Єфект Саакашвілі

DSMechanic

Re: Єфект Саакашвілі

Повідомлення DSMechanic » 23 квітня 2020, 10:19

Vollmer писав: Опозиія вже є, і буде дуже сильна. Через то, що методи Міхо - відомі, і зрозуміло, що йому тут - нікого не буде жалко. А загальний корпус, кандидатів на жалість, в Україні значно більший, ніж у Грузії, однозначно.
Социк Анархіст пише що весь грузинський десант непогано свого часу присосався до потоків, реальними справами не пахло. Не знаю наскільки правда, але вони досить швидко розбіглись.

Так що опозиція йому буде незалежно від того чим він реально хоче зайнятись.

Прокатять і будуть плакатсиь що не дають робити реформи?

А якщо навіть Голос не хоче давати голоси, хоча наче соросята, мали бути йому союзниками, то дійсно питання для чого його подавати? Подивимось вже завтра.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 23 квітня 2020, 10:31

главспец писав: не, ну если запустили эту инфу, не гарантированно не имеея голосов?!
Може і є голоси. його вже місяц піарять на каналах і в інете, показуючи всякі рейтинги скільки хоче бачити його Прем'євром.
Вже завтра глянема.
Просто цікаво. Піарили-піарили, а як озвучили що таки да - зустрічна хвиля про "Малиша і Карсона"
Хто кого називається.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 23 квітня 2020, 11:46

https://www.economics-prorok.com/2020/0 ... D0%BB.html
Саакашвили обещает не нападать на Зеленского в ближайшие три месяца

Я просто хочу по тем аспектам, где я имею опыт и репутацию, просто усилить их.

У меня нет отдельной программы, отдельных амбиций, я – абсолютно командный игрок, я хочу быть частью этих вызовов, частью их решений.
Враховуючи що це його перші три місяці, а Зеленський вже рік Презибент, то Міхо прямо сказав - прийшов їх покривати.
Востаннє редагувалось 23 квітня 2020, 11:50 користувачем DSMechanic, всього редагувалось 1 раз.

Фрося

Повідомлення Фрося » 23 квітня 2020, 11:48

DSMechanic писав: Саакашвили обещает не нападать на Зеленского в ближайшие три месяца
Посмотрит,если не дадут что-то сделать за три месяца,то Зе огребет,если что-то пообещал конкретное. :pardon:

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 23 квітня 2020, 11:53

Фрося писав:
DSMechanic писав: Саакашвили обещает не нападать на Зеленского в ближайшие три месяца
Посмотрит,если не дадут что-то сделать за три месяца,то Зе огребет,если что-то пообещал конкретное. :pardon:
Уманський розібрався за кілька днів і ще трохи часу пішло на спроби пробити рішення. Сумарно три тижні.
Все це вже озвучено.
Якщо за тиждень-два не замінять людей на таможні і податковій, то особисто для себе зроблю висновок що Міхо жаба задавила - лохі мають такі гроші нізащщо, а він подачками перебиваться.
Це при умові що його взагалі проголосують.

ПС. Не виключаю що таки замінять - занадто вони засвітились.

Фрося

Повідомлення Фрося » 23 квітня 2020, 12:00

DSMechanic писав: Якщо за тиждень-два не замінять людей на таможні і податковій
Это может сделать Михо?у него нет полномочий снимать..

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 23 квітня 2020, 12:05

Фрося писав:
DSMechanic писав: Якщо за тиждень-два не замінять людей на таможні і податковій
Это может сделать Михо?у него нет полномочий снимать..
Тоді взагалі всі розмови про його реоформи "балачки на користь бідних".
Таможня, податкова і енергетика - базис держави, ті місця де можна стабілізувати ситуацію, або добити. і маючи на руках інфу що через таможню іде недобір мінімум в 15 ярдів щомісяця і ще мінімум такаж сума на пдв вимивається - він іде з ними робити реформи?
Якщо у нього нема домовленості по цим пунктам, причому це легкі пункти насправді, - то далі взагалі нема про що говорити. А так да - всі його повноваження - по телеку витупати.. І толку?

