2021. Дорожают все коммунальные услуги
Re: 2021. Дорожают все коммунальные услуги
Треба років на 20 орендувати бритів-судів в купі із бритською фемідою. Перші 1000 впроваджень - українська феміда. На 20 років відновити смертну страту, глибокі стурбованості з цього приводу якось переживемо. 
В Україні ввели граничний тариф на розподіл газу
10:56, 18.01.21
2 хв.
За словами прем'єра, це дозволить зменшити тариф на розподіл газу по дрібних облгазах на 50 та більше відсотків.
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, найближчим часом має схвалити рішення про встановлення граничного тарифу на розподіл газу на рівні 1,79 гривні за кубометр.
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/economics/energeti ... itter_site
10:56, 18.01.21
2 хв.
За словами прем'єра, це дозволить зменшити тариф на розподіл газу по дрібних облгазах на 50 та більше відсотків.
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, найближчим часом має схвалити рішення про встановлення граничного тарифу на розподіл газу на рівні 1,79 гривні за кубометр.
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/economics/energeti ... itter_site
Да?!! Тіпа "масло подорожало"? А я напишу дещо інакше - банда офігєвших від безкарності пдрсів перейшла на відвертий і неприкритий геноцид українців, щоби якомога швидше звільнити грунти й продати їх, бо більше продавати тупо нічого.Re: 2021. Дорожают все коммунальные услуги

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я думаю, що досита нагодувати їх (єдино можливою "їжею" - свинцем) можна й без бритів. Хоча й не хотілося б, щоб до цього дійшло, але безумці абсолютно втратили береги й не залишають вибору.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Пздц. А катрочну оплату за вхід у власну квартиру ще не впровадили?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!