Чорна смуга Михайла Єфремова.

M_M

Re: Чорна смуга Михайла Єфремова.

Повідомлення M_M » 16 червня 2020, 21:25

Sintez писав: Мова йде про нормальний, для кожної людини, ПРИРОДНИЙ стан
О! А це що таке? Скажімо, знати таблицю множення - це природний чи надприродний стан? Клавіатуру тицяти щоденно - це природньо, чи ні? Бігати крос щоденно - це природньо, чи ні?

главспец

Повідомлення главспец » 17 червня 2020, 09:59

Sintez писав: А також про СИСТЕМУ, котра калічить змалечку й робить із маленького янголятка, котрими народжуюцця абсолютно ВСІ діти, отаке алкоголістичне уй@б#щє, котре не лише позорить людську гідність, але ще й являє собою неілюзорну смертельну небезпеку для оточуючих. Причому система нав'язала таку матрицю, коли воно, отаке ..., вважаєцця нормою, його жаліють, йому співчувають...
1. люди рождаются разными, по способностям, склонностям и талантам. И у каждого есть выбор. Собственный. В т.ч., и стать алконавтом-торчком или нет.
2. покажи, кто считает нормой алкаша или спивчувае ему!

п.с.
кста, тебя же та «система» не покалечила? Чудо?! Или ты победил целую систему?

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 17 червня 2020, 12:13

главспец писав: 2. покажи, кто считает нормой алкаша или спивчувае ему!
:blush2: нормой не считаю, но оч. співчуваю

главспец

Повідомлення главспец » 17 червня 2020, 12:27

Віра писав:
главспец писав: 2. покажи, кто считает нормой алкаша или спивчувае ему!
:blush2: нормой не считаю, но оч. співчуваю
в чём именно? А наркоманам тоже?

Віра

Повідомлення Віра » 17 червня 2020, 19:06

главспец писав:
Віра писав: :blush2: нормой не считаю, но оч. співчуваю
Алкоголизм - это его беда. Жаль, что такой человек погибает.
Вы смотрели его интервью? Это искренний, светлый, чистый человек. Простой, открытый, совестливый. И таким остался. Жаль, водка делает свое черное дело. И, кстати, у него в крови был обнаружен не наркотик, а его следы. Вероятно, по пьяни все было.

M_M

Повідомлення M_M » 17 червня 2020, 20:09

Віра писав: Алкоголизм - это его беда. Жаль, что такой человек погибает.
Може ця гарна людина витратила хоча б рубль на користь постраждалим від російських агресій? Ні? А хіба не ця людина казала, що грошей в неї до...[біса]?
Гарна людина - не професія. І навпаки.
Спротив пуйлу знаходить своїх фанатів, це гарне поле для заробітку. Можливо, саме ця невідповідність ролі, яку він грає на сцені, з його ж поведінкою і є мотивом для пияцтва. Людина ховається від очевидного і дуже нериємного факту лицемірства.
Тому скажу знову: мухи окремо, котлети окремо.

Наприклад, дуже талановитий Бернард Шоу був палким прихильником Гітлера та Сталіна, підтримував та рекламував обох. То що, викреслюємо Пігмаліон з репертуарів? Чи все ж таки визнаємо, що наявність таланту чи геніальності не є індульгенцією від поганих вчинків? І навпаки, злочин зовсім не обов'язково перекреслює все зроблене.

главспец

Повідомлення главспец » 18 червня 2020, 08:20

Віра писав:
главспец писав: в чём именно? А наркоманам тоже?
Алкоголизм - это его беда. Жаль, что такой человек погибает.
Вы смотрели его интервью? Это искренний, светлый, чистый человек. Простой, открытый, совестливый. И таким остался. Жаль, водка делает свое черное дело. И, кстати, у него в крови был обнаружен не наркотик, а его следы. Вероятно, по пьяни все было.
нормальный чел, «совестливый», должен понимать, что за руль нельзя бухому?!
И не «водка делает свое черное дело.», а тот, кто себя не контролирует.
Не можешь - не пей.

главспец

Повідомлення главспец » 18 червня 2020, 08:22

Віра писав:
главспец писав:

Алкоголизм - это его беда.
а наркомания, нет?
В чём принципиальная разница?!

Віра

Повідомлення Віра » 18 червня 2020, 14:57

M_M писав: Наприклад, дуже талановитий Бернард Шоу був палким прихильником Гітлера та Сталіна, підтримував та рекламував обох. То що, викреслюємо Пігмаліон з репертуарів?
В даному випадку я не кажу про творчість. Я кажу про саму людину. Він дуже щира людина, він проспався і дуже боляче сприйняв те що сталось. І на відміну від інших мажорів не буде ховатися чи купляти собі найменшу міру покарання. Я це бачу. Невже ви вважаєте, що буде інакше?
А про гроші дофіга в якому він контексті сказав? Що він вилікує цю людину, хоч він не доктор, але ДЛЯ ЦЬОГО у нього грошей предостатньо.

Я завжди ставлю себе на місце іншої людини. Не дай Боже, щоб на місці потерпілого опинилися мій син чи чоловік. Але я ставлю себе і на місце вбивці. Це були навмисні, попередньо сплановані чи випадкові дії? Ні. Бо він, очевидно, часто сідав за кермо таким і біда обходила його стороною, він покладався за свій досвід водіння авто.
Я не виправдовую його, але у мене є для нього виправдання і мені ця людина симпатична. Вже вибачайте.

M_M

Повідомлення M_M » 18 червня 2020, 15:14

Віра писав: Я завжди ставлю себе на місце іншої людини.
Тобто Ви припускаєте можливість для себе пияцтва та наркотиків за кермом? Вибачайте, не вірю.

Щирі співчуття загиблому ... Здається, це ми вже бачили неодноразоао. Наприклад, А.Омельченко. Не втік. Спічував, компенсував і таке інше... Що далі було, пам'ятаєте?

Віра

Повідомлення Віра » 18 червня 2020, 15:39

Я може не права. Так, не права. Але я пишу те що відчуваю.
Я на його місці (п'яна за кермом) не можу бути апріорі, бо я майже взагалі не вживаю спиртного, а наркотики і не тримала в руках ніколи. А він хворий. Ця історія, мені так здається, стане для нього водорозділом, вона може докорінно його змінити. І якщо він дійсно так душевно страждає через скоєне, він повинен вилікуватись і більше не вживати спиртне, про наркотики я вже не кажу. Або взагалі не сідати за кермо, навіть після півкелиха пива. Якщо його розкаяння надто сильне, повинно бути так. В іншому випадку я в черговий раз розчаровуюсь в людині.

главспец

Повідомлення главспец » 18 червня 2020, 15:46

Віра писав: Ця історія, мені так здається, стане для нього водорозділом, вона може докорінно його змінити. І якщо він дійсно так душевно страждає через скоєне, він повинен вилікуватись і більше не вживати спиртне,
да, такая себе «історія», убил человека, раскаялся и - лечись!

Фрося

Повідомлення Фрося » 18 червня 2020, 16:17

По словам адвоката Ефремова Пашаева, Ефремов никогда не ездил за рулем в состоянии алкогольного опьянения. В тот злосчастный вечер артист уже отдыхал, ему позвонили и сообщили о смерти друга. Ефремов просто не смог отказать в просьбе в срочном порядке приехать и помочь.-СМИ
Я все время ищу подтверждения,что его штрафовали за езду в пьяном виде и не нахожу.В обвинении ни слова,что это не в первый раз. :pardon:
Востаннє редагувалось 18 червня 2020, 16:21 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.

Віра

Повідомлення Віра » 18 червня 2020, 16:20

Фрося писав: По словам адвоката Ефремова Пашаева, Ефремов никогда не ездил за рулем в состоянии алкогольного опьянения. В тот злосчастный вечер артист уже отдыхал, ему позвонили и сообщили о смерти друга. Ефремов просто не смог отказать в просьбе в срочном порядке приехать и помочь.-СМИ
эта отговорка не годится, к сожалению
мы видели, что он посещал по пути бар, известно для чего

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 червня 2020, 17:16

главспец писав:
Sintez писав: А також про СИСТЕМУ, котра калічить змалечку й робить із маленького янголятка, котрими народжуюцця абсолютно ВСІ діти, отаке алкоголістичне уй@б#щє, котре не лише позорить людську гідність, але ще й являє собою неілюзорну смертельну небезпеку для оточуючих. Причому система нав'язала таку матрицю, коли воно, отаке ..., вважаєцця нормою, його жаліють, йому співчувають...
1. люди рождаются разными, по способностям, склонностям и талантам. И у каждого есть выбор. Собственный. В т.ч., и стать алконавтом-торчком или нет.
2. покажи, кто считает нормой алкаша или спивчувае ему!

