Лайфхак. Сработает, как думаете?
Re: Лайфхак. Сработает, как думаете?
Громадянином своєї держави.
Пасиви то інше, чи бувають вони патріотами? Не знаю, серед моїх знайомих таких немає.
Пасиви то інше, чи бувають вони патріотами? Не знаю, серед моїх знайомих таких немає.
Те, що ви між собою із розумним виглядом постійно вживаєте між собою якесь слово, зовсім не значить, що воно щось значить й відповідає якійсь реально існуючій категорії/поняттю.Noex писав: ↑Слово шовіністи знайоме? Яким боком тут національний корпус? Може і національну збірну по футболу сюди притягнемо?Різноманітні словарі тлумачать ті чи інші слова аби люди могли спілкуватися та розуміти один одного - що саме мав на увазі співбеседник. Інакше кожен тлумачить своє - нова стара Вавілонська вежа у всій красі.
Саме так, я вважаю втикання куди попало по суті беззмістовного слова "національний" дуррю рідкісною, особливо коли це стосуєцця назв якихось тіпа "наукових" установ. Дуже яскраво ілюструє рівень "науки", окрім всього іншого.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
"Національність" у совку визначалася від фонаря, і правильно, що "п'яту графу" відмінили
У половині із похвальних листів у школі до мого прізвища дописували "-ов". Якби захотів, то і в паспорт би записали, льогко, і став би русскій. Щодо "квот" - як я розумію, вони з'явилися після того, як внєзапно зіпсувалася дружба СССРа із Ізраїлем, і були зпрямовані на те, щоб загальмувати просування на керівні посади "граждан фінансової національності". Однак проти Катехізису допомагали слабенько, тому вищезгадані гражданє, перевзувшись на льоту й ставши Лєвченковими й Величковими, льогко просочувалися на вищезгадані посади, тягнучи "вгору" один одного.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Жгьош.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
У мене немає "своєї держави". Єсть стаціонарний бандит, котрий силоміць нав'язує "послуги", від котрих я по факту не маю права (принаймні писаного у "законах") відмовитися. При тому відповідальності переді мною "держава" не несе ніякісінької.
Так я маю робити вигляд, що безмірно радію, що мене імєє саме цей, місцевий стаціонарний бандит, а не кацапський чи який інший?
Чи Ви просто не відрізнятєте "державу" від "країни"?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
это от незнания особенностей бюджетирования. Например, два гос.университета, примерно одинаковых во всём, но один вымутил себе статус «национальный».
Имеет реальные бонусы.
Я стосовно слова "національний". Чесніше було б вживати слова "понтовий", "прикоритний", абощо.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Маячня! Заміни національний на державний і буде тобі щастя.Sintez писав: ↑ Те, що ви між собою із розумним виглядом постійно вживаєте між собою якесь слово, зовсім не значить, що воно щось значить й відповідає якійсь реально існуючій категорії/поняттю.
Саме так, я вважаю втикання куди попало по суті беззмістовного слова "національний" дуррю рідкісною, особливо коли це стосуєцця назв якихось тіпа "наукових" установ. Дуже яскраво ілюструє рівень "науки", окрім всього іншого.
Жодне слово само по собі не є відповідним реально існуючим категоріям - сіль називається сіллю лише тому, шо так домовилися називати і прописали у словниках, а могли назвати цукром чи навіть табуреткою.
Якщо хочеш, що би тебе розуміли вживай слова за загальновизнанними значеннями, саме для того і існують тлумачні словникі.
Як у вас все запросто! А ще можна замінити слово "гроші" на інше, широковвідоме, із трьох літер...Noex писав: ↑Маячня! Заміни національний на державний і буде тобі щастя.Sintez писав: ↑ Те, що ви між собою із розумним виглядом постійно вживаєте між собою якесь слово, зовсім не значить, що воно щось значить й відповідає якійсь реально існуючій категорії/поняттю.
Жодне слово само по собі не є відповідним реально існуючим категоріям - сіль називається сіллю лише тому, шо так домовилися називати і прописали у словниках, а могли назвати цукром чи навіть табуреткою.
Якщо хочеш, що би тебе розуміли вживай слова за загальновизнанними значеннями, саме для того і існують тлумачні словникі.
Однак ми відволіклися. Так "національність" існує, і можна визначити "національність" конкретного персонажа, об'єктивно, науково, раз і назавжди?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тобто, національність можна міняти, при бажанні, й мати одночасно кілька різних національностей?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
пудель с собачьим паспортом - ето пудель! И паспорт бульдога ему не светит.
А кучерявая дворняга - никто.
Пардон, це ДО МЕНЕ питання?
Востаннє редагувалось 06 листопада 2020, 09:21 користувачем Sintez, всього редагувалось 1 раз.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Бульдогоамєріканєц!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
круто сформулировано, респект! Свмобытно даже.
А, например «крымский татарин», он чей гражданин и по каким конкретным признакам - первичным, вторичным Вы определяете его «етнічну приналежність»?!