Тобто має бути три часових відрізки. Досталінський (панують жиди), сталінський (панують антисеміти), пост-сталінський (знов панують жиди, що вбили Святого Йосеба), нє?
Вбивство Джорджа Флойда. Протести в США.
Re: Вбивство Джорджа Флойда. Протести в США.
Та да, сплошниє антісєміти тіпа Кагановича, Мехліса, Йоффе, Ландау, Харитона та інші представники пригнобленого єврейського народу.
Во дурилка картонна. У якості відповіді на питання посилання на пост з приводу якого питання поставлене. Це часом не хуцпою називається?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Від дурілки читаю.
А що ще тобі процитувати? 1991-й рік, чи 1992. Інтернету тоді не було й близько. Шукати стенограми радіоновин?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Зводити до "національного питання" ну й потім гнєвно клєймити "антисемітів" - ця технологія вже давно прописана в пресловутому "катехізисі", тому мені на неї тьху й розтерти. Як би М_М не хотілося звично звести все до "національного вапроса".
Хоча самим так званим євреям слід би зтурбуватися і щось думати, доки їхні хазяї вчергове не підставили їх на розтєрзаніє толпі, як уже підставляли в історії купу разів. Тут уже слід визначатися, неможливо одночасно скакати на двох конях, при чому в різні боки.
Якщо ж реально пробувати ділити відрізки часу, то я б скоріше розділяв на періоди, коли в країні рулювали умовно кажучи "патріоти", чи як нині модно "ізоляціоністи", і "глобалісти", тобто той самий кагал, корий намагаєцця підгребти під себе весь світ, уже не першу тисячу років, багатьма способами. Війна йде люта, непримиренна, на знищення. Хоча купа пішаків уявлення не мають, на чиїй реально вони стороні.
А нині, слава Богу, намалювалася третя сила - ті, хто не збираюцця зупиняти поїзд глобалізації, а направляють її на інший шлях, небіблійний.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Обговорюється алкоголізм.
Пан Сінтез притягує за вуха кагал. А до національного питання, виявляється, зводить М_М.
"небіблійний" це який? Погроми?
jackdorseydonotbanme
@jackdorseydono1
·
5 ч
Правые экстремисты из Германии проходят обучение с военным уклоном в лагере под Петербургом.
Этот лагерь управляется орг-ей РИД(российское имперское движение)
Интересен факт,что РИД сейчас сконцентрирован на протестах Флойда.

@jackdorseydono1
·
5 ч
Правые экстремисты из Германии проходят обучение с военным уклоном в лагере под Петербургом.
Этот лагерь управляется орг-ей РИД(российское имперское движение)
Интересен факт,что РИД сейчас сконцентрирован на протестах Флойда.
Старый способ-расшатать ситуацию, а потом придёт Байден в роли "спасителя".
І спогадам про почуте із ЗМІ майже 30 років тому ти довіряєш. І береш їх за основу для далекоідучих висновків. Он воно як.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Маразм крепчал. Плачущий мэр на могиле рецидивиста-это уже за гранью! И эти люди что-то имеют против КНДР?

Та нє, це, начебто, реакція на спробу нігерів прорватися до королівського палацу, щоб там усе перепаскудити.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Я притягаю кагал? Його не треба притягувати, вищезгадані його вуха стричать звідусіль, звідки тільки можна. Просто у мене є окуляри, через які ті вуха класно видно.
Але, ще раз повторю, ніякого "НАЦІОНАЛЬНОГО" питання тут немає. Бо шахрай, бандит, вор, мафіозі, барига - ніяким чином не "національність".
Небіблійний - це вільний від сьогоднішньої диктатури біблійників.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Далі логічно буде його канонізувати, розпиляти на мощі, й розвести по всьому світові.
Все це вже було...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так, собі я цілком довіряю, загалом. Тим більше що таких повідомлень тоді було чимало, і я сам себе питав, який же буде порядок, коли так мінтів шугають і опускають. Втім, відповідь на мої питання не забарилася й уже досить швидко побачив бритоголовий "порядок" 90-х років.
А ти собі не довіряєш?
Окрім того, я тоді відмітив, як зараз би сказали, "тренд" на формування в українців такого собі мислення "ой ми такі бідні, всі нас обіжали віками, як сумно", коротше оті самі "тужливі пісні".
Далекоідучі висновки? Ну це скоріше не висновки, а відслідковування тенденцій. Все залежить від самих амерів. Якщо зхаменуцця й поставлять глобалізаторів на місце - то буде норм. Якщо поведуцця, як ми у 90-х - піпєц їм.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Оце та сама глобалізація по-біблійному, якщо досі ще хтось не зрозумів. Інформаційні "віруси" найрізноманітніших видів і систем.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Для Трампа і його союзників зараз настав час істини, треба переходити Рубікон. Або йти до кінця і звернутись до нації з призивом взяти зброю і навести порядок у себе в хаті, або здатись на милість міжнародних фінансистів-аферистів і піти з президенства. Фінансисти в черговий раз довели те, про що писали ще Маркс і Ленін-для буржуїв головне прибуток і немає такого злочину, на який вони б не пішли ради нього. Так і тут-вони готові піти на смерть десятків і сотень тисяч людей, розпад країни, і не якоїсь там Ботсвани, а світового лідера США, аби тільки зберегти можливість і далі грабувати весь світ. Шкода тільки, що ми спостерігаємо за цим в ролі статистів. від яких нічого не залежить.