тому Кардинал і став "поганим". Ібо заважав срачелюбителям використовувати решту форумчан як "примусову аудиторію". Стало нецікаво. Саме тому і я став "поганий".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 19 квітня 2020, 15:14

Sintez писав:
Нечай писав: Я просто помню, что на старом ДД развал начался с бабского срача и обвинения кардинала в диктатуре. Ну а дальше вы знаете.
Маю гіпотезу, що учасницям срачів реально припинення срачів не потрібне було, тому Кардинал і став "поганим". Ібо заважав срачелюбителям використовувати решту форумчан як "примусову аудиторію". Стало нецікаво. Саме тому і я став "поганий".
Твои гипотезы мы, может быть, слушать будем после разъяснение «мертвых душ» в твоем псевдовотуме. Теоретик гипотетический :fuck:
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Olga

Повідомлення Olga » 19 квітня 2020, 15:52

Babasha писав: «где все эти люди?» и чьими стараниями?)))
«кнопка есть и у Pestilence» (с, asmodey)

Olga

Повідомлення Olga » 19 квітня 2020, 15:55

главспец писав:
Olga писав: убедить Pestilence, что Синтез должен отказываться открывать голосование по Волмеру, остальное не важно))
предлагаю компромисс: првести два заезда. Парный и одиночный. Заодно и сравним.
п.с.
ну вот я хочу чай. Без сахара. А мне - нет, только с сахаром! Ну, буду думать... Если для меня так критичен сахар, то и пёс с ним, с чаем.
хоч сто, і я не проти доброї кави, чи гарної мінеральної води.
Просто нащо казати на хороший чай, що він несправжній

Olga

Повідомлення Olga » 19 квітня 2020, 16:01

Sintez писав: "Криза" як і інші вигадки Віри/Фросі, виникли через те, що я й Волмер не розділяємо полум'яної любові Віри до Зєлі. Вся решта - виколупана із носа.
і це теж правда. Навіть після прочитання гілки, що стала першоосновою для цієї, про безкарантинність церкви, було очевидно, що вже Фрося, як автор, не давала можливості спокійно висловитися в ній форумчанину Волмер.

Olga

Повідомлення Olga » 19 квітня 2020, 16:04

Babasha писав: ЗЫ. забрал свой голос
В мене ще не було такої біди в житті, на щастя. Може, випадково, звісно
(Ні за Кравчука, ні за Кучму в свій час не голосувала)
Востаннє редагувалось 19 квітня 2020, 16:08 користувачем Olga, всього редагувалось 2 разів.

главспец

Повідомлення главспец » 19 квітня 2020, 16:05

Olga писав:
главспец писав:

предлагаю компромисс: првести два заезда. Парный и одиночный. Заодно и сравним.
п.с.
ну вот я хочу чай. Без сахара. А мне - нет, только с сахаром! Ну, буду думать... Если для меня так критичен сахар, то и пёс с ним, с чаем.
хоч сто, і я не проти доброї кави, чи гарної мінеральної води.
Просто нащо казати на хороший чай, що він несправжній
если бы меня заподозрили в фальсификации или некорректности вотума, я бы мгновенно предложил повторить, открыто и поимённо, а не рассказывал с надрывом, что всё же было почесноку!

Olga

Повідомлення Olga » 19 квітня 2020, 16:07

главспец, я можу зрозуміти Ваше прагнення до змін, але залиште кожному вирішувати самому, будь-ласка

главспец

Повідомлення главспец » 19 квітня 2020, 16:13

Olga писав: главспец, я можу зрозуміти Ваше прагнення до змін, але залиште кожному вирішувати самому, будь-ласка
главспец писав: а разрулить это можно легко! Не надо никого резко менять, просто раз в квартал проводить поимённый опрос на предмет - корректна/некорректна модерация каждым из герров, в отдельности, для создания внутривидовой конуренции.
И всё. Момент смены сам выкристализуется. Или тенденция проявится.
И делать это может администрация. Для объективности.
п.с.
а для меня попрошу ввести вариант ответа - "пофиг".

Olga

Повідомлення Olga » 19 квітня 2020, 16:15

Так Синтез ж пообіцяв наступний вотум поіменним, і навіть поіменним лише для тих, хто за нього.

Чудова позиція у Вас. Заздрю.

главспец

Повідомлення главспец » 19 квітня 2020, 16:43

Olga писав: Так Синтез ж пообіцяв наступний вотум поіменним, і навіть поіменним лише для тих, хто за нього.

если он сделает это завтра, то, возможно, даже поступлюсь принципами! Проголосую "за"!

Olga

Повідомлення Olga » 19 квітня 2020, 16:50

Ні, я проти. Clone десь подівся, і ще багатьох десь нема. Карантин

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 квітня 2020, 16:56

главспец писав:
Olga писав: Так Синтез ж пообіцяв наступний вотум поіменним, і навіть поіменним лише для тих, хто за нього.

если он сделает это завтра, то, возможно, даже поступлюсь принципами! Проголосую "за"!
Якщо я зроблю завтра, то я визнаю, що претензії обгрунтовані, окрім того це значитиме, що я приймаю фросьовірину брудну гру. На ето я пойтіть не могу.
Ти можеш голосувати як хочеш, але наступний вотум буде по графіку. Мені нічого стидитися. Хоче Пестиленс ламати умови - вперед. Я не буду їх ламати, не бачу причин і перспектив, що це дасть щось корисне для форуму.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 19 квітня 2020, 16:59

Sintez писав:
главспец писав: если он сделает это завтра, то, возможно, даже поступлюсь принципами! Проголосую "за"!
Якщо я зроблю завтра, то я визнаю, що претензії обгрунтовані, окрім того це значитиме, що я приймаю фросьовірину брудну гру. На ето я пойтіть не могу.
Ти можеш голосувати як хочеш, але наступний вотум буде по графіку. Мені нічого стидитися. Хоче Пестиленс ламати умови - вперед. Я не буду їх ламати, не бачу причин і перспектив, що це дасть щось корисне для форуму.
ну, а если это грязные инсинуации, почему бы не посадить Фросю в лужу?! Какие риски?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 квітня 2020, 17:19

главспец писав:
Sintez писав: Якщо я зроблю завтра, то я визнаю, що претензії обгрунтовані, окрім того це значитиме, що я приймаю фросьовірину брудну гру. На ето я пойтіть не могу.
ну, а если это грязные инсинуации, почему бы не посадить Фросю в лужу?! Какие риски?
Навіщо мені садити її в лужу? Я і її, й Віру, чудово розумію й не тримаю на них ніякого зла. Інша справа, що не можу дозволити насадити тут зелене єдиномисліє. Як і будь-яке інше, загалом.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 19 квітня 2020, 17:23

Sintez писав: Інша справа, що не можу дозволити насадити тут зелене єдиномисліє. Як і будь-яке інше, загалом.
и как ты его опознаёшь? Ну сколько надо тех «единомышленников», чтобы их душить? Пять, восемь, больше?

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 19 квітня 2020, 17:34

главспец писав:
Sintez писав: Якщо я зроблю завтра, то я визнаю, що претензії обгрунтовані, окрім того це значитиме, що я приймаю фросьовірину брудну гру. На ето я пойтіть не могу.
Как какие... Янык вон тоже за пост до последнего держался... «давайте щас универсальчик подпишем, а оченью проголосуете как хотите» :negative:
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Noex

Повідомлення Noex » 19 квітня 2020, 17:48

Сєня, жар рибу!
А де риба?
Ти жар, риба буде!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 19 квітня 2020, 18:10

Olga писав: «кнопка есть и у Pestilence» (с, asmodey)
Я брал на себя обязательство не использовать ее без крайних причин. Каюсь, банил какого-то Царя и Фому в самом начале за срач, это было в том же месяце как открылись. Удаляю еще рекламных ботов, и иногда клонов. Да.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 19 квітня 2020, 18:10

Olga писав: Ні, я проти. Clone десь подівся, і ще багатьох десь нема. Карантин
А вотум и не длится один день.

Відповісти