Шо снова антисимитизм развели? Неделю на собрать монатки дали?а баба галамага писав: ↑
квадратний з вчорашнього дня вимкнений,
так шо мєстним уїпанчикам звідси дорога одна - на „пожраль-посраль“, по стопам стареньких хлопчиків з костяшкіними![]()
Тааак! Форум ломанули... :(
- Babasha
- Штучний інтелект
Re: Тааак! Форум ломанули... :(
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
-
монатків це тільки у свідків Великої ВОНИ є багато, прокладки там дєнь/ночь/вихадния, лозунги/транспаранти, агітпродукцыя, методички зі штабу, дихлофос для тараканів, швабри там/віники, а в протипсіхів і порохоботів - кіт наплакав, всьо свойо ношу с собой - шмартьхвон і парол.

- Pestilence
- Чефхелфер
И это ты безответственно тянул людей вернуться на форум, работу которого не гарантируешь?а баба галамага писав: ↑ монатків це тільки у свідків Великої ВОНИ є багато, прокладки там дєнь/ночь/вихадния, лозунги/транспаранти, агітпродукцыя, методички зі штабу, дихлофос для тараканів, швабри там/віники, а в протипсіхів і порохоботів - кіт наплакав, всьо свойо ношу с собой - шмартьхвон і парол.![]()

Ты забыл еще порохоботский ящик печенья в клеточку Рошен Артек и бочку варенья

-
Pestilence писав: ↑И это ты безответственно тянул людей вернуться на форум, работу которого не гарантируешь?![]()
Ты забыл еще порохоботский ящик печенья в клеточку Рошен Артек и бочку варенья![]()
Це я - безотвєцтвєнний?

Я ж вас попереджав нєоднократно - поодіночкє згинемо, навіть тєлєграфіст Фрось не допоможе, так і сталося.
Про ящікі пєченья нам, протипсіхам, нічо не відомо, це у вас - міфологія і галюциногени.

Гмм... а, в принципі, кожен судить по собі, так шо спалився ти зі своєю бочкою.

- Babasha
- Штучний інтелект
Ладно уж рассказывай как дошли до жизни такой?!а баба галамага писав: ↑Pestilence писав: ↑И это ты безответственно тянул людей вернуться на форум, работу которого не гарантируешь?![]()
Ты забыл еще порохоботский ящик печенья в клеточку Рошен Артек и бочку варенья![]()
Це я - безотвєцтвєнний?![]()
Я ж вас попереджав нєоднократно - поодіночкє згинемо, навіть тєлєграфіст Фрось не допоможе, так і сталося.
Про ящікі пєченья нам, протипсіхам, нічо не відомо, це у вас - міфологія і галюциногени.
Гмм... а, в принципі, кожен судить по собі, так шо спалився ти зі своєю бочкою.![]()
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Pestilence
- Чефхелфер
Конечно безответственный. Нормальные люди знали что там ловить нечего. Мало того, недалекий как и все пороховатники. От того, что ты называешь себя протывсихом ты не становишься им. Типичный пороховатник с бочкой варенья и ящиком печеньяа баба галамага писав: ↑ Це я - безотвєцтвєнний?![]()
Гмм... а, в принципі, кожен судить по собі, так шо спалився ти зі своєю бочкою.![]()

Или погоди....ты корчил из себя дурачка совсем бесплатно?

А шо сталося?а баба галамага писав: ↑ навіть тєлєграфіст Фрось не допоможе, так і сталося.

Есть затишье,есть движение.Все нормально.

-
-
ну, ти глянь,
я йому кажу, - палишся, а він навіть не заперечує шо за клоунаду бабло бере.

