"Шведський стіл" або про ЗМІ
"Шведський стіл" або про ЗМІ
Ввімкнула тільки-но радіо. Хвиля НВ
Журналістка бадьорим голосом порівняла совок і його систему життя з нинішнім українським. Тоді була все зрозумілим: перше, друге третє і компот. Вибір був невеликий але стабільний. Зараз все погано, незрозумілий шведський стіл. Ні, це нам мало підходить...
Вимкнула.
Журналістка бадьорим голосом порівняла совок і його систему життя з нинішнім українським. Тоді була все зрозумілим: перше, друге третє і компот. Вибір був невеликий але стабільний. Зараз все погано, незрозумілий шведський стіл. Ні, це нам мало підходить...
Вимкнула.
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Re: "Шведський стіл" або про ЗМІ
а чего ожидалось? Рецепт галушек патриотических на тот стол? Или призывы «сплотиться, как один» вокруг чего-то?oven писав: ↑ Ввімкнула тільки-но радіо. Хвиля НВ
Вимкнула.
- Pestilence
- Чефхелфер
Та это драгон капитал, шестерка всех олигархов в поиске крыши и спонсор вакарчука. Мерзкая дешевая...
Це те, що раніше було "Радіо-Ера"?oven писав: ↑ Ввімкнула тільки-но радіо. Хвиля НВ
Вимкнула.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
12 мар. 2018 г. - Радіо НВ виходить на хвилях колишнього Радіо Ера FM у 40 містах України.
коментРадио НВ - прямой эфир
13 мартa 2018, 1
Радиостанция объединила десятки известных и профессиональных журналистов и ведущих, среди которых - Сашко Положинский, Татьяна Даниленко, Дмитрий Тузов, Сергей Рахманин, Иван Яковина. Хотя основной фокус станции - новостная повестка дня, радио НВ предложит слушателям целую линейку неполитических авторских программ о кино, истории, еде, психологии, музыке, футболе и прочем. Вести их будут журналисты и эксперты, давно специализирующиеся в своей области – Павло Шеремета, Алексей Тарасов, Даша Малахова, Павел Шилько и другие.
Світлана Омелюх
16.01.2020 року близько 15:15 ведуча Даша Малахова (Картата потата) в ефірі вашої станції (НВ), озвучила - "... ой з дуру почала розмовляти УКРАЇНСЬКОЮ" !!!???? Моєму обуренню не було меж!!! Задаю питання. А що ще робить Даша з дуру? Може живе в Україні? Хай вона свою - "... основную мысль" доносить за парєбріком. Виабачення не приймаю, бо не щирі. А ваша радіостанція втрачає відданих слухачів. Бувайте!
Колись слухав дуже часто. Але потім дійшло, що той час можна використати толковіше.
Хоча були й дуже цікаві моменти, як то напримєр інтерв'ю із іноземними дипломатами.
А самі по собі ЗМІ - дурілка картонна, що ви від них хочете. Вони професійні брехуни й мозгозасерателі, на те їх вчили.
Хоча були й дуже цікаві моменти, як то напримєр інтерв'ю із іноземними дипломатами.
А самі по собі ЗМІ - дурілка картонна, що ви від них хочете. Вони професійні брехуни й мозгозасерателі, на те їх вчили.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Радіоприймач стоїть на кухні. Коли готую, телевізор дивитись не люблю. Тому вмикаю радіо для "фону". Частіше налаштовую музичні хвилі. Але іноді треба ж і новини послухати. Так радіо НВ найчистіше звучить. Але викладання новин у їхній інтерпретації - агонь! Я з ними лаюся, а чоловік з мене сміється))Sintez писав: ↑ Колись слухав дуже часто. Але потім дійшло, що той час можна використати толковіше.
Журнашлюхи - слово не дарма придумане.oven писав: ↑ Радіоприймач стоїть на кухні. Коли готую, телевізор дивитись не люблю. Тому вмикаю радіо для "фону". Частіше налаштовую музичні хвилі. Але іноді треба ж і новини послухати. Так радіо НВ найчистіше звучить. Але викладання новин у їхній інтерпретації - агонь! Я з ними лаюся, а чоловік з мене сміється))
На скільки я пам'ятаю, те радіо заснував такий собі нардеп Деркач. Так що важко було б чекати від них незаангажованості.
Та її мабуть і не буває в природі..

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑Журнашлюхи - слово не дарма придумане.oven писав: ↑ Радіоприймач стоїть на кухні. Коли готую, телевізор дивитись не люблю. Тому вмикаю радіо для "фону". Частіше налаштовую музичні хвилі. Але іноді треба ж і новини послухати. Так радіо НВ найчистіше звучить. Але викладання новин у їхній інтерпретації - агонь! Я з ними лаюся, а чоловік з мене сміється))
На скільки я пам'ятаю, те радіо заснував такий собі нардеп Деркач. Так що важко було б чекати від них незаангажованості.
Та її мабуть і не буває в природі..
Деркач, канєшно, старий КГБшник, але то, у що перетворив те радіо Томаш Фіала - то треш і гарбідж.
Варто послухати 30 секунд щось політично - коментативне, і я відчуваю, як мені тече тепла водичка промивки по звивинах мізків.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
100%
Давно не слухав вже. Якось не тягне. Хто таке "Фіала" не знаю. Він тепер власник? Чи Деркач його найняв?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А багато хто слухає. Моя сліпа і стара родичка весь час накачується тим лайном. І таких по країні мільйони. З телевізором же нині проблема, закодоване
Я таких раніше жалів і співчував їм, зараз - ні. Як можна слухати й вірити тим, хто тобі брехав усе життя?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!