Зеленський - президент

главспец

Re: Зеленський - президент

Повідомлення главспец » 29 липня 2020, 14:54

DSMechanic писав:
M_M писав: Є докази? І Ви ще не подали їх до якогось НАБУ? Тоді Ви їх спільник.
Елементарне - відсутний аудіт, залишився Коболев, голосування по землі і банкам, обидва підривають державність - разом. Всі заяви на Пороха - смішні, і більше його піар, а не суд.
и кому, конкретно это можно предъявить? Не, ну «власти в целом» - понятно! И бесперспективно.
А персонально?

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 29 липня 2020, 14:55

главспец писав: и кому, конкретно это можно предъявить? Не, ну «власти в целом» - понятно! И бесперспективно.
А персонально?
Персонально - Зеленському.

M_M

Повідомлення M_M » 29 липня 2020, 15:00

DSMechanic писав: Можете сводити свій любимий рошен поцілувати.
Я ваш юлюблений рошен не їм, а працюєте на нього саме Ви. Бо з такою риторикою на наступних виборах будуть змагатися Медведчук з Порошенко. І будеу цьому винен, звичайно ж, Зеленський, а Ви просто так, мімопроходілі.
А треба шукати та просувати альтернативу ригіоналам. Юля? Нехай буде. Тільки Ви ж чомусь її майже не згадуєте. Не прголосувала за такий-сякий закон? Ну то й що? Є якийсь позитив від "неголосування"? Може якась робота йде серед виборців? Є, бачив. Юля піарить Ляшка. То що, може допоможемо Юлі, почнемо розповідати світові, який гарний пан Олежка? Пропонуйте...

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 29 липня 2020, 15:02

Між іншим - Зеля вийшлов і особисто при людях назвав трьох осіб вбивцями і взяв "під контроль". Мало того люди досі сидять без офіційних звинувачень. Скільки вже пройшло?
Це перевищення і тиск на суд - це стаття.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 29 липня 2020, 15:06

M_M писав: Тільки Ви ж чомусь її майже не згадуєте.
А от не брешіть. навіть тут в гілці Зеленського згадую.

І порівнянню з зеленими хунвейбінами, які вже озвучили геноцид і євгенику - Ляшко іде гарним хлопцем. І рятувати енергетику, коли ваша зелень її доб'є - знову прийдеться Тимошенко. І між іншим - батько зеленого Разумкова, малює рейтинг Бойку, а не медведчуку. треба знати кого вам для голосування наступний раз пісунуть. На радостях що не порося.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 29 липня 2020, 15:10

Фрося писав: Президент Швейцарської Конференції

@s_sommaruga відвідала @HolodomorMuseum

Швейцарія ще не визнала на державному рівні Голодомор геноцидом
Головне у процесі розслідування не вийти на самих себе.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 29 липня 2020, 15:13

DSMechanic писав: Елементарне - відсутний аудіт, залишився Коболев, голосування по землі і банкам, обидва підривають державність - разом. Всі заяви на Пороха - смішні, і більше його піар, а не суд.
Склад злочину є, Ви свідок? Задокументували? До суду подали? Мабуть хтось інший має це зробити, нє? У Зе ворогів багато, але ніхто чомусь цього не зробив. Чому?

Ви ж не бачите нічого окрім Зе, він Вам очі засліплює. Хоча могли б, наприклад, поміркувати щодо судів. Особливо - конституційного та апеляційних. А "команда" Зе цим займається, повільно але впевнено. Не дуже афішуючи. Я б на місці спостерігачів за Зе придивлявся до цього процесу дуже пильно. Бо зовсім не факт, що зміни будуть на краще для пересічних.

главспец

Повідомлення главспец » 29 липня 2020, 15:15

DSMechanic писав:
главспец писав: и кому, конкретно это можно предъявить? Не, ну «власти в целом» - понятно! И бесперспективно.
А персонально?
Персонально - Зеленському.
DSMechanic писав: Всі заяви на Пороха - смішні, і більше його піар, а не суд.
ок.
т.е., он НЕ надавил на «органы» - давайте посадочный результат? Или наоборот - давит «ничего серьёзного не предъявлять»?!
DSMechanic писав: Це перевищення і тиск на суд - це стаття.
Именно! Даже приказать - действуйте по закону, он не имеет права. Потому - а как ещё можно?
Вот такой прикол.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 29 липня 2020, 15:17

M_M писав: Склад злочину є, Ви свідок? Задокументували? До суду подали? Мабуть хтось інший має це зробити, нє? У Зе ворогів багато, але ніхто чомусь цього не зробив. Чому?
Юля в Коституційний Суд подала. Хоча зелені його хочуть прикрити - заважає.
І в черговий раз - не порося мені відключає електрику. а зеленський.

M_M

Повідомлення M_M » 29 липня 2020, 15:19

DSMechanic писав: А от не брешіть. навіть тут в гілці Зеленського згадую.
У Вас з українською прлблеми? Знаєте значення слова "майже"? І якщо схочете, я зараз легко доведу своє твердження, порахувавши кількість згадувань Юлі на тлі згадувань про "бубочку". І я правильно зрозумів, Ви свій наклеп ні доводити, ні спростовувати не збираєтесь?

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 29 липня 2020, 15:20

главспец писав: ок.
т.е., он НЕ надавил на «органы» - давайте посадочный результат? Или наоборот - давит «ничего серьёзного не предъявлять»?!
По справі волонтерів - він надавив. А по Петі - не треба тиск - треба фінансовий і правовий аудіт. Цього не зроблено.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 29 липня 2020, 15:21

M_M писав:
DSMechanic писав: А от не брешіть. навіть тут в гілці Зеленського згадую.
У Вас з українською прлблеми? Знаєте значення слова "майже"? І якщо схочете, я зараз легко доведу своє твердження, порахувавши кількість згадувань Юлі на тлі згадувань про "бубочку". І я правильно зрозумів, Ви свій наклеп ні доводити, ні спростовувати не збираєтесь?
Може порахувати кого ви частіше згадуєте - зеленського чи любимчика пороха?

главспец

Повідомлення главспец » 29 липня 2020, 15:23

DSMechanic писав: І в черговий раз - не порося мені відключає електрику. а зеленський.
сидит на рубильнике?
п.с.
он реально виноват в том, что ни пса не смыслит в держ.управлении. И даже не пытается «в межах повноважень та компетенции» разобраться.
Но ответственность за это не предусмотрена!

главспец

Повідомлення главспец » 29 липня 2020, 15:25

DSMechanic писав:
главспец писав: ок.
По справі волонтерів - він надавив. А по Петі - не треба тиск - треба фінансовий і правовий аудіт. Цього не зроблено.
и как именно? Указом Президента или розпорядженям? А может, проще - по телефону приказать?
Востаннє редагувалось 29 липня 2020, 15:30 користувачем главспец, всього редагувалось 1 раз.

M_M

Повідомлення M_M » 29 липня 2020, 15:30

DSMechanic писав: І в черговий раз - не порося мені відключає електрику. а зеленський.
Мені регулярно вимикають електрику, Спочатку вимикав чучма. Персонально приїздив, і клацав рубильником. Потім його змінив дрищ. Вимкнення почастішали. Потім вимикав овоч. Потім вимикав кондитер. Зараз вимикає Зе. Персонально. Кортеж кожного тижня курсує поміж рубильниками. :secret: І Ахмєтов тут ніяким боком, ага.
Востаннє редагувалось 29 липня 2020, 15:31 користувачем M_M, всього редагувалось 1 раз.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 29 липня 2020, 15:30

главспец писав: он реально виноват в том, что ни пса не смыслит в держ.управлении. И даже не пытается «в межах повноважень та компетенции» разобраться.
Як це нема? Як мінімум політична, і політично, для мене, в підборі персоналу, в розбалансувані системи управління, що призводить до техногенний катастроф - винен саме він. Він теж не повинен особисто з тросом витягувати танкер з нафтою що лежить під Одесою. Але мер, якого він захищає, таможня куди він призначає своїх людей і яка закрила очі на танкер через який іде конрабанда, просто місцеві технічні служби - не справились з проблемою досі. Але вина, не рішення суду, а політична - в першу чергу на Зеленському.
Техногену завжди вистачає, навіть в дуже структурованих і координованих країнах - регулярно аварії, падіння літаків, поїзди з рельс сходять - але частота цих техногенів і швидкість реакції - це вже на керівництві.

M_M

Повідомлення M_M » 29 липня 2020, 15:31

DSMechanic писав: любимчика пороха
Доводити наклеп будете?

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 29 липня 2020, 15:31

M_M писав: Мені регулярно вимикають електрику,
І будуть.

главспец

Повідомлення главспец » 29 липня 2020, 15:35

DSMechanic писав:
главспец писав: он реально виноват в том, что ни пса не смыслит в держ.управлении. И даже не пытается «в межах повноважень та компетенции» разобраться.
Як це нема? Як мінімум політична, і політично, для мене, в підборі персоналу, в розбалансувані системи управління, що призводить до техногенний катастроф - винен саме він. Він теж не повинен особисто з тросом витягувати танкер з нафтою що лежить під Одесою. Але мер, якого він захищає, таможня куди він призначає своїх людей і яка закрила очі на танкер через який іде конрабанда, просто місцеві технічні служби - не справились з проблемою досі. Але вина, не рішення суду, а політична - в першу чергу на Зеленському.
Техногену завжди вистачає, навіть в дуже структурованих і координованих країнах - регулярно аварії, падіння літаків, поїзди з рельс сходять - але частота цих техногенів і швидкість реакції - це вже на керівництві.
так тогда для Вас - уже, «і політично, для мене,» он её в полной мере огрёб - Вы высказали своё недовольство, политично. Дальше-то чего?!

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 29 липня 2020, 15:39

M_M писав: Доводити наклеп будете?
В мене таке враження. як тільки не згадаєш проколи Зелі - ви зразу тянете пороха. хоча він вже рік не президент. Не у нього діра в пенсійному фонді в 170 ярдів. А ви зразу лізете на кілька років назад. Хоча те обговорили і воно давно має бути під слідством. а так - порох як прикриття дій зеленського

Відповісти