п.с.
кста, тебя же та «система» не покалечила? Чудо?! Или ты победил целую систему?
1. Ти впевнений, що "вибір" безмежний? У тебе є вибір, ходити чи літати? Ні, у тебе єсть вибір ходити чи повзати. Окрім того, щоб зробити вибір, потрібна ВОЛЯ. Система ж "освіти" спрямована в найпершу чергу на те, щоб ту волю зламати, викорінити, й перетворити вищезгадане янголятко на біоробота, безжального, бездумно-байдужо-безвідповідального, котрий робить те, що прошито у його матриці. Такому сатанинському перетворенню чи не в першу чергу сприяють наркотики, наймасовіші з котрих - тютюн і алкоголь - продаюцця на кожному кроці, як продукт харчування.

2. Ти. Або ось Віра, трохи вище.

Мене? Покалічила. І нвйперше, чому мене так турбує проблема деідиотизації - це через необхідність позбавитися ідіотизму самому.

В іншій темі
главспец писав:
Віра писав: разве что немного
а так у него просто хандра
я так думаю
да нет проблем! Если челу нравится и никому от этого вреда нет, его личное дело. Мало кому удаётся сбалансировать удовольствие от употребления с неизбежной деградацией личности. Чем-то приходится жертвовать.
Тобто, деградація таки закономірна, за малочисленими виключеннями?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 червня 2020, 17:29

Sintez писав: Тобто, деградація таки закономірна, за малочисленими виключеннями?
Думаю, что без исключений. Но каждый имеет право выбора. Свобода воли называется.
Нормальный чел сумеет сбалансировать удовольствие с возможным вредом.
Лично для себя. И никто не имеет право мне указывать, что мне вредно, а что нет. При условии, что я не создаю проблем окружающим.

главспец

Повідомлення главспец » 18 червня 2020, 17:33

Sintez писав: 2. Ти. Або ось Віра, трохи вище.
процитируй! Я где-то оправдываю алкоголиков или наркоманов?!
Ещё раз: если тихий алкаш спивается, это его дело, а если гоняется за женой с топорм или совершает ДТП, карать нещадно!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 червня 2020, 23:51

главспец писав:
Sintez писав: 2. Ти. Або ось Віра, трохи вище.
Ещё раз: если тихий алкаш спивается, это его дело, а если гоняется за женой с топорм или совершает ДТП, карать нещадно!
Саме оцим ти їх і виправдовуєш.

"Тихий"? Брехня! Не буває такого! Така тварюка НЕОДМІННО отруює комусь життя! Краде дитинство у дітей, краде молодість у дружини, п'є соки із батьків... І отруює довкілля просто своєю присутністю, своїм виглядом, неохайністю, штином врешті. Я вдосталь уже надивився на таких "вибравших". І ще раз, про яку "волю" ти пишеш? Нарки (включно з алкашами) - безвольні істоти, тому що якщо воля є, навіщо наркота? Людина й так отримує радість від відчуття власної могутності, від всяких справ, своїх досягнень, великих і маленьких... А нарк/бухарь, сидячи у калюжі власної сечі, отримує ІЛЮЗІЮ, фейк, реально залишаючись нікчемою.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 19 червня 2020, 10:05

Sintez писав:
главспец писав:
Саме оцим ти їх і виправдовуєш.

"Тихий"? Брехня! Не буває такого! Така тварюка НЕОДМІННО отруює комусь життя! Краде дитинство у дітей, краде молодість у дружини, п'є соки із батьків... І отруює довкілля просто своєю присутністю, своїм виглядом, неохайністю, штином врешті.
глубоко копаешь! Может, вообще, это внутрисемейное дело?
Ты ещё проведи учет качественного выполнения ими «супружеского долга». И назначь комиссию из ЖЭКа.

главспец

Повідомлення главспец » 19 червня 2020, 10:12

Sintez писав: І ще раз, про яку "волю" ти пишеш? Нарки (включно з алкашами) - безвольні істоти, тому що якщо воля є, навіщо наркота? Людина й так отримує радість від відчуття власної могутності, від всяких справ, своїх досягнень, великих і маленьких... А нарк/бухарь, сидячи у калюжі власної сечі, отримує ІЛЮЗІЮ, фейк, реально залишаючись нікчемою.
лозунгами шпаришь лучше замполита!
О.к., у конченных нариков и аликов воли нет, она была, когда они делали свой выбор. И шо, теперь - навязать им твою «волю»? А как, принудительными исправ.работами!
Ну так это и предусмотрено действующим УК.

Відповісти