Нам не підходить?
Ми з іншого м'яса, аніж китайці й малайці, котрі сьогодні вже - сингапурці?
Нам не підходить?
не, а можно из «мяса», как швейцарцы, немцы? Или хотя бы поляки...
З того самого:
Це погано? Чому не процитуєте тоді про американського малолітнього засранця і як потім американські копи тисли руку дочці Лі?Noex писав: ↑З того самого:![]()
"Я ніколи не розумів, чому західні педагоги-методисти виступають проти тілесних покарань. Нічого страшного ані зі мною, ані з моїми однокашниками не сталося", - дивувався прем'єр-міністр Сінгапуру.
До того часу, коли пан Лі покинув свій пост, тілесні покарання стали невід'ємною частиною судової системи Сінгапуру, до них засуджують за більш ніж 40 статтями місцевого кримінального кодексу.
То часності. Більш важливим є його вислів:
Слово "цінності" позбавлене сенсу/змісту. Ніочьом. У Сингапурі порушуюцця права людини й немає демократії? Це тут на форумі вже немає демократії, це да. І то він існує, прийнятно загалом.Noex писав: ↑То часності. Більш важливим є його вислів:
«Західні журналісти, особливо прибічники демократії і прав людини, — пише Лі, — вважають, що ми маємо бути цілком такими, як вони. Я намагаюся пояснити, що в нас інше історичне минуле й інші соціальні цінності. Ці інші цінності і сприяли швидкому зростанню економіки».
Що на форумі була демократія?
DSMechanic писав: ↑ Ще хтось згадав цикли Кондрат'єва і прив'зав до подій, буду ідти додому треба послухати.
Ще не слухав. Але просто у них нагреблись проблеми, ще й посиленні карантином і кризисом.Vollmer писав: ↑DSMechanic писав: ↑ Ще хтось згадав цикли Кондрат'єва і прив'зав до подій, буду ідти додому треба послухати.
Мені цікавішим здалося, що він, більш - менш відкрито вже, сказав, про те, що Штати розплачуються за захоплення землі в індіанців, використання рабської праці негрів, всесвітній неоколоніалізм, і т.д.
Так. І сталінізм, і демократія. А по-твоєму, то речі несумісні? Ти вважаєш, що "демократія" - це оте, що творицця в Україні? Або в Штатах?Саня писав: ↑Ти ж казав, що був сталінізм на форумі?
viewtopic.php?f=4&t=2146&p=75740&hilit= ... %BC#p75740
Мужик явно пересмикує з нашим Майданом. У нас були вираженні політичні вимоги, керівництво і не було погромів. Навіть сепари потім не робили тотальних погромів - всякі "день взяття Метро" був, віджим майна і бізнесу - це життя бандитського анклаву, просто погроми, як зараз влаштували - навіть там не було. Хлопець розказував що ювелірки спокійно працювали в Донецьку коли він там спочатку був. А які вимоги у амерів - просто дайте грошей і ні поліцейському свавіллю? Ну так під це не розносять міста.