-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 жовтня 2020, 11:47
главспец писав: ↑
Sintez писав: ↑
Ну в чиїх руках гроші, мізкомийки, й інші ресурси, той часто й "зажигаєт"...
именно! Это называется «политтехнологии»! Которые всегда будут опережать уровень развития биомассы.
На то и заточены.
У росімперській дєрєвнє грамотними були лише піп і дяк. Ну, теж заточєні були. Опережали... Але потім все різко змінилося, бо грамотність стала загальнодоступною. Зараз подібна ситуація, але із грамотністю управлінською.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
главспец
Повідомлення
главспец » 11 жовтня 2020, 11:57
именно! Это называется «политтехнологии»! Которые всегда будут опережать уровень развития биомассы.
На то и заточены.
У росімперській дєрєвнє грамотними були лише піп і дяк. Ну, теж заточєні були. Опережали... Але потім все різко змінилося, бо грамотність стала загальнодоступною. Зараз подібна ситуація, але із грамотністю управлінською.
ок, возми комп.грамоту, прграмёры всегда будут опережать юзеров в массе. Не, ну есть и будут особо талантливые юзеры они же - хакеры. И что? Ты лично, в своём смартфоне вынужден пользовать только то, что тебе впарили, не?
главспец
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 жовтня 2020, 12:31
ок, возми комп.грамоту, прграмёры всегда будут опережать юзеров в массе. Не, ну есть и будут особо талантливые юзеры они же - хакеры. И что? Ты лично, в своём смартфоне вынужден пользовать только то, что тебе впарили, не?
Нє. Я можу перепрошити його. Якби, напримєо, чогось боявся. Але зараз не бачу вже сенсу. На ноуті стоїть і Лінукс і Вінда, користуюся чим зручніше.
Тут мова якраз про те, що більшість "юзерів" навіть включати управлінський "комп" не вміють, у чому й розписуюцця на кожних "виборах", отримуючи БЮЛЕТЕНЬ воласної управлінської нікчемності й ВИКИДАЮЧИ його в УРНУ.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
главспец
Повідомлення
главспец » 11 жовтня 2020, 12:38
Нє.
Я можу перепрошити його. Якби, напримєо, чогось боявся. Але зараз не бачу вже сенсу. На ноуті стоїть і Лінукс і Вінда, користуюся чим зручніше.
Тут мова якраз про те, що більшість "юзерів" навіть включати управлінський "комп" не вміють, у чому й розписуюцця на кожних "виборах", отримуючи БЮЛЕТЕНЬ воласної управлінської нікчемності й ВИКИДАЮЧИ його в УРНУ.
нет, ты можешь «перепрошить», лишь выбрав версию прошивки, из доступных тебе. И всё. И эту версию ты выбираешь только по обещанным тебе пользовательским функциям. Получая многое «в нагрузку».
главспец
-
Noex
Повідомлення
Noex » 11 жовтня 2020, 13:25
выбрав версию прошивки,
из доступных тебе. И всё. И эту версию ты выбираешь только
по обещанным тебе пользовательским функциям
Це і є квінтесенція виборів

Noex
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 жовтня 2020, 14:58
Нє.
Я можу перепрошити його. Якби, напримєо, чогось боявся. Але зараз не бачу вже сенсу. На ноуті стоїть і Лінукс і Вінда, користуюся чим зручніше.
нет, ты можешь «перепрошить», лишь выбрав версию прошивки, из доступных тебе. И всё. И эту версию ты выбираешь только по обещанным тебе пользовательским функциям. Получая многое «в нагрузку».
І шо?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 жовтня 2020, 15:02
Noex писав: ↑
выбрав версию прошивки,
из доступных тебе. И всё. И эту версию ты выбираешь только
по обещанным тебе пользовательским функциям
Це і є квінтесенція виборів
Я можу протягти СВОЮ лінію зв'язку. У "виборах" такої опції не передбачено. Я в цинізмі писав, як намагалися пресувати тих, хто виходить із шахрайської системи.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Noex
Повідомлення
Noex » 11 жовтня 2020, 15:07
У "виборах" такої опції не передбачено.
Про це і мова. Та головне, що більшість на те ведеться. От і маємо те, що маємо.
Noex
-
главспец
Повідомлення
главспец » 11 жовтня 2020, 15:50
І шо?
