Приблизно, як ти - своїм лапсєрдаком?

дык, и чего я могу реально-конкретному "лишенцу от модераторства" рассказать?! Личного опыта "лишений" не имею.Vollmer писав: ↑
Розкажіть нам, трохи більше,
про те, як воно, бути під паском, суспільству це може бути цікаво.........
![]()
![]()
![]()
Все, що Ви про це знаєте.
Це очінь важливо !!!
Про Ваш, незрівнянний, досвід, полноправного під паска, і, навпаки - на под хватє.
Як Ви відчували, або - переживаєте цей стан наразі, як із цим справляєтеся ???
Як, в процесі, впливає на самопочуття фасон лапсєрдака?
а чего тянуть, лови: підпасок - Словник української мови - значення слова, це:
повторю:Vollmer писав: ↑
Розсуждєнія справжнього спеціяліста !!!![]()
![]()
![]()
Який про все судить за тлумачним словником.![]()
![]()
![]()
Моя теща - дуже полюбляла філософствувати, сидячи з кавою і тлумачним словником.
Глобально, з позицій Всесвіту................![]()
![]()
![]()
Що там іще пишуть, у словниках ???![]()
![]()
![]()
Що там роблять, пастух і підпасок, в чому специфіка, який фасон лівреї в них прийнято надягати в цю пору дня ???
![]()
![]()
![]()
главспец писав: ↑ ..................................................................................................................................................................
а тебе, лишенец-пидпасок? Муляе?
Не, ну может расскажешь, шо оно тебе было внапряг, старался, терпел, для всеобщего блага, освободили - облегчился. За баней...
ты хочешь вернуть себе «былое величие»? Давай, замути вотум, я лично проголосую «за». По приколу!Vollmer писав: ↑главспец писав: ↑ ..................................................................................................................................................................
а тебе, лишенец-пидпасок? Муляе?
Не, ну может расскажешь, шо оно тебе было внапряг, старался, терпел, для всеобщего блага, освободили - облегчился. За баней...
Тебе хтось забризкав за банєй, поки ти тужився ???![]()
![]()
![]()
Панємайєм, панємайєм...........................![]()
![]()
![]()
Витирайся сюртуком !!!
![]()
![]()
![]()
главспец писав: ↑ ........................................................................................................................................................................................
ты хочешь вернуть себе «былое величие»? Давай, замути вотум, я лично проголосую «за». По приколу!
п.с.
кста, ты несёшь всякую чушь, в т.ч. и про тёщу, но осторожно обходишь тему пинка в зад из модераторства! Забыл или не заметил?
пинок в зад из модераторства. Фантомные боли?Vollmer писав: ↑главспец писав: ↑ ........................................................................................................................................................................................
ты хочешь вернуть себе «былое величие»? Давай, замути вотум, я лично проголосую «за». По приколу!
п.с.
кста, ты несёшь всякую чушь, в т.ч. и про тёщу, но осторожно обходишь тему пинка в зад из модераторства! Забыл или не заметил?
Зауваж, ти вже докотився до пропонування послуг.
Чіпляєшся до людей, як дрібний цуцик на дозвіллі.
Нав'язливо реклямуєш власну персону.
Нічого розумного, нічого конструктивного, лише гавкіт, з будь-якого приводу.
Йди вже, грати в доміно, абощо.![]()
![]()
![]()
шо ж тебя так беспокоит моя персона, лишенец? Хочешь модерить? Попустись. Карьера не удалась!Vollmer писав: ↑
Та ти - общєствєннік !!!
У тебе зовсім нема нічого свого, ні проблем, ні мислей, ні-чо-го.
Ти - інтелектуальний, моральний голодранець !!!![]()
![]()
![]()
Продукт совєццької епохи.![]()
![]()
![]()
Ходяча фантомна боль, вєлічія номенклатури.
Чіпляння до людей, з різними, дурнуватими дрібницями - твоє фсьо, вершина творчості.
Шо, грати в доміно - з тобою ніхто не хоче ???![]()
![]()
![]()
Не приймають, забивати козла ???![]()
![]()
![]()