За моїми спостереженнями, пристойні лимони стало важко знайти років 10 тому, а минулі роки три - суцільна катастрофа, там уже, мабуть, гени акули, чортополоху, зеленої жаби і нільського крокодила
а я ще так роблю
присмажую крупу у каструльці з оливковою олією, декілька хвилин, поки не піде аромат
потім заливаю окропом у співвідношенні 1:2, солю, 1 хвилину тримаю на вогні, вимикаю, закриваю кришкою і нехай стоїть хоч до ранку. Вранці приварюю хвилин 5 - і розсипчаста запашна каша готова.
Я в пакетиках не брала, тільки ті упаковки що по 700 гр.
Тут, у Німеччині, булгур взяли у 900 грамовій упаковці, самі зерна помітно крупніші, але смак той самий, що й у нас.
зрештою, саме донька і спрямувала мене на цю кашу - у них в Россмані різні крупи, екзотичні для нас. Також є так звані суперфуди з потужним набором природніх вітамінів - ягоди годжі, насіння чіа, льону. Гади )))
Легкое дополнение в рецепте приготовления каши из булгура. Связано с прожариванием... На сковороде с хорошо разогретым подсолнечным маслом хорошенько (до корочки) прожариваем пару куриных окорочков или штуки четыре бедрышек. После этого добавляем их (вместе с маслом) в кашу из булгура, а за не имением его просто в пшеную и с аппетитом употребляем. Данная добавка исправляет практически любые ошибки при приготовлении каши. Пользуйтесь!
Вкладення
IMG_1916.JPG (52.06 Кіб) Переглянуто 4809 разів
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.