КСУ на вихід?

M_M

Re: КСУ на вихід?

Повідомлення M_M » 03 листопада 2020, 11:34

Noex писав:
M_M писав: Вибачаюсь, у чому полягає ця відповідальність?
За свій вибір. За дії політичної сили, яку обрав і за яку агітував. Що тут не зрозумілого?
Так само і у відношенні до противсихів - це завдячуючи їм ми трохи не змінили вектор розвитку держави, це на їхніх руках кров Небесної сотні і тисяч українців захисників Неньки, вони мають співвідповідати за баригу, за зе!
Це відповідь на "за що". А питання було "у чому полягає"?

главспец

Повідомлення главспец » 03 листопада 2020, 11:39

Noex писав: За свій вибір. За дії політичної сили, яку обрав і за яку агітував. Що тут не зрозумілого?
а как удалось «обрати»? Ну, и где у нас есть «политсила» нелидерского типа? Ваше личное мнение той политсиле известно, учитывается оно при принятии решений полит.лидером?
Или действует обратная связь - активистам положено «одобрямс». Ну, а даже если не совсем одобрямс, то куда эти активисты денутся, всё равно проголосуют за своих!

Noex

Повідомлення Noex » 03 листопада 2020, 11:40

M_M писав: А питання було "у чому полягає"?
У житті.

Noex

Повідомлення Noex » 03 листопада 2020, 11:54

главспец писав: Или действует обратная связь - активистам положено «одобрямс». Ну, а даже если не совсем одобрямс, то куда эти активисты денутся, всё равно проголосуют за своих!
Почнемо з того, що я ніколи не був членом жодної партії.
главспец писав: а как удалось «обрати»? Ну, и где у нас есть «политсила» нелидерского типа? Ваше личное мнение той политсиле известно, учитывается оно при принятии решений полит.лидером?
Моє рішення не вимагає прийняття моєї волі тими за кого я голосую, моє рішення, це надання їм моєї довіри. Якщо, обрана мною політсила мою довіру не виправдає - більше їх не підтримаю. Все просто. Голосуючи за ту чи іншу політсилу ти надаєш їм карт-бланш на розвиток держави.

главспец

Повідомлення главспец » 03 листопада 2020, 11:59

Noex писав: Моє рішення не вимагає прийняття моєї волі тими за кого я голосую, моє рішення, це надання їм моєї довіри. Якщо, обрана мною політсила мою довіру не виправдає - більше їх не підтримаю. Все просто. Голосуючи за ту чи іншу політсилу ти надаєш їм карт-бланш на розвиток держави.
ок! Так как же их ВЫБРАТЬ?!
главспец писав: по фотографии кандидата, по его биографии+обицянкам, по гороскопу или партпринадлежности?

Noex

Повідомлення Noex » 03 листопада 2020, 12:21

По своєму життєвому досвіду. Не повірю, що головспець не бачить їх всіх наскрізь :lol:

главспец

Повідомлення главспец » 03 листопада 2020, 12:29

Noex писав: По своєму життєвому досвіду. Не повірю, що головспець не бачить їх всіх наскрізь :lol:
т.е., в горсовет Вы их именно так и выбирали? И Ваш голос пошел в зачет тем кандидатам, которых Вы лично не знаете?

Смелый выбор!

Noex

Повідомлення Noex » 03 листопада 2020, 12:30

главспец писав: И Ваш голос пошел в зачет тем кандидатам, которых Вы лично не знаете?
Знаю особисто :lol:

M_M

Повідомлення M_M » 03 листопада 2020, 12:55

Noex писав: Знаю особисто
Бухали разом?

Noex

Повідомлення Noex » 03 листопада 2020, 13:00

Ні, не п'ю, окрім як на рибалці :lol:

M_M

Повідомлення M_M » 03 листопада 2020, 13:08

Тоді рибалили разом?

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 03 листопада 2020, 13:20

Ну на местном уровне сильрады я голосовал за конкретного кандидата. А выше - по партейной принадлежности от Батькивщины. Ибо откуда мне знать кто там кто. Допускаю что мог бы проголосовать за лицо а не партию, но мне нужно было бы знать этого человека, вот как в сильраду хоть. А так пусть партия разбирается кого высунула в кандидаты, я вынужден давать ей картбланш, чтобы не прошли кандидаты от других партий. К сожалению это не идеальный выбор, но какие еще варианты...пусть порядочные люди кучкуются вместе, а не будут сами себе гетьманами, тогда и выбор лохторату будет проще. А так маємо те що маємо

