Нечай писав: ↑
Sintez писав: ↑
Ви хочете допомогти?
Він з вас знущається. І має на це право, бо ви самі банили його опонентів, таких як я чи Телек, тим самим дпомагаючи сіоністам і далі нищити український народ. Ви банили за Шарія, хоча у Шарія багато роликів про те, як команда Моніки знищує українських фермерів. Ви завжди ставили свої "хотєлки" вище інтересів суспільства. Яка суспільству різниця, хто до нього донесе критичну для нього інформацію? Якщо, к приміру, я командую армією і якийсь покидьок скажімо за гроші надає мені інформацію, яка мені допоможе виграти битву, то чому я повинний від цього відмовлятися? Якщо я, конєшно, не дурачок. І це не значить, що я перестану вважати його покидьком, просто я його викоистовую, а не він мене. А так вони можуть тепр робити все, що завгодньо, ті ж ринки були закриті, а супермаркети з турецькою редискою та ізраільськими помідорами по захмарних цінах працювали так, шо аж майка заворачувалась! В общєм, все як обично:українці в прольоті, аїди в шоколаді, главноє, шоб Шарія не було!
Нечай, Ви впадаєте у ту ж саму ілюзію,,що й Ваші опоненти. Я НЕ претендував і не претендую на роль месії, спасителя, авторитета, Саакашвілі й т. д. Тому Ваші претензії позбалені грунту. Модеиація була вкривь і вкось, я не раз про це писав.
Щодо Шарія, а також банів, принаймні більшості, то найпершою причиною їх була БРЕХНЯ. Як приклад - що "українці самі винні" у нападі Хуйла. Однак і тут я міг помилятися, звичайно. Тєлік і Аеліт - ніякої політики взагалі, просто тупе поливання всіх лайном зі шланга.
Ось зараз неутомімая квадрига покаже клас.
А знущатися із мене - лише знущалку тупити. Я, слава Богу, вже чудово знаю чого вартий. Як і вибачення чиїсь мені байдужі, загалом.