"Шведський стіл" або про ЗМІ

Відповісти
oven
щира українка

"Шведський стіл" або про ЗМІ

Повідомлення oven » 04 травня 2020, 12:22

Ввімкнула тільки-но радіо. Хвиля НВ
Журналістка бадьорим голосом порівняла совок і його систему життя з нинішнім українським. Тоді була все зрозумілим: перше, друге третє і компот. Вибір був невеликий але стабільний. Зараз все погано, незрозумілий шведський стіл. Ні, це нам мало підходить...
Вимкнула.
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

главспец

Re: "Шведський стіл" або про ЗМІ

Повідомлення главспец » 04 травня 2020, 12:30

oven писав: Ввімкнула тільки-но радіо. Хвиля НВ
Журналістка бадьорим голосом порівняла совок і його систему життя з нинішнім українським. Тоді була все зрозумілим: перше, друге третє і компот. Вибір був невеликий але стабільний. Зараз все погано, незрозумілий шведський стіл. Ні, це нам мало підходить...
Вимкнула.
а чего ожидалось? Рецепт галушек патриотических на тот стол? Или призывы «сплотиться, как один» вокруг чего-то?

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 04 травня 2020, 12:55

Та это драгон капитал, шестерка всех олигархов в поиске крыши и спонсор вакарчука. Мерзкая дешевая...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 травня 2020, 13:03

oven писав: Ввімкнула тільки-но радіо. Хвиля НВ
Вимкнула.
Це те, що раніше було "Радіо-Ера"?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 травня 2020, 07:54

Sintez писав: Це те, що раніше було "Радіо-Ера"
:gs:
12 мар. 2018 г. - Радіо НВ виходить на хвилях колишнього Радіо Ера FM у 40 містах України.
Радио НВ - прямой эфир
13 мартa 2018, 1
Радиостанция объединила десятки известных и профессиональных журналистов и ведущих, среди которых - Сашко Положинский, Татьяна Даниленко, Дмитрий Тузов, Сергей Рахманин, Иван Яковина. Хотя основной фокус станции - новостная повестка дня, радио НВ предложит слушателям целую линейку неполитических авторских программ о кино, истории, еде, психологии, музыке, футболе и прочем. Вести их будут журналисты и эксперты, давно специализирующиеся в своей области – Павло Шеремета, Алексей Тарасов, Даша Малахова, Павел Шилько и другие.
комент
Світлана Омелюх
16.01.2020 року близько 15:15 ведуча Даша Малахова (Картата потата) в ефірі вашої станції (НВ), озвучила - "... ой з дуру почала розмовляти УКРАЇНСЬКОЮ" !!!???? Моєму обуренню не було меж!!! Задаю питання. А що ще робить Даша з дуру? Може живе в Україні? Хай вона свою - "... основную мысль" доносить за парєбріком. Виабачення не приймаю, бо не щирі. А ваша радіостанція втрачає відданих слухачів. Бувайте!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 05 травня 2020, 08:41

Колись слухав дуже часто. Але потім дійшло, що той час можна використати толковіше.

Хоча були й дуже цікаві моменти, як то напримєр інтерв'ю із іноземними дипломатами.

А самі по собі ЗМІ - дурілка картонна, що ви від них хочете. Вони професійні брехуни й мозгозасерателі, на те їх вчили.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

oven
щира українка

Повідомлення oven » 06 травня 2020, 17:24

Sintez писав: Колись слухав дуже часто. Але потім дійшло, що той час можна використати толковіше.

Хоча були й дуже цікаві моменти, як то напримєр інтерв'ю із іноземними дипломатами.

А самі по собі ЗМІ - дурілка картонна, що ви від них хочете. Вони професійні брехуни й мозгозасерателі, на те їх вчили.
Радіоприймач стоїть на кухні. Коли готую, телевізор дивитись не люблю. Тому вмикаю радіо для "фону". Частіше налаштовую музичні хвилі. Але іноді треба ж і новини послухати. Так радіо НВ найчистіше звучить. Але викладання новин у їхній інтерпретації - агонь! Я з ними лаюся, а чоловік з мене сміється))

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 травня 2020, 18:02

oven писав: Радіоприймач стоїть на кухні. Коли готую, телевізор дивитись не люблю. Тому вмикаю радіо для "фону". Частіше налаштовую музичні хвилі. Але іноді треба ж і новини послухати. Так радіо НВ найчистіше звучить. Але викладання новин у їхній інтерпретації - агонь! Я з ними лаюся, а чоловік з мене сміється))
Журнашлюхи - слово не дарма придумане.

На скільки я пам'ятаю, те радіо заснував такий собі нардеп Деркач. Так що важко було б чекати від них незаангажованості.

Та її мабуть і не буває в природі..
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 травня 2020, 18:08

Sintez писав:
oven писав: Радіоприймач стоїть на кухні. Коли готую, телевізор дивитись не люблю. Тому вмикаю радіо для "фону". Частіше налаштовую музичні хвилі. Але іноді треба ж і новини послухати. Так радіо НВ найчистіше звучить. Але викладання новин у їхній інтерпретації - агонь! Я з ними лаюся, а чоловік з мене сміється))
Журнашлюхи - слово не дарма придумане.

На скільки я пам'ятаю, те радіо заснував такий собі нардеп Деркач. Так що важко було б чекати від них незаангажованості.

Деркач, канєшно, старий КГБшник, але то, у що перетворив те радіо Томаш Фіала - то треш і гарбідж.
Варто послухати 30 секунд щось політично - коментативне, і я відчуваю, як мені тече тепла водичка промивки по звивинах мізків.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

oven
щира українка

Повідомлення oven » 06 травня 2020, 18:11

Vollmer писав:
Sintez писав: Журнашлюхи - слово не дарма придумане.

Деркач, канєшно, старий КГБшник, але то, у що перетворив те радіо Томаш Фіала - то треш і гарбідж.
Варто послухати 30 секунд щось політично - коментативне, і я відчуваю, як мені тече тепла водичка промивки по звивинах мізків.
100%

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 травня 2020, 18:13

Давно не слухав вже. Якось не тягне. Хто таке "Фіала" не знаю. Він тепер власник? Чи Деркач його найняв?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

oven
щира українка

Повідомлення oven » 06 травня 2020, 18:21

Sintez писав: Давно не слухав вже. Якось не тягне. Хто таке "Фіала" не знаю. Він тепер власник? Чи Деркач його найняв?
А багато хто слухає. Моя сліпа і стара родичка весь час накачується тим лайном. І таких по країні мільйони. З телевізором же нині проблема, закодоване

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 травня 2020, 18:42

oven писав:
Sintez писав: Давно не слухав вже. Якось не тягне. Хто таке "Фіала" не знаю. Він тепер власник? Чи Деркач його найняв?
А багато хто слухає. Моя сліпа і стара родичка весь час накачується тим лайном. І таких по країні мільйони. З телевізором же нині проблема, закодоване
Я таких раніше жалів і співчував їм, зараз - ні. Як можна слухати й вірити тим, хто тобі брехав усе життя?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти