І Майдани тут ні до чого, так?
КСУ на вихід?
Re: КСУ на вихід?
Порорхоботи - зелені свині в шоколаді.
Ні, розганяти їх не можна, їх слід акуратно розселити по камерах. А то мало чого вони ще натворять.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Мій "підзахисний"? Ви помиляєтеся. У мене серед "государства" не те що "підзаїисних", а навіть просто більш-менш "своїх" немає. Всіх до 'дної ями, як класик писав.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
В 2018 році йому відійшла 1 сотка землі від сусіда. Так це дійсно злочин. Тут питань немає. Є питання чому ви не вважаєте злочином не задекларовані 5 100 000 грн. То може пора йому у відставку, як він сам зазначав: "Якщо я коли-небудь порушу закон, я піду" - Ну і?
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
- DSMechanic
для культурних людей пояснюю покроково.
так як погоджений олігархатом і розрекламований ними Порошенко мав хоч якось виконувати вимоги Майдану, то було прийнято багато законів які відкривають шлях до євроінтеграції, але чи через власну недолугість, чи навмисно (швидше за все) - значна кількість цих законів була прийнята з порушенням чиної Конституції. Даний скандал - як приклад. Як деякі стверджують - таких мін там багато.
Крім того була задіяна така фішка як Наглядові ради, а Нафтогаз з Коболевим отримав купу преференцій - які фактично паразитують на бюджеті.
Це вступ.
Зеленський продовжив всю цю практику. Коболев залишився і зараз Нафтогаз пропонують взагалі винести з-під контролю держави, Наглядові ради розширюють повноваження і пропонується ще додаткові для інших державних підприємств. Ревізію законів не проведенно і також використовується практика порушення Конституції. Приклад голосування по "ринку землі" - де порушена і Конституція, і регламент, та й голосувалась якраз разом з Порошенко.
Ось коротко про зелених порохоботів які влаштовують начебто непримиримую війну, а по факту діяльність однакова.
Ну комусь з цього смішно, буває, як ніяк у нас Президент-комік, хоч комусь повино бути смішно.
Вибачте, не знайшла, де ви говорите про незадекларовані статки голови КС і його виправдання.
Питання про суд - ідеального нічого нема. Але, коли суд бере на себе повноваження змінювати курс розвитку країни, то це надзвичайна ситуація. І, здається президент збирається грати в правовому полі, чи ні?
Ну, президентів і ВР народ вже гнав, не пам'ятаєте?
Я не в захваті від ситуації, що склалася, але зараз я на стороні президента. Особливо після пресухи Тупицького
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Та я зрозумів.
Так от, тут питання до них ВСІХ, і шоколадних, і зелених, і фіолетових у цяточку - чому на шостому році війни у так званому "правовому полі" ніхріна не врегульовано, в результаті чого і Ви, і ще купа простих людей втрачають, а "судо"свинота чудово почуваєцця? Кастовий устрій? І чомусь Зелінський "помічає" лише епізоди, котрі йому ВИГІДНО "помічати", а решту він, "гарант", не бачить?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Обов'язково всіх. Чесна людина там не втримаєцця як мінімум з 2000 року.
Я розумію, що це зараз звучить як фантастика, але давно попереджав і продовжую це робити - пацани, не бурєйте. У 1920 теж не вірилося пацанам, що настане 1937. Не нада(с).

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Про Коболєва мені теж дивно. Але в багатьох інших сферах почалося очищення влади, хоч система і надпотужно опирається. Але в мене особисто є приклади позитиву. І кілька моїх знайомих теж відзначають зрушення. Якщо хтось думає, що викохана всіми президентами України "система" в кілька місяців здасть свої позиції і "посипеться", то мені його жаль. Подолати "систему" - надзвичайно важка задача. Я не впевнена, що Зе з цим впорається, але, принаймі, він намагається.DSMechanic писав: ↑ Ось коротко про зелених порохоботів які влаштовують начебто непримиримую війну, а по факту діяльність однакова.
Нема зелених попрохоботів. Є просто порохоботи і є люди, які повірили Зе і, якщо не допомагають, то хоча б не заважають йому працювати. Ну, і є протипсіхи. Так, вони нікуди не поділись, вони стали більш цинічними і їм пофіг, хто при владі, головне "нахапати". Вони діють нахабно. Яскраві приклади - Коболєв і Тупицький.
НМСД
Ога. І чомусь і "гарант", і "суд" дружно "забувають", що всі природні багатства належать народові, а не "радам" чи "комісіям".DSMechanic писав: ↑для культурних людей пояснюю покроково.
так як погоджений олігархатом і розрекламований ними Порошенко мав хоч якось виконувати вимоги Майдану, то було прийнято багато законів які відкривають шлях до євроінтеграції, але чи через власну недолугість, чи навмисно (швидше за все) - значна кількість цих законів була прийнята з порушенням чиної Конституції. Даний скандал - як приклад. Як деякі стверджують - таких мін там багато.
Крім того була задіяна така фішка як Наглядові ради, а Нафтогаз з Коболевим отримав купу преференцій - які фактично паразитують на бюджеті.
Це вступ.
Зеленський продовжив всю цю практику. Коболев залишився і зараз Нафтогаз пропонують взагалі винести з-під контролю держави, Наглядові ради розширюють повноваження і пропонується ще додаткові для інших державних підприємств. Ревізію законів не проведенно і також використовується практика порушення Конституції. Приклад голосування по "ринку землі" - де порушена і Конституція, і регламент, та й голосувалась якраз разом з Порошенко.
Ось коротко про зелених порохоботів які влаштовують начебто непримиримую війну, а по факту діяльність однакова.
Ну комусь з цього смішно, буває, як ніяк у нас Президент-комік, хоч комусь повино бути смішно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- DSMechanic
Де?
Зміни повині відбиватись на статках держави. А у нас трохи не наступних день коли Зеля підпсав про побудову британських катерів - Миколаївський завод банкрутував.
Діра в бюджеті громадна, заборгованості населення по ЖКХ в десятках ярдів, Енергоатом вперше показав мінуси.
Тут "ощичення" виглядає як спробу сховатись від відповідальності.
Суд вказав на неприпустимість підпорядкування однієї з гілок влади іншою - не може виконавча влада перевіряти судійську, це порушує принципи закладені в Конституцію. КСУ діяла в межах своєї компетенції. До КСУ було подання, він виконав свою роботу. В межах своєї компетенції.
Президент не має жодного права тлумачити, а тим більше розганяти КСУ - це називається перевищення влади, м'яко кажучи, а я називаю це узурпацією влади, бо це ніщо інше, як підпорядкування судової влади собі коханому. яник це вже робив - міняв конституційний устрій - скінчилося самі знаєте чим.
Стосовно самих декларацій - КСУ наголосив на не відповідності злочину і покарання. В Законі немає переліку, що вважати недостовірним - випадкову помилку чи свідоме спотворення відомостей, а покарання виключно кримінальне за будь яку недостовірність. А це суперечить самим основам правознавства - так в чому провина КСУ?
А я вважаю, що зе розуміє, що наступним буде рішення по розпродажу землі, а цього він допустити аж ніяк не може - бо розуміє чим то йому особисто загрожує і яке бабло на кону. Отут собака і порилася, а не в особі того чи іншого судді КСУ.
Там речі куди серйозніші за бабло. Бабла можна намалювати скільки завгодно, землі ж не намалюєш. І пацани поспішають, доки із голови віруючих у бабло не вивітрилося "постіндустріальне" сміття й вони не оговталися.
Особисто Зєлю й прибити можуть запросто, якщо не впораєцця, от він і рве тухес.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Перевіряти роботу? Може бути. Але декларація, то вже інше. Ви так не вважаєте?
Все інше (земля, припустиме Тупицбким відділення областей, тощо) - це аргументи недолугого захисту Тупицького.
Тобто, Тупицький випадково помилився, не вказавши свою куплену власність в Криму? Ви дійсно цьому вірите? За таку "помилку" не жаль і кримінальної відповідальності, згідно з існуючим законом. І от в цьому, нмд і порилась собака.
Але, Тупицькому обов'язково потрібно було перевести стрілки на землю. І в нього вийшло! Ви - чарівний приклад.))
Не ображайтесь, і ви і я можемо помилятись, але те, що на світ Божий витягують все більше "помилок" або "маминих мільйонних подарунків" самих суддів все більше мене налаштовує на те, що лоббі таки основне. Враховуючи, що таке шкурне рішення питання приведе до проблем з ЕС, вибачте, той склад суду треба як мінімум розігнати.
Так, є щось і в тому, що формально, КС діяв у правовому полі. Але ж у нас, та й не тільки в нас, закон як дишло...
Тільки, діяння КС вас влаштовують, а те, що збирається зробити през, теж в правовому полі, вас чомусь обурює

- DSMechanic
Тим часом, не відомо хто давав листа про можливість відкликання безвізу, але інші офіціали висказались.
Цікаво - кого наші зелені більше будуть цитували - ноунеіймів-євродепутатів чи Венеційську комісію?
Цікаво - кого наші зелені більше будуть цитували - ноунеіймів-євродепутатів чи Венеційську комісію?
Так, повинні. І, якщо відразу цього не станеться, то що, здаватись і опускати руки?DSMechanic писав: ↑Де?
Зміни повині відбиватись на статках держави. А у нас трохи не наступних день коли Зеля підпсав про побудову британських катерів - Миколаївський завод банкрутував.
Діра в бюджеті громадна, заборгованості населення по ЖКХ в десятках ярдів, Енергоатом вперше показав мінуси.
Тут "ощичення" виглядає як спробу сховатись від відповідальності.
Я не знаю, що примусило Зе підписати угоду про британські катери, я про це не чула, але Миколаївський суднобудівний завод рухався в сторону банкрутства задовго до Зе. Який, до речі, віддав розпорядження у 19-му році погасити величезні зарплатні борги робітникам. Були якісь плани для великих замовлень, але тут завод об'явив себе банкрутом...