Киргизста́н

Sintez
Єретик

Re: Киргизста́н

Повідомлення Sintez » 11 жовтня 2020, 11:47

главспец писав:
Sintez писав: Ну в чиїх руках гроші, мізкомийки, й інші ресурси, той часто й "зажигаєт"...
именно! Это называется «политтехнологии»! Которые всегда будут опережать уровень развития биомассы.
На то и заточены.
У росімперській дєрєвнє грамотними були лише піп і дяк. Ну, теж заточєні були. Опережали... Але потім все різко змінилося, бо грамотність стала загальнодоступною. Зараз подібна ситуація, але із грамотністю управлінською.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 11 жовтня 2020, 11:57

Sintez писав:
главспец писав: именно! Это называется «политтехнологии»! Которые всегда будут опережать уровень развития биомассы.
На то и заточены.
У росімперській дєрєвнє грамотними були лише піп і дяк. Ну, теж заточєні були. Опережали... Але потім все різко змінилося, бо грамотність стала загальнодоступною. Зараз подібна ситуація, але із грамотністю управлінською.

ок, возми комп.грамоту, прграмёры всегда будут опережать юзеров в массе. Не, ну есть и будут особо талантливые юзеры они же - хакеры. И что? Ты лично, в своём смартфоне вынужден пользовать только то, что тебе впарили, не?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 жовтня 2020, 12:31

главспец писав:
Sintez писав: У росімперській дєрєвнє грамотними були лише піп і дяк. Ну, теж заточєні були. Опережали... Але потім все різко змінилося, бо грамотність стала загальнодоступною. Зараз подібна ситуація, але із грамотністю управлінською.

ок, возми комп.грамоту, прграмёры всегда будут опережать юзеров в массе. Не, ну есть и будут особо талантливые юзеры они же - хакеры. И что? Ты лично, в своём смартфоне вынужден пользовать только то, что тебе впарили, не?
Нє. Я можу перепрошити його. Якби, напримєо, чогось боявся. Але зараз не бачу вже сенсу. На ноуті стоїть і Лінукс і Вінда, користуюся чим зручніше.

Тут мова якраз про те, що більшість "юзерів" навіть включати управлінський "комп" не вміють, у чому й розписуюцця на кожних "виборах", отримуючи БЮЛЕТЕНЬ воласної управлінської нікчемності й ВИКИДАЮЧИ його в УРНУ.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 11 жовтня 2020, 12:38

Sintez писав: Нє. Я можу перепрошити його. Якби, напримєо, чогось боявся. Але зараз не бачу вже сенсу. На ноуті стоїть і Лінукс і Вінда, користуюся чим зручніше.

Тут мова якраз про те, що більшість "юзерів" навіть включати управлінський "комп" не вміють, у чому й розписуюцця на кожних "виборах", отримуючи БЮЛЕТЕНЬ воласної управлінської нікчемності й ВИКИДАЮЧИ його в УРНУ.
нет, ты можешь «перепрошить», лишь выбрав версию прошивки, из доступных тебе. И всё. И эту версию ты выбираешь только по обещанным тебе пользовательским функциям. Получая многое «в нагрузку».

Noex

Повідомлення Noex » 11 жовтня 2020, 13:25

главспец писав: выбрав версию прошивки, из доступных тебе. И всё. И эту версию ты выбираешь только по обещанным тебе пользовательским функциям
Це і є квінтесенція виборів :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 жовтня 2020, 14:58

главспец писав:
Sintez писав: Нє. Я можу перепрошити його. Якби, напримєо, чогось боявся. Але зараз не бачу вже сенсу. На ноуті стоїть і Лінукс і Вінда, користуюся чим зручніше.

нет, ты можешь «перепрошить», лишь выбрав версию прошивки, из доступных тебе. И всё. И эту версию ты выбираешь только по обещанным тебе пользовательским функциям. Получая многое «в нагрузку».
І шо?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 жовтня 2020, 15:02

Noex писав:
главспец писав: выбрав версию прошивки, из доступных тебе. И всё. И эту версию ты выбираешь только по обещанным тебе пользовательским функциям
Це і є квінтесенція виборів :lol:
Я можу протягти СВОЮ лінію зв'язку. У "виборах" такої опції не передбачено. Я в цинізмі писав, як намагалися пресувати тих, хто виходить із шахрайської системи.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Noex

Повідомлення Noex » 11 жовтня 2020, 15:07

Sintez писав: У "виборах" такої опції не передбачено.
Про це і мова. Та головне, що більшість на те ведеться. От і маємо те, що маємо.