M_M

Повідомлення M_M » 03 листопада 2020, 13:49

Якщо можна було б голосувати одночасно за Немирю, Шкрум та проти усіляких королєвських з тарутами... Але пропонують пакетом, і ніяк інакше. :cray:
Політика - це концентрована економіка, навіть якщо тіньова чи мафіозна. А всім відомо, що в Тимошенко грошей нема, вона сама так каже. Тому вірогідність отримання її у якості президента дуже близька до нуля, як би гарно до неї не ставитись. От тому й з'являються сумнівні "партійці" в її лавах. Чисто бізнес, нічого особистого.
Про суди - то взагалі не зрозуміло як викрутитись. Бо до їх обрання чи звільнення народ не має жодного відношення окрім дорадчого голосу під час Майдану.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 03 листопада 2020, 14:01

M_M писав: От тому й з'являються сумнівні "партійці" в її лавах.
Молодці що голосуєте за тих у кого вся партія з таких. Тарута який заберпечив оборону Маріуполя їм не такий, Ахметка який забезпечує Зеленського своїми людьми - то ваше.
ПС. Шкрум між іншим - з судівської сім'ї, соросятко, ще й помічником у не таких була, наче комуніст чи щось рядом. Якщо вона реально десь засвітиться - ви ж першій її травити будете.

M_M

Повідомлення M_M » 03 листопада 2020, 14:18

DSMechanic писав:
M_M писав: От тому й з'являються сумнівні "партійці" в її лавах.
Молодці що голосуєте за тих у кого вся партія з таких. Тарута який заберпечив оборону Маріуполя їм не такий, Ахметка який забезпечує Зеленського своїми людьми - то ваше.
ПС. Шкрум між іншим - з судівської сім'ї, соросятко, ще й помічником у не таких була, наче комуніст чи щось рядом. Якщо вона реально десь засвітиться - ви ж першій її травити будете.
Не варто підкреслювати своє альтернативне бачення. Бо коли в мене була можливість віддати голос за Батьківшину, я його кожного разу віддавав. Виключно враховуючи інші варіанти. Хоча мені це й не подобається, моє бачення суспільного устрою дуже відрізняється від того, що пропонує Тимошенко. А завдяки Вам Батьківщина отримала ще одного ляпаса. За Шкрум, ага.
Характерна ознака більшості юльків - пошук винних, замість пошуку причин поразки та можливостей виправити помилки. І завжди винні усі крім них самих. Хоча критерій успіху - результати на вибочих дільницях. Які невтішні.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 03 листопада 2020, 14:56

M_M писав: Характерна ознака більшості юльків - пошук винних, замість пошуку причин поразки та можливостей виправити помилки. І завжди винні усі крім них самих. Хоча критерій успіху - результати на вибочих дільницях. Які невтішні.
Ну от ви виних і шукаете, весь час вам там не такі люди.
Юльки якраз не шукають виних і розуміють що таке ріал-політик в сучасних умовах. Це ви переліковуєте "хто винен". А про Шкрум я зауважив на фоні того що ви ділите на якісних і ні. А так - нормальні дівчина, корисна.
Можна подумати ви перший який розоряється "от завжди голосував, але там такі люди". Зато при владі весь час такі.
А результат такий і є - про Тарути купа вою і ви серед них, а те що зелених розклали між собою Ахметка з Пінчуков і інші - всі мовчать, в тому числі і ті що "завжди голосував".

M_M

Повідомлення M_M » 03 листопада 2020, 16:13

DSMechanic писав: Юльки якраз не шукають
Вони вже їх знайшли, нє? У дзеркало подивіться, Ви ж увесь форум у зелені записали. Гадаєте, що це допоможе підняти авторитет Батьківщини? :shock:

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 03 листопада 2020, 16:29

M_M писав: Вони вже їх знайшли, нє? У дзеркало подивіться, Ви ж увесь форум у зелені записали. Гадаєте, що це допоможе підняти авторитет Батьківщини?
Мені приснилось що тут багато хто зелень розхвалює? но добре хай так. Ви не зелень, всі ті поблажливі пости то нейтрально, майже як Фрося, яка "просто постить новини".
Можете писати що хочете, я при чому? для мене - зелень вже починає перекрашуватись,
Буває.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 03 листопада 2020, 16:36

КСУ НЕ виніс рішення по Мовному Закону.
Так що зелені вчіть мову, ваші надії не справдились.

главспец

Повідомлення главспец » 03 листопада 2020, 16:42

DSMechanic писав:
КСУ НЕ виніс рішення по Мовному Закону.
Так що зелені вчіть мову, ваші надії не справдились.
т.е., и не да, и не нет? Мудро. Оставил за собой право в любой момент выдать правильное решение!

Відповісти