вопше берега пустилися, крайов нє відят,
зараз ще й Фрось розцінки за кожну свою тєлєграму злиє

Дурень ты,колымага..а баба галамага писав: ↑ зараз ще й Фрось розцінки за кожну свою тєлєграму злиє

- Pestilence
- Чефхелфер
- Pestilence
- Чефхелфер
Жила-была девочка абсолютно слепая. Посадят ее родители за стол,а баба галамага писав: ↑ ну, ти глянь,
я йому кажу, - палишся, а він навіть не заперечує шо за клоунаду бабло бере.![]()
вопше берега пустилися, крайов нє відят,
зараз ще й Фрось розцінки за кожну свою тєлєграму злиє![]()
она всю еду сначала руками ощупает, потом ноет:
- Маааааааало, мааааало…
В конце концов, родители ей наложили тазик пельменей.
Девочка ощупала, ест, ест…, ест.
Мама спрашивает: "Что, мало?"
Девочка, недовольно: "Представляю, сколько вы себе положили!!"
-
а де це сталінізд, щось не бачу?
я йому під кінець баню на тиждень виписав, так шоп знав як ображати юзверів і брехати нагло!

я йому під кінець баню на тиждень виписав, так шоп знав як ображати юзверів і брехати нагло!
Sintez писав: ↑20 вересня 2020, 13:29
Був. До весни 2018, вікопомного "ультиматуму" Шрайка/Растамана, котрий озвучив колективові їхній шнирь Річчі, а потім "закриття" форуму, котре поцани опісля пробували подати як "шютку". Тому всі, хто має якусь гідність, звідси звалили, залишився заповідник порохолизів, котрий створює ілюзію життя на цвинтарі, і абсолютно влаштовує Шрайка.
Тиждень бані за образу користувача, а за наглу брехню - опчєствєнне поріцаніє. :par:
абг

- Pestilence
- Чефхелфер
Видишь, ты еще и зашоренный, несправедливый брехун-модератор. Синтез все правильно написал, там только клоуны и пороховатники оставались. Я вот подумываю закрепить это тут на форуме как закон...типа отрицания холокоста, но лохокоста чтобы банить лохов на неделькуа баба галамага писав: ↑ а де це сталінізд, щось не бачу?
я йому під кінець баню на тиждень виписав, так шоп знав як ображати юзверів і брехати нагло!Sintez писав: ↑20 вересня 2020, 13:29Був. До весни 2018, вікопомного "ультиматуму" Шрайка/Растамана, котрий озвучив колективові їхній шнирь Річчі, а потім "закриття" форуму, котре поцани опісля пробували подати як "шютку". Тому всі, хто має якусь гідність, звідси звалили, залишився заповідник порохолизів, котрий створює ілюзію життя на цвинтарі, і абсолютно влаштовує Шрайка.
Тиждень бані за образу користувача, а за наглу брехню - опчєствєнне поріцаніє. :par:
абг![]()

-
Pestilence писав: ↑ Видишь, ты еще и зашоренный, несправедливый брехун-модератор. Синтез все правильно написал, там только клоуны и пороховатники оставались. Я вот подумываю закрепить это тут на форуме как закон...типа отрицания холокоста, но лохокоста чтобы банить лохов на недельку![]()
ага, правельно - логічненько і хуцпівненько - самі брехуни інших брехунами обзивають і за це, власну брехню, банять,
причому навіть термін бані оголошують один, а банять - на вдесятеро довше, як ти і сталінізд мене банили.

- Pestilence
- Чефхелфер
Банили по-справедливости, а срок бана...ну своя рука - владыкаа баба галамага писав: ↑ ага, правельно - логічненько і хуцпівненько - самі брехуни інших брехунами обзивають і за це, власну брехню, банять,
причому навіть термін бані оголошують один, а банять - на вдесятеро довше, як ти і сталінізд мене банили.

И вообще, обсуждение действий модератора карается баном

Що таке противсіх? Це щось між цим і тим 

-
та дєйствія ваші я не обговорюю,
я обговорюю вашу брехню про ваші дєйствія,
напиши чесно, що забанив на тиждень, а не на день,
на місяць, а не на тиждень,
в чому проблема?
„10 лєт бєз права пєрєпіскі“ живьот і здравствуєт.

а баба галамага писав: ↑ та дєйствія ваші я не обговорюю,
- Pestilence
- Чефхелфер
Никто специально этого не делал. Если такое и было, то это механическая ошибка - все люди.а баба галамага писав: ↑ та дєйствія ваші я не обговорюю,
я обговорюю вашу брехню про ваші дєйствія,
напиши чесно, що забанив на тиждень, а не на день,
на місяць, а не на тиждень,
в чому проблема?
„10 лєт бєз права пєрєпіскі“ живьот і здравствуєт.![]()