главспец

Повідомлення главспец » 11 жовтня 2020, 15:50

Sintez писав:
главспец писав:

І шо?
а то, что всегда были, есть и будут «програмисты» и «пользователи». И пользоваться юзеры будут только тем, что им предложат. Ну или ничем.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 жовтня 2020, 16:01

Noex писав:
Sintez писав: У "виборах" такої опції не передбачено.
Про це і мова. Та головне, що більшість на те ведеться. От і маємо те, що маємо.
Між іншим, і моя, незалежна лінія зв'язку, протягнута до друга або сусіда, буде "незаконною"! Бо ліцензію треба! Апетити у чуваків породжують неабияку винахідливість!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 жовтня 2020, 16:04

главспец писав:
Sintez писав: І шо?
а то, что всегда были, есть и будут «програмисты» и «пользователи». И пользоваться юзеры будут только тем, что им предложат. Ну или ничем.
З якого переляку? Що заважає юзеру вивчити мову програмування й написати що завгодно?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 11 жовтня 2020, 16:06

Sintez писав:
Noex писав: Про це і мова. Та головне, що більшість на те ведеться. От і маємо те, що маємо.
Між іншим, і моя, незалежна лінія зв'язку, протягнута до друга або сусіда, буде "незаконною"! Бо ліцензію треба! Апетити у чуваків породжують неабияку винахідливість!
та ты шо?! А если мне сосед даст пароль к своему интернету по вайфаю? А если просто добрый чел не запаролит, пользуйся кто хош, это незаконно?

главспец

Повідомлення главспец » 11 жовтня 2020, 16:10

Sintez писав:
главспец писав: а то, что всегда были, есть и будут «програмисты» и «пользователи». И пользоваться юзеры будут только тем, что им предложат. Ну или ничем.
З якого переляку? Що заважає юзеру вивчити мову програмування й написати що завгодно?
точно, создать себе личную операционку, под себя, ну и интернет личный!
п.с
И любой продвинутый больной может изучить всю медицину по энциклопедии и нахрена тогда ему врачи?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 жовтня 2020, 19:01

главспец писав:
Sintez писав: З якого переляку? Що заважає юзеру вивчити мову програмування й написати що завгодно?
точно, создать себе личную операционку, под себя, ну и интернет личный!
п.с
И любой продвинутый больной может изучить всю медицину по энциклопедии и нахрена тогда ему врачи?
Ну щодо "врачів" - тут уже після серії липових "пандемій" приклад теж уже невдалий. Бо від таких "лікарів" притомні люди уже тримаюцця подалі, бо слухати їх - собі дорожче.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 жовтня 2020, 19:03

главспец писав: создать себе личную операционку, под себя,
Це і є Лінукс.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Noex

Повідомлення Noex » 11 жовтня 2020, 20:16

Стісняюся спрасіть - що означає вибудовати операційну систему під себе? Наскільки я розумію система відповідає за швидкодію та надійність роботи, а під себе підбирають додатки. Чи я чогось не розумію?

главспец

Повідомлення главспец » 12 жовтня 2020, 09:08

Sintez писав:
главспец писав: точно, создать себе личную операционку, под себя, ну и интернет личный!
п.с
Ну щодо "врачів" - тут уже після серії липових "пандемій" приклад теж уже невдалий. Бо від таких "лікарів" притомні люди уже тримаюцця подалі, бо слухати їх - собі дорожче.
так уже настал момент для всеобщего изучения «мед.грамоты», ну чтобы врачи-вредители не слишком вредили?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 жовтня 2020, 09:33

главспец писав:
Sintez писав: Ну щодо "врачів" - тут уже після серії липових "пандемій" приклад теж уже невдалий. Бо від таких "лікарів" притомні люди уже тримаюцця подалі, бо слухати їх - собі дорожче.
так уже настал момент для всеобщего изучения «мед.грамоты», ну чтобы врачи-вредители не слишком вредили?
Це для тебе досі питання?! Співчуваю. Маску носиш?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 12 жовтня 2020, 09:41

Sintez писав:
главспец писав: так уже настал момент для всеобщего изучения «мед.грамоты», ну чтобы врачи-вредители не слишком вредили?
Це для тебе досі питання?! Співчуваю. Маску носиш?
естественно!
Я от природы весьма брезглив, и всегда старался избегать физ.контакта, например потного, липкого рукопожатия. Или брызг слюней, при эмоциональном разговоре. Противно же, не?
Посему, для меня соц.дистанция 1,5метра - просто праздник!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 жовтня 2020, 21:34

главспец писав:
Sintez писав: Це для тебе досі питання?! Співчуваю. Маску носиш?
естественно!
Я от природы весьма брезглив, и всегда старался избегать физ.контакта, например потного, липкого рукопожатия. Или брызг слюней, при эмоциональном разговоре. Противно же, не?
Посему, для меня соц.дистанция 1,5метра - просто праздник!
Да?! А із дівками цілуватися - ващє фу?

А маски міняєш щогодини?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти