і я теж не бачу сенсу там писати.
Рома Шрайк сходил к Порошенко...
Re: Рома Шрайк сходил к Порошенко...
Я б не сильно винуватив Рому Шрайка. Зараз такі часи, що можна втратити не тільки бізнес, а й волю або голову. Йому можна подякувати за те, що всі ці роки форум був досить незалежним.
А чому ви написали про якийсь дозвіл? У Божени чи Таміли? Я ж там не буваю, тому можу тільки здогадуватись
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
ніколи він не був незалежним. рома старався до усіх корит поближче бути, і це йому вдається і досі. шо ми і спостерігаємо буквально вживу.
- Telecaster
вбивать свиней
шо ви починаєте бла бла бла - свиню в "небесах" видно здалеко
шрайка на skewer!
задовбали вже йопт своїми породами свинства.
шо ви починаєте бла бла бла - свиню в "небесах" видно здалеко
шрайка на skewer!
задовбали вже йопт своїми породами свинства.
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
На шдд идёт трансформация - кашмар играет роль тарнопольского микроцефала, искореняет вату по спискам, Ганс в роли полковника ведёт интелехтульную беседу с самим микроцефалом.
-
xobserverx
-
xobserverx
Тоже мне бином.
Никто не собирался закрывать.
Нужно было убрать народ, пишущий в разрез с линией партии, и сделать информационную площадку ручной.
Другим методом этого сделать было бы нельзя.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Та звичайно, за що його винуватити? Поступив по-свинськи з основною масою юзерів форуму, викинув, як сліпих кошенят викидає хазяйка дому. Він же свою маленьку імперію, "бізнес" свій рятував. То чого ми невдоволені педром, який рятує свою імперію - ліпецьку фабрику та перекидає все в офшори?
елементарноxobserverx писав: ↑10 квітня 2018, 11:13Никто не собирался закрывать.
Нужно было убрать народ, пишущий в разрез с линией партии, и сделать информационную площадку ручной.
Другим методом этого сделать было бы нельзя.
зробив би якогось річі модером і всьо
щас там шось в такому стилі
Один мій знайомий називає це "мавпячим управлінням". Людина зпершу продумує наслідки, а потім робить якийсь вчинок, а абізяна - зпершу зробить, а тоді чухає голову й думає що ж вийшло.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
якби було оголошено більш притомну причину закриття форуму...ну там маловідвідуваність, тому нема сенсу надалі підтримувати, відсутність грошей на утримання, не задоволений модерацією і т.п, а потім типу передумав, знайшов джерела фінансування, має пропозиції по наповненню, і тематично, і юзерами, прийняв рішення повернутися до призначення модерів "згори" - тоді це була б зовсім інша справа
а так...оголосити про РОЗГОН форуму, бо наскаржився якийсь річчі, Шрайк типу полазив по форуму і побачив наскільки глибоко річчі має рацію щодо антисемітизму...йолкі, це ж принизливо насамперед для власників форуму
а так...оголосити про РОЗГОН форуму, бо наскаржився якийсь річчі, Шрайк типу полазив по форуму і побачив наскільки глибоко річчі має рацію щодо антисемітизму...йолкі, це ж принизливо насамперед для власників форуму
вы все еще обсуждаете ситуацию описанную в народной поговорке - "хотів перднуть, та всрався".
эпик фейл
это действительно действия обизяны.. удалить всех, кто писал постоянно, и оставить тройку-четверку недоумков - "это фиаско, братан".
эпик фейл
это действительно действия обизяны.. удалить всех, кто писал постоянно, и оставить тройку-четверку недоумков - "это фиаско, братан".
А шо ж не обсуждать ? Даже кнопочку хфорум вернули.
кнопочку вернули. да только людей не вернули. даже гриф помойный с булавой тут ошиваются.
шдд сейчас напоминает баночку , в которой дети держат несколько пуголовок и пару жаб, что изображает аквариум.
шдд сейчас напоминает баночку , в которой дети держат несколько пуголовок и пару жаб, что изображает аквариум.
цікаво, жаби все ще продовжують всерйоз обговорювати які умови каяття вони висунуть "возвращєнцам"?
і кому, наприклад, будуть індульгенції?
і кому, наприклад, будуть індульгенції?