Archer

Повідомлення Archer » 23 квітня 2020, 12:21

Гастролер скучен. Реформы в пользу Ахметова настолько будут очевидны, шо придется есть галстуки без соуса.

Фрося

Повідомлення Фрося » 23 квітня 2020, 12:23

Archer писав: Реформы в пользу Ахметова
с чего ты решил? ахметовские депутаты против,а вот бенины за. :lol:

Erika

Повідомлення Erika » 23 квітня 2020, 14:07

Vollmer писав:
Erika писав: ..............................................................................................................................................
Я думаю, що він апріорі нічого й не вирішував. А зараз це вже очевидно. :)

Так, доводилося читати таку думку, і, навіть, із аргументацією.
До речі, прочитала думку, що Міша дуже хоче повернутися в політикум Грузії, а тому має вести себе в уряді України ідеально, тому що лише успіх в Україні може слугувати йому перепусткою в Грузію.
Подивимось. :)

Erika

Повідомлення Erika » 23 квітня 2020, 14:15

Sintez писав: Мій знайомий - власник кількох меблевих магазинів. Освіта - 8 класів. Потім пішов до технікуму, але набридло й покинув. Якщо ви чи хтось інший перед його працівниками поставите під сумнів його управлінське вміння, вони вам розсміюцця просто в лице. Так що дипломи - не головне.
Ви, часом, не плутаєте природні гендлярські здібності і здоровий авантюризм з розумінням функціонування системи державної влади?
Я теж зустрічала таких людей, які без освіти розкрутили бізнес по вирощуванню перепілок.
Але успішно вирощувати перепілок і успішно складати меблі - це щось одне, а успішно керувати державою це щось інше. ;)

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 квітня 2020, 14:58

Erika писав:
Vollmer писав:
Так, доводилося читати таку думку, і, навіть, із аргументацією.
До речі, прочитала думку, що Міша дуже хоче повернутися в політикум Грузії, а тому має вести себе в уряді України ідеально, тому що лише успіх в Україні може слугувати йому перепусткою в Грузію.
Подивимось. :)

Я би інакше формулював.
Саакашвілі потрібен успіх, для повернення в Грузію, успіх - за всяку ціну.
Тому, якщо йому в руки попадуть віжки - він не жалітиме нікого і нічого.
Це розумію не тільки я.
Тому, ніхто йому віжок просто так не дасть.
Але, є один варіант. Це, якщо він візьме на себе брудну роботу. Стане грузинсько - українським Бальцеровичем.
Після котрого доведеться все збирати докупи, але, повернення до минулих порядків буде неможливе.
У транснаціональних акул вже є досвід, і з Польщею, і з Словаччиною. Видно, як вони нарощують тиск, захоплюють все нові плацдарми, але, тут їм не Словакія.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 23 квітня 2020, 15:08

Vollmer писав: Тому, якщо йому в руки попадуть віжки - він не жалітиме нікого і нічого.
Буде видно за тиждень-два, якщо його ще проголосують.
Я поки що думаю що він хоче трохи попиляти. Лещенко з Наємом по півляма мають, він же розумніший за них.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 23 квітня 2020, 15:53

Фрося

Повідомлення Фрося » 23 квітня 2020, 16:07

Stugna UA
@StugnaU
Зашквар идет полным ходом аж дым с ушей:
Нино Бурджанадзе:- возможно серезные обострения отношений Киева с Тбилиси и Москвой (уже вместе?Задумчивый смайлик) из-за прихода Саакашвили в Правительство Украины!
Хм,а что же так быстро подгорает? Будто Саакашвили Президент UA ;)

Бурджанадзе предсказала обострение отношений Киева с Москвой и Тбилиси из-за Саакашвили

