А "конкретні дані" - це журнашлюшний агітпроп? Про скандал із забастовкою лікарів я почув від товартша, котрий давно переїхав до Ізраїлю, там діло було, але зам'яли й заболтали. Я живим людям вірю більше, аніж журнашлюшному агітпропу. Ви навпаки? Співчуваю. Марк Твен у поміч.
Вірусно-параноїдально-шизофренічна війна.
Re: Вірусно-параноїдально-шизофренічна війна.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Бабаша, тебе це не стосуєцця взагалі. Окремо взяті донбасяни вже досягли апофігєя розвитку, моя писанина не для вас. Лежи рівно без зайвого смикання, а то мало лі шо.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Babasha
- Штучний інтелект
Ага! Так и запишем - научного обоснования собственного рецепта НЕ ИМЕЕТ!
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Babasha
- Штучний інтелект
Ти Майкла Джексона пам'ятаєш? Він теж боявся за своє здоров'я, було навіть що в барокамері жив. Але все одно вмер. Тут уже вибирай, чи боятися, чи жити. Але мене особисто парить те, що Я мушу підстроюватися під чиюсь парнойю.Pestilence писав: ↑Мне все равно что происходит с посторонними. Есть статистика что некоторые умирают, покатавшись на крыше электропоезда. Меня волнует мое здоровье, чтобы носитель не разбрасывал на меня свои сопли. А что до луки...я знаю что у тебя нездоровая тяга к кровавым тиранам, это не новость. Его статистика тебе милее, ей можно верить. Вроде как уже скоро 1% заболевших в Беларуси....,больше на душу населения чем у нас. И смертей на душу населения у них больше в 8 раз примерноSintez писав: ↑ Люди хворіли й регулярно мерли й рік тому, й десять років. Минулої зими я теж підхопив ГРВІ й досить тяжко його переніс. І що? Ми це вже кілька разів обсмоктали, не цікаво. Окрім того, хоч лусни, клятий Лука парадом і відсутністю карантину все "зіпсував". Як і шведи, падлюки, не мруть і всьо.
Нє, ну якщо хтось вірить "статистиці" - співчуваю.
Щодо "статистики" - аналогічно, до Марка Твена.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ні, повід обмінюватися мікробами - це тренування імунітету і його підтримки.
Хз, ти ж начебто не з покоління пепсі, повнинен би знати.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Якого "рецепта"?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Все умирают, но некоторые еще и сокращают свою жизнь сами, и еще с собою уносят, против их воли.
Вот прикинь, а есть ли секта свидетелей отсутствия машин на дороге? Ну бросаются на дорогу, некоторые выживают и даже в аварии не попадают.
- Babasha
- Штучний інтелект
Бега на месте... тьфу! Размахивания руками в ночи)))
А що поганого в інтересі окружающіх? Прсвіти, порятуй темну толпу!
Останнє твоє речення - майже плагіат у Кота Матроскіна.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Купу разів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Доки ти боїшся, ти не живеш. Ти ВЖЕ мертвий.Pestilence писав: ↑Все умирают, но некоторые еще и сокращают свою жизнь сами, и еще с собою уносят, против их воли.
Вот прикинь, а есть ли секта свидетелей отсутствия машин на дороге? Ну бросаются на дорогу, некоторые выживают и даже в аварии не попадают.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Турок, цей "рецепт" - старий, як гавно мамонта, спосіб штучного дихання. Справді мабуть ще сталінських часів. Тільки я був у свідомості й робив цю процедуру самостійно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
не знаю как тебе, а мне не нравится когда сослуживцы, соседи, знакомые обсуждают мои привычки - как общаюсь, на чём и куда езжу, как на кого посмотрел и пр. В принципе - начхать, но чем меньше поводов, тем лучше.
Ну, значит облизывал чужие слюни. Может и не очень заразно, но противно!
У меня был складной стаканчик!
п.с.
а сейчас, если в супермаркете, тебе продавец нарежет и возьмёт колбасу голой рукой, ты схаваешь?
Востаннє редагувалось 14 жовтня 2020, 11:43 користувачем главспец, всього редагувалось 1 раз.
- Babasha
- Штучний інтелект
Это что ж выходит? Бывают осложнения у ОРВИ?!
Так можешь докатиться до того, что ОРВИ - общее название целого ряда инфекций (отличающегося, например, осложенениями при них)?! Не... лучше не надо, можно ж и додумать, что одно из них даже пневмониями грозит несколько чаще чем остальные?!!!
- Pestilence
- Чефхелфер

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ускладення у ГРВІ були всю історію. І мре народ регулярно.Babasha писав: ↑Это что ж выходит? Бывают осложнения у ОРВИ?!
Так можешь докатиться до того, что ОРВИ - общее название целого ряда инфекций (отличающегося, например, осложенениями при них)?! Не... лучше не надо, можно ж и додумать, что одно из них даже пневмониями грозит несколько чаще чем остальные?!!!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!