Прозорість не є якимось богом, щоб у неї вірити. Є дві підтверджені пакети інформації, що можна взяти до уваги, тобто два рейтинги, сформовані двома різними колективами, вірогідно з застосуванням різних методик чи вагових коефіцієнтів. Якщо мене це якось зацікавить - почну шукати конкретні методики та оцінювати коректність застосованих моделей. Після чого буду мати моральне право оцінювати. Інакше це буде пустим базіканням.
«Укроборонпром»
Re: «Укроборонпром»
дэ воно е, дядьку?! Ви, дийсно, не базикаете?M_M писав: ↑Прозорість не є якимось богом, щоб у неї вірити. Є дві підтверджені пакети інформації, що можна взяти до уваги, тобто два рейтинги, сформовані двома різними колективами, вірогідно з застосуванням різних методик чи вагових коефіцієнтів. Якщо мене це якось зацікавить - почну шукати конкретні методики та оцінювати коректність застосованих моделей. Після чого буду мати моральне право оцінювати. Інакше це буде пустим базіканням.
Дайте посилання!
Припустимо, наведу лінки, що зміниться з Вашого боку? Перестанете цькувати Фросю? Може хоча б вибачитесь?
первая ссылка - та самая, обсуждаемая статья, на «рейтинг» она не тянет, скорее обычный заказняк
вторая ссылка не открывается.
касательно Фроси: она запостила некую полоумную Natalia Yashin, без всяких пояснений, то ли как пэрэмогу, то ли в виде стёба!
Ну, и насколько я понимаю, любой допыс тут есть предмет для обсуждения, не?
п.с.
если вы с Фросей начнёте постить няшных котиков, я тожественно обещаю только лайкать!
Ви так вважаєте? Маєте право. У інших може бути інша думка. Мають право. Автори цитованих публікацій звуть конкретні дописи саме рейтингом, Незгодні - сперечайтесь з авторами. Для цього є усі можливості. Але гадаю, на це у Вас сили волі не вистачить, будете й надалі тявкати на форумі, який ніхто з авторів не читає.
спасибо за совет!M_M писав: ↑Ви так вважаєте? Маєте право. У інших може бути інша думка. Мають право. Автори цитованих публікацій звуть конкретні дописи саме рейтингом, Незгодні - сперечайтесь з авторами. Для цього є усі можливості. Але гадаю, на це у Вас сили волі не вистачить, будете й надалі тявкати на форумі, який ніхто з авторів не читає.
Встречный: не хами, тупорылый!
Фрось, уже пора обедать, а ты ещё не начала выполнять норму по новостям!
Или в выходные и праздничные тебе не засчитывают объём?
Востаннє редагувалось 07 січня 2021, 12:57 користувачем главспец, всього редагувалось 1 раз.