Экс-председатель парламента Грузии, лидер оппозиционного «Демократического движения» Нино Бурджанадзе предсказала осложнение отношений Киева с Тбилиси и Москвой в связи с планами Украины назначить...
vz.ru

Фрося

Повідомлення Фрося » 23 квітня 2020, 17:06

Людмила
@ludmila_ukraine
·
6 ч
Сейчас порохоботы и пр. сволочь распространяют фэйки о том что Миша-ставленник Ахметова

Декабрь 17г:
«Саакашвили заявил, что “готов к переговорам с представителями власти только об отставке президента“ и сказал, что олигарх Ринат Ахметов - “враг Украины“

http://news.bigmir.net/ukraine/1128284- ... a-vstrechu

Фрося

Повідомлення Фрося » 23 квітня 2020, 17:20

Верещук: Большинство «слуг народа» не поддерживают кандидатуру Саакашвили на пост вице-премьера по реформам https://inforesist.org/vereshhuk-bolshi ... -reformam/

:pardon: реформ не хотят,на следующих выборах и их не поддержат.

Фрося

Повідомлення Фрося » 23 квітня 2020, 17:37

Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі
18 ч. ·
David Sakvarelidze про призначення
віце-прем’єром Михайла Саакашвілі.

Михайло Саакашвілі давно декларував підтримку Зеленському і те, що готовий долучитися до реальних змін з його досвідом та енергією на користь України.

Особисто вважаю, що це ризикований крок. І ставлю великий плюс в карму, що Михайло готовий заходити в досить непросте, невизначене політичне та економічне середовище ще й на фоні Covid та глобальної кризи, коли українці чекають на чудо.
Але сьогодні будь-який важковаговик, і мова не тільки про Михайла, котрий має досвід та готовий брати на себе відповідальність, а таких, на жаль, одиниці, має бути інтегрований, щоб підсилити команду Зеленського.

Наскільки це персонально підсилить Михайла, поки що не впевнений.

Думаю, нарешті має відкритися соціальний ліфт для всіх талановитих людей, які можуть принести користь Україні незалежно від національності. Щоб кожен українець відчув себе впевненно та захищено.

Коли кажуть, що Михайло був не єдиним, хто реформував Грузію, хочу спитати, а хто тоді відкрив дорогу цим людям в команду реформ Грузії?
Їх збирав, підштовхував вперед та забезпечував їм політичний тил саме тодішній президент Грузії Михайло Саакашвілі.
Сергей Гайдай
18 ч. ·

Саакашвили - это политический ядерный реактор.

Если знать и уметь как им пользоваться - он поможет свернуть вам горы.

А если и понятия не иметь, где у него рычаги и кнопки управления и не изучить инструкцию для пользователей, и думать, что запустив его в работу можно просто использовать его, как выставочный экземпляр - для красоты и собственного PR, получите вместо реактора - ядерную бомбу, которая от перегрева, может снести ваш президентский дворец.

Помните, чем это закончилось для Порошенка? Дворец он ему конечно не снес, но пристройки порушил и трещин наделал

Фрося

Повідомлення Фрося » 23 квітня 2020, 17:54

Георгий Ключник:
Саакашвілі повертається...
Зображення
:pardon:

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 23 квітня 2020, 18:54

Фрося писав: Людмила
@ludmila_ukraine
·
6 ч
Сейчас порохоботы и пр. сволочь распространяют фэйки о том что Миша-ставленник Ахметова

Декабрь 17г:
«Саакашвили заявил, что “готов к переговорам с представителями власти только об отставке президента“ и сказал, что олигарх Ринат Ахметов - “враг Украины“

http://news.bigmir.net/ukraine/1128284- ... a-vstrechu
Archer писав: Гастролер скучен. Реформы в пользу Ахметова настолько будут очевидны, шо придется есть галстуки без соуса.
Так Арчер у нас фейкомет? :1: інтєрестнєнько... :umnik2:

Відповісти