Заходьте похряцать.

Аватар користувача
карбонит
Повідомлень: 96
З нами з: 23 березня 2018, 11:55
Звідки: с дурдома.

Re: Заходьте похряцать.

Повідомлення карбонит » 24 березня 2018, 20:49

slit_ok писав:
24 березня 2018, 20:35


якщо каву в ліжко подають - то чому ніззя котлєткі?
:drag:
Так каклетки ДО ,или ПОСЛЕ сладкого? :blush2:

Аватар користувача
slit_ok
Повідомлень: 870
З нами з: 23 березня 2018, 19:52

Re: Заходьте похряцать.

Повідомлення slit_ok » 24 березня 2018, 20:54

карбонит писав:
24 березня 2018, 20:49
slit_ok писав:
24 березня 2018, 20:35


якщо каву в ліжко подають - то чому ніззя котлєткі?
:drag:
Так каклетки ДО ,или ПОСЛЕ сладкого? :blush2:
це як зірки стануть...
:drag:

Аватар користувача
карбонит
Повідомлень: 96
З нами з: 23 березня 2018, 11:55
Звідки: с дурдома.

Re: Заходьте похряцать.

Повідомлення карбонит » 24 березня 2018, 21:00

slit_ok писав:
24 березня 2018, 20:54
карбонит писав:
24 березня 2018, 20:49
slit_ok писав:
24 березня 2018, 20:35


якщо каву в ліжко подають - то чому ніззя котлєткі?
:drag:
Так каклетки ДО ,или ПОСЛЕ сладкого? :blush2:
це як зірки стануть...
:drag:
А шо думает по этому поводу ОВЕН? :blush2: :give_rose:

Аватар користувача
oven
щира українка
Повідомлень: 1299
З нами з: 22 березня 2018, 14:29
Звідки: місто Кия

Re: Заходьте похряцать.

Повідомлення oven » 24 березня 2018, 22:09

Думає, що нічого вам не розкаже)))
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Аватар користувача
карбонит
Повідомлень: 96
З нами з: 23 березня 2018, 11:55
Звідки: с дурдома.

Re: Заходьте похряцать.

Повідомлення карбонит » 24 березня 2018, 22:33

oven писав:
24 березня 2018, 22:09
Думає, що нічого вам не розкаже)))
Жадина!
А я думал шо каклетками угощать будет.

Аватар користувача
Clone
незнайомець
Повідомлень: 5120
З нами з: 22 березня 2018, 14:14
Звідки: берег правий

Re: Заходьте похряцать.

Повідомлення Clone » 26 березня 2018, 16:39

есть хороший рецептик)
Скоро Пасха, травка-шашлыки, тому, кто его не знает - очень рекомендую! пригодится.
Просто, очень быстро и очень вкусно!
Нравится всем.

Ингредиенты такие:
Лаваш (тонкий, в такой шаверму :bad: заворачивают)
Помидор, свежий)
Сыр Мацарелла и только он подходит! Шариками вкуснее брускового, но и брусковый подойдёт.
Базилик - лучше свежие листики, но на крайний случаи и сухой, из пакетика можно.

Лаваш рвётся на шматочки (квадраты) такого размера, чтоб потом можно было сложить "конвертик", как кому удобнее, но готовый конвертик по формату близкий к бумажному аналогу наиболее удобен, на мой взгляд)
Нарезается сыр, пластинками 3-4мм, помидор - аналогично.
В центр лаваша укладываем пару кусочков сыра, сверху 2-3 кусочка помидора, 3-4 листка базилика
Я о чём - начинки очень много и толсто класть не надо! Так - чтоб перекрывала проекцию сложенного конвертика.

Я готовлю уже после шашлыков, когда угли ослабли - на решётку, 2-3 минуты на сторону, до появления первых пятен прожарки на лаваше. Десять минут и дело в шляпе. Готовится очень быстро, остывает тоже, но и остывшие вкусные.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Аватар користувача
еЛКа
Повідомлень: 90
З нами з: 26 березня 2018, 09:45

Re: Заходьте похряцать.

Повідомлення еЛКа » 26 березня 2018, 20:24

від мене рецепт.
легкий і смачний.
я чогось так на це підсіла, що кожен тиждень готую.
і не надоїло.
1. беремо шматок підчеревка зі шкіркою.
шмат має містить як сало, так і м'ясо. якщо буде одне сало -не смачно. якщо буде забите проросттю м'яса - теж не - не те пальто*. балансуємо.

от такий, чудово буде. краще побільше шматок.

Зображення

2. Шпигуємо часником. Натираємо сіллю і перцем.
я змішую червону парику і чорний перець. тоді сік і само сало стає трохи кольоровим.
можна обсипати улюбленими травами (ну, там кропом сухим, або прованськими чи італійськими травами) або ні.
за смаком. нам і так смачно.)
3. Закладаемо шпигований підчеревок в кульок для запікання, закручуємо кінці (не в фольгу). далі на противень і в зазадалегідь розігриту до 200С духовку. Ставимо противень на рівень вище середини.
4. І витримуємо при 200С 25-30 хвилин. Потім зменшуємо жар до 150-160 С і ще на 25-30 хв.
5. Вимикаємо духовку і лишаємо сало в ній до вистигання ну хоча б ще на хвилин 30 віддихнуті -дойти.

П.С. Час запікання розрахований на середній шмат. тут важлива не стільки вага шматка, скільки його товщина. Товсте сало можна трохи довше на хвилин 10 потримати. Але -не треба його довго готувати, бо витопиться.

П.П.С. Я люблю куштувати його ще горяченьке, тепле. Шкірка в нього мнякенька-мнякенька, а саме сало добре і смачнюче.
Ну, а потім і холодне -смакота. :ukraine2:

Аватар користувача
oven
щира українка
Повідомлень: 1299
З нами з: 22 березня 2018, 14:29
Звідки: місто Кия

Re: Заходьте похряцать.

Повідомлення oven » 26 березня 2018, 20:25

еЛКа писав:
26 березня 2018, 20:24
від мене рецепт.
легкий і смачний.
я чогось так на це підсіла, що кожен тиждень готую.
і не надоїло.
1. беремо шматок підчеревка зі шкіркою.
шмат має містить як сало, так і м'ясо. якщо буде одне сало -не смачно. якщо буде забите проросттю м'яса - теж не - не те пальто*. балансуємо.

от такий, чудово буде. краще побільше шматок.

Зображення

2. Шпигуємо часником. Натираємо сіллю і перцем.
я змішую червону парику і чорний перець. тоді сік і само сало стає трохи кольоровим.
можна обсипати улюбленими травами (ну, там кропом сухим, або прованськими чи італійськими травами) або ні.
за смаком. нам і так смачно.)
3. Закладаемо шпигований підчеревок в кульок для запікання, закручуємо кінці (не в фольгу). далі на противень і в зазадалегідь розігриту до 200С духовку. Ставимо противень на рівень вище середини.
4. І витримуємо при 200С 25-30 хвилин. Потім зменшуємо жар до 150-160 С і ще на 25-30 хв.
5. Вимикаємо духовку і лишаємо сало в ній до вистигання ну хоча б ще на хвилин 30 віддихнуті -дойти.

П.С. Час запікання розрахований на середній шмат. тут важлива не стільки вага шматка, скільки його товщина. Товсте сало можна трохи довше на хвилин 10 потримати. Але -не треба його довго готувати, бо витопиться.

П.П.С. Я люблю куштувати його ще горяченьке, тепле. Шкірка в нього мнякенька-мнякенька, а саме сало добре і смачнюче.
Ну, а потім і холодне -смакота. :ukraine2:
Нема совісті ні грама. Піст же на дворі.... :cray:
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Аватар користувача
M_M
Повідомлень: 13750
З нами з: 22 березня 2018, 14:45

Re: Заходьте похряцать.

Повідомлення M_M » 26 березня 2018, 22:46

oven писав:
26 березня 2018, 20:25
Нема совісті ні грама. Піст же на дворі.... :cray:
Це тест на стійкість :biggr:

sok sem
Повідомлень: 259
З нами з: 25 березня 2018, 23:57

Re: Заходьте похряцать.

Повідомлення sok sem » 27 березня 2018, 02:06

Так больным же можно

sok sem
Повідомлень: 259
З нами з: 25 березня 2018, 23:57

Re: Заходьте похряцать.

Повідомлення sok sem » 27 березня 2018, 02:18

sok sem писав:
27 березня 2018, 02:06
Так больным же можно по религии или как там?

Аватар користувача
costashu
князь
Повідомлень: 5691
З нами з: 22 березня 2018, 15:02

Re: Заходьте похряцать.

Повідомлення costashu » 27 березня 2018, 02:23

sok sem писав:
27 березня 2018, 02:18
sok sem писав:
27 березня 2018, 02:06
Так больным же можно по религии или как там?
пост это не диета, а молитва
ХЖВСУ

toisamiy
Повідомлень: 379
З нами з: 26 березня 2018, 07:00

Re: Заходьте похряцать.

Повідомлення toisamiy » 27 березня 2018, 05:05

M_M писав:
22 березня 2018, 18:50
Мій користуэться своїм паскудним голосом. Хад.
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.

Аватар користувача
Фрося
Повідомлень: 60047
З нами з: 23 березня 2018, 22:13

Re: Заходьте похряцать.

Повідомлення Фрося » 16 квітня 2021, 09:13

Скоро Пасха.. :gs:
Зображення

Відповісти