Поліцейські викликали слідчих, які будуть з’ясовувати всі обставини справи.
Патрульна поліція закликає людей не купувати шкарпетки, адже таке порушення тягне за собою кримінальну відповідальність!
Одним словом- ходіть без шкарпеток!

Це дивлячись які цілі у шми-галів.
Ще той егсперд і головне в усіх питаннях, глиба...
Потому что я его читаю.
Не,я его начала читать года 3 назад,когда он бил против Порошенко.Писал редко,и да..За такої зненацька шаленої активності я б дуже уважно придивився до його діяльності. Можливість раптової появи експерта по усіх питаннях гамузом мені здається малоймовірною
Да я тоже думаю,что может біть и работает.На кого працює?
Євгеній Прокопишин
1 ч ·
Потекло г@вно по українським трубам...
Наші «самі чесні ЗМІ» запустили новий ФЕЙК - ніби то китайська вакцина Sinovac, яку Україна планує купувати, показує ефективність лише 50%. Новину взяли з сайту Bloomberg, але не правильно (напевно) її переклали на українську
А написано там зовсім інше, а саме те, що в Індонезії вакцина показала ефективність в 65% і в Туреччині 91%, але там її дослідили буквально на 1500-2000 людей, що є замалою вибіркою, тому краще дивитись на Бразилію, де уже дослідили її на 13 000 людей. І, як говорить Інститут, який проводить це дослідження, ефективність вакцини Sinovac в Бразилії становить 78% (при легкій хворобі) та 100% (при тяжкій хворобі).
Так звідки ж взялась цифра в 50%? А це також дані цього Інституту, але це показник на тих, хто переносить хворобу безсимптомно (такі ж показники +/-10% показують і усі інші вакцини, бо вакцина розробляється саме під хворих, які хворіють тяжко, і чим легше проходить хвороба, тим менше потрібна вакцина, імунітет сам справляється, і тим менша ефективність вакцини).
А вся стаття Bloomberg подає лише один підтекст - «не купуйте нічого китайського, купуйте американське, бо ми хочемо більше заробити на цьому, а Китай наш ворог»Тому, не дивно, чому цю новину у нас так активно розповсюджують саме ті помойки, які сильно орієнтовані на США (УП, НВ, РС, Цензор і тд).
А саме смішне, що вони прям з трусів випригують з закликами, не купувати китайську вакцину, а купувати американську чи європейську, які нам їх просто не хочуть продавати, бо самі все розкупили, що підтвердила на днях ВООЗ... ДБЛ БЛТ...
За неімєнієм іншого "зелені" починають пробувати на зуб "своїх"?
Фрося, Ви можете пояснити що таке "ефективність вакцини"? Хто і якиим чином її вимірює і на яких підставах виводить ті "%"?
У тих потоках сознанія немає відповіді на моє питання. Хоча тексти загалом зачьотні - дозволити собі вколоти невєдому китайську срань, а потім все одно захворіти - це конєшно да.
Лікарі гроші беруть з тих, хто хоче поперед черги отримати вакцину, це Вам не загрожує. Вакцинація добровільна.Sintez писав: ↑У тих потоках сознанія немає відповіді на моє питання. Хоча тексти загалом зачьотні - дозволити собі вколоти невєдому китайську срань, а потім все одно захворіти - це конєшно да.
Надіюся, піддослідним бразильцям хоч гроші за це знущання заплатили. В Україні "лєкарі" продвинутіші: вони іІЗ ПІДДОСЛІДНИХ гроші беруть.