Ой,блин ,ти би с фотошопом не позорился..

отличный фотошоп!
да, пропустил - уже исправил; бывает со мною, когда спешу ответить
не понимаю... Да какая мне разница, кто есть по жизни комедиант, который создал (при помощи режиссера и даже гримера с суфлером) вполне приличный образ?!rad писав: ↑ ну... "хороший артист"... это очень даже с большой натяжкой,
хто реально знаком с картинкой внутри 95-го, прекрасно знали и знают, шо это примитивное животное представляет из себя на самом деле,
толпа купилась на голобородько
если провести синхрон с мировым кинематографом, есть такой персонаж во французской комедии "Чудовище" в исполнении Бельмондо,
красавец актер, мечта барышень, мужественные персонажи... а на поверку - абсолютное сцыкло и голимый пид@р
один-в-один с вашим прэзэдентом
поки він був на екрані - можна було розглядати виключно "образ". Коли він керує і від його дій залежить житття як конкретно моє, так і країни вцілому - тут вже приходиться розглядати не образ, а реальні його "таланти". Особливо коли вони впливають.
а сейчас - тем более! Мне пофиг его моральный облик, он профнепригоден для занимаемой должности. И шансов освоить предмет держ.управлиння у него нет. От слова «никак».DSMechanic писав: ↑поки він був на екрані - можна було розглядати виключно "образ". Коли він керує і від його дій залежить житття як конкретно моє, так і країни вцілому - тут вже приходиться розглядати не образ, а реальні його "таланти". Особливо коли вони впливають.
Звісно і політики можуть "грати роль" скриваючи свої риси. Але таланту Зеленського на це вже не вистачає.
Всі хто від нього пішов - зараз розказують купу всього, Богдан, Уманський, Гончаренко, он навіть Саакашвілі - по суті всі зараз його противники. Це ще не чіпаючи тих хто заразу був проти нього.
Про проф-пригодність писали зразу, але у нас значна частина людей голосує за образ, той же Гриценко. Він же ніякий, але як "образ" регулярно набирає певні голоси. І так постійно - Смешко набрав багато, той же Ярош був піар-проектом. Але вони проф-непригодні для керування.
забавно!DSMechanic писав: ↑ Але коли йде голосування, люди (більшість) не можуть, або не хочуь, очінювати проф-пригодність. Вони оцінюють картинку. А картинка - Голобородько. Тому і розмова про моральний облік, бо на нього орієнтуються люди.
Вам по тріпатись чи не розумієте?
мнение представителя от биомассы? Расслабтесь, ваше влияние на процессы даже учету не поддается. Ввиду смысловой ничтожности.
Какая-то вывернутая логика! Всё организовать должен тот, кто сам не умеет и не понимает? Главное, чтобы хорошим человеком был и правильных советников слушал...DSMechanic писав: ↑Вам по тріпатись чи не розумієте?
Треба профі - а вибирають мораліста. Певна логіка в цьому є - відповідальній людині не обов'язково знати і вміти все - для цього набираються радників і міністрів. Головне намітити цілі. А мета розвитку суспісльтсва і кроки до неї - якраз з області моралі.
А от не викручуйте. я такого не писав. Я регулярно вказую що "хороший хлопець - не професія", відповідно президент як мінімум має розуміти що відбувається в країні і світі.
не надо льстить, я такой же как и все. Ну, может в силу доступа к информации знаю чуть больше прочих, как оно в реале. Возможностей что либо изменить - не имею.
я там выделил красным, могу и продублировать:DSMechanic писав: ↑А от не викручуйте. я такого не писав. Я регулярно вказую що "хороший хлопець - не професія", відповідно президент як мінімум має розуміти що відбувається в країні і світі.
Набридли, перекручуєте більше ніж зелені брешуть.
ну, и как тот, кто «не знает и не умеет всэ», может проконтролировать добросовестность своих «радникив»? Не, ну можно нанять радника по контролю прочих радникив...DSMechanic писав: ↑ Певна логіка в цьому є - відповідальній людині не обов'язково знати і вміти все - для цього набираються радників і міністрів.