а то, что всегда были, есть и будут «програмисты» и «пользователи». И пользоваться юзеры будут только тем, что им предложат. Ну или ничем.
главспец
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 жовтня 2020, 16:01
У "виборах" такої опції не передбачено.
Про це і мова. Та головне, що більшість на те ведеться. От і маємо те, що маємо.
Між іншим, і моя, незалежна лінія зв'язку, протягнута до друга або сусіда, буде "незаконною"! Бо ліцензію треба! Апетити у чуваків породжують неабияку винахідливість!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 жовтня 2020, 16:04
а то, что всегда были, есть и будут «програмисты» и «пользователи». И пользоваться юзеры будут только тем, что им предложат. Ну или ничем.
З якого переляку? Що заважає юзеру вивчити мову програмування й написати що завгодно?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
главспец
Повідомлення
главспец » 11 жовтня 2020, 16:06
Між іншим, і моя,
незалежна лінія зв'язку, протягнута до друга або сусіда, буде "незаконною"! Бо ліцензію треба! Апетити у чуваків породжують неабияку винахідливість!
та ты шо?! А если мне сосед даст пароль к своему интернету по вайфаю? А если просто добрый чел не запаролит, пользуйся кто хош, это незаконно?
главспец
-
главспец
Повідомлення
главспец » 11 жовтня 2020, 16:10
З якого переляку? Що заважає юзеру вивчити
мову програмування й написати що завгодно?
точно, создать себе личную операционку, под себя, ну и интернет личный!
п.с
И любой продвинутый больной может изучить всю медицину по энциклопедии и нахрена тогда ему врачи?
главспец
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 жовтня 2020, 19:01
З якого переляку? Що заважає юзеру вивчити
мову програмування й написати що завгодно?
п.с
И любой продвинутый больной может изучить всю медицину по энциклопедии и нахрена тогда ему врачи?
Ну щодо "врачів" - тут уже після серії липових "пандемій" приклад теж уже невдалий. Бо від таких "лікарів" притомні люди уже тримаюцця подалі, бо слухати їх - собі дорожче.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 жовтня 2020, 19:03
создать себе личную операционку, под себя,
Це і є Лінукс.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Noex
Повідомлення
Noex » 11 жовтня 2020, 20:16
Стісняюся спрасіть - що означає вибудовати операційну систему під себе? Наскільки я розумію система відповідає за швидкодію та надійність роботи, а під себе підбирають додатки. Чи я чогось не розумію?
Noex
-
главспец
Повідомлення
главспец » 12 жовтня 2020, 09:08
п.с
И любой продвинутый
больной может изучить всю медицину по энциклопедии и нахрена тогда ему врачи?
Ну щодо "врачів" - тут уже після серії липових "пандемій"
приклад теж уже невдалий. Бо від таких "лікарів" притомні люди уже тримаюцця подалі, бо слухати їх - собі дорожче.
так уже настал момент для всеобщего изучения «мед.грамоты», ну чтобы врачи-вредители не слишком вредили?
главспец
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 12 жовтня 2020, 09:33
Ну щодо "врачів" - тут уже після серії липових "пандемій"
приклад теж уже невдалий. Бо від таких "лікарів" притомні люди уже тримаюцця подалі, бо слухати їх - собі дорожче.
так уже настал момент для всеобщего изучения «мед.грамоты», ну чтобы врачи-вредители не слишком вредили?
Це для тебе досі питання?! Співчуваю. Маску носиш?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
главспец
Повідомлення
главспец » 12 жовтня 2020, 09:41
Це для тебе досі питання?! Співчуваю.
Маску носиш?
естественно!
Я от природы весьма брезглив, и всегда старался избегать физ.контакта, например потного, липкого рукопожатия. Или брызг слюней, при эмоциональном разговоре. Противно же, не?
Посему, для меня соц.дистанция 1,5метра - просто праздник!
главспец
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 13 жовтня 2020, 21:34
Це для тебе досі питання?! Співчуваю.
Маску носиш?
естественно!
Я от природы весьма брезглив, и всегда старался избегать физ.контакта, например потного, липкого рукопожатия. Или брызг слюней, при эмоциональном разговоре. Противно же, не?
Посему, для меня соц.дистанция 1,5метра - просто праздник!
Да?! А із дівками цілуватися - ващє фу?
А маски міняєш щогодини?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez