коронавірус в Україні

главспец

Re: коронавірус в Україні

Повідомлення главспец » 06 березня 2021, 09:57

Віра писав:
главспец писав: не, ну видосик от Президента был круче. По обнаженке...
ну так було ж що показати?! фігура чоловіка, а не казна що з талією ширше ніж плечі :good:
молодець, що фізичні заняття (спортивні) у нього не на останньому місці.
п.с. Петю всує не згадую :lol:
так в соц.сетях теперь обсуждают - грудь у него бритая, а подмышки и пр.? Был бы в майке - вопросов нет. Вот такие тупые имиджмейкеры...

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 06 березня 2021, 10:56

ну, головне що обговорюють, не забувають

Фрося

Повідомлення Фрося » 06 березня 2021, 22:36

Фрося

Повідомлення Фрося » 07 березня 2021, 11:16

Sergey Naumovich
31 мин. ·
Смотрю, как сложно «медведчуковцам» с «порохоботами» комментировать тот факт, что Далай-лама вакцинировался индийской вакциной Covishield. Но они пытаются. Понятно, что авторитет Далай-лама и рядом не стоял по сравнению с авторитетом того же «армовир-гетьмана», но тем не менее: известный в мире человек это сделал публично. Теперь стоит очень сложная задача убедить своих подписчиков, что «гівно», «шмурдяк» и «варево» — это не то, чем досыта накормил их лидер из СДПУ(о), а что это по-прежнему вакцина Covishield, разработанная AstraZeneca с Оксфордским университетом и произведённая Институтом сыворотки Индии.
85-річний тібетський лідер Далай-лама отримав щеплення від #COVID19 вакциною #Covishield, яка була разроблена AstraZeneca / Oxford та виробляється в Індії. Про це повідомила агенція Associated Press.
Далай-лама вакцинувався у лікарні у містечку Дхармсала на півночі Індії. Після щеплення він закликав слідувати його прикладу та вакцинуватися.
#vaccinated
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 березня 2021, 19:27

Нє, ну Далай-Лама звичайно авторитет. А якщо у 80+ він плигне у прірву - мені теж? Ну, за "авторитетом"?

Давайте краще відео по суті.

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 березня 2021, 20:03

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 08 березня 2021, 21:50

Sintez писав: Нє, ну Далай-Лама звичайно авторитет. А якщо у 80+ він плигне у прірву - мені теж? Ну, за "авторитетом"?
Якщо Далай-Лама скаже "не треба плигати у прірву", то назло йому плигнете?

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 березня 2021, 19:31

Зображення
Andrew Dubinin
2 ч. ·
#Такі_справи
Есть такие люди у которых отличный нюх к тонущему кораблю. И они одни из первых его покидают.
Гончаренко вакцинировался вопреки приказу Порошенко. Чем полностью опроверг слова Хетьмана, что вакцина - гвно. Из ряда событий и реакций Гончаренко, можно предположить что он и дальше будет отдалятся от Порошенко.
Пс. Вы думаете просто так Фёдоров снялся в блоге Гончаренко? И в тренде с голым торсом вакцинируется?
Псс. Не забывайте записаться на вакцинацию можно в приложении или на сайте "Дія".
:lol: а почему не спутником?брехливьіе порохоботьі..

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 березня 2021, 23:50

Фрося

Повідомлення Фрося » 10 березня 2021, 06:57

Фрося

Повідомлення Фрося » 10 березня 2021, 20:00

:pardon:

Фрося

Повідомлення Фрося » 11 березня 2021, 10:05

Фрося

Повідомлення Фрося » 11 березня 2021, 10:34

На ранок четверга, 11 березня, в Україні вже вакцинували від коронавірусу 29 378 людей. Вони отримали першу дозу вакцини.

За минулу добу, 10 березня, 5 898 людей зробили щеплення проти COVID-19, інформує МОЗ.
Зображення

M_M

Повідомлення M_M » 11 березня 2021, 13:33

https://covid19.healthdata.org/ukraine? ... &tab=trend
На жаль, нема надії на здоровий глузд деяких політиків. Темпи вакцинації мізерні, багато вакцин не знаходять свого пацієнта. Нові антирекорди смертності очікуються в Україні вже через тиждень-два.

Для усіх, хто саботує вакцинацію, агітує за ігнор масочного режиму та соц.дистанції, у пеклі чекає окремий казан.

главспец

Повідомлення главспец » 11 березня 2021, 16:33

M_M писав: Для усіх, хто саботує вакцинацію, агітує за ігнор масочного режиму та соц.дистанції, у пеклі чекає окремий казан.
ну, лично я хотел бы услышать от МОЗа, вот мы останавливали транспорт, запрещали гулять в парках и даже посещать кладбища на день поминовения... Помогло? Не, ну ладно, теперь строимся по-другому... Так тогда было неправильно? Ок, учли, поняли где и в чем косяк, колбасим по-новому. Кто автор мер по борьбе и кому персонально выкатывать претензии?

Фрося

Повідомлення Фрося » 11 березня 2021, 23:21

лена Білозерська
9 ч. ·
Обіцяний звіт про моє самопочуття - через дві доби після вакцинації Ковішилдом.
Усі побочки вже минулися. Вже добу ніяких проблем зі здоров'ям немає. Температура в нормі. Сьогодні вранці трохи боліла голова, але в мене це часто буває і без вакцинації.
СпойлерРозкрити
Тобто, хоча перемучилась я сильно (зовсім не очікувала на температуру 40 і страшний головний біль), але всі мої страждання тривали менше 12 годин - тобто, першу ніч після вакцинації. Я вважаю, що це цілком нормальна плата за те, щоб не захворіти на ковід або принаймні перенести його у легкій формі. Адже при ковіді навіть середньої тяжкості такий стан, як був у мене, може тривати днів із 10, і при цьому я знала, що в мене просто побочки, які треба перетерпіти, а хворий на ковід ніколи не знає, чи все не скінчиться лікарнею й ШВЛ. І навіть при легкій формі - це пара тижнів самоізоляції, втрата нюху і смаку й непередбачувані наслідки - кому воно треба? Один мій знайомий, молодий ідеально здоровий чоловік, який все життя веде здоровий спосіб життя і багато займається спортом, більш ніж півроку тому перехворів на ковід - у дуже легкій формі, і досі не може відновити фізичну форму - задихається, піднявшись на гору, тощо. Ясно, що це тимчасово, але ж не всі такі здорові й спортивні.
Отже, я вважаю, що вакцинуватися варто. Але раджу про всяк випадок запастися жарознижувальним і знеболювальним. І спланувати, якщо це можливо, вакцинацію перед вихідними або відгул на роботі. А людям, які мають алергії та інші хвороби, треба попередньо проконсультуватися з лікарями. Дуже літнім або сильно хворим раджу домовитись про медичний нагляд у перші дві доби після вакцинації.
Цікаво було читати реакції людей на мої звіти. Цікаво, що в тих, хто мають сформовану думку, вона не міняється, а будь-які аргументи вони використовують на її підтвердження. Так, наприклад, противників вакцинації ще більше відлякав від неї опис моїх побочок - дуже неприємних, але дріб'язкових, якщо об'єктивно.
Сама я теж така - шукаю аргументи на підтвердження своєї позиції. І схильна думати, що моя жорстка реакція на вакцину свідчить про важкий перебіг ковіду, якби я його підхопила, а ще про те, що вакцина спрацювала і в мене тепер добре вироблятимуться антитіла.
Також звертаю увагу на велику кількість фейків, які розповсюджують противники вакцинації. Якщо акаунт тупо постить витяги з якихось публікацій про шкоду вакцин - майже точно це маніпуляції. Вчора ми спільно зловили кілька фейків - наприклад, розповсюджувалась інфа про польського лікаря, який під час щеплення насміхався над тими, хто каже про "чіпування" тощо, а сам помер "нібито від серця" через кілька днів після уколу. Насправді він отримав обидві дози вакцини, і помер через ТРИ ТИЖНІ після другої, і мав до того багаторічні проблеми з серцем. І він - лише один з десятків, якщо не сотень тисяч провакцинованих медиків, далеко не всі з яких мають міцне здоров'я.
Ще писали, нібито медики насправді колють собі фізрозчин чи вітамінки, а своєю дозою вакцини "вакцинують" каналізацію. Це брехня, адже медиків щеплять з одного флакону у спеціальних кабінетах, і вони не можуть обирати, що їм колють, можуть тільки відмовитись від вакцинації.
Тобто, всім цим публікаціям вірити не можна. Судячи з усього, їхні ноги ростуть із Росії, яка зараз намагається зірвати щеплення західними вакцинами, щоб порушити стабільність у світі і пропагувати свій "Супутник".
Вірити можна тільки звітам реальних людей, які вже пройшли щеплення, зараз їх уже чимало. Майже всі, хто вакцинувалися Астра Зенекою і Ковішилдом, описують плюс-мінус такі самі побочки, як були у мене, щоправда, я не бачила, щоб іще в когось температура підстрибувала аж до 40. Ну, це мені так "пощастило". Організми індивідуальні.
І ще історія, щоб закрити цю тему. Живуть у мене дві дами - Буся і Кася. Бусеня до нестями любить мого чоловіка, а до мене зазвичай байдужа, я для неї сусідка по кімнаті, не більше. А Каська - моя дитина, не відходить від мене і плаче, коли мене довго немає. Так ось, у ніч після вакцинації, коли мені було дуже погано, я лежала і стогнала, Буся сиділа біля мене і лапкою хлопала по щоці - мовляв, егей, що з тобою? А Кася то тулилася до мене й тицялася мордочкою, то ломилася в зачинені двері і відчайдушно кричала - кликала на допомогу. І скажи після цього, що вони нічого не розуміють 🙂

главспец

Повідомлення главспец » 12 березня 2021, 09:41

Фрося писав: лена Білозерська
Фрося писав: Судячи з усього, їхні ноги ростуть із Росії, яка зараз намагається зірвати щеплення західними вакцинами, щоб порушити стабільність у світі і пропагувати свій "Супутник".
а она точно ето знает?!

Фрося

Повідомлення Фрося » 12 березня 2021, 09:51

главспец писав: а она точно ето знает?!
Наверное,читает больше,чем тьі.. :pop:

главспец

Повідомлення главспец » 12 березня 2021, 10:00

Фрося писав:
главспец писав: а она точно ето знает?!
Наверное,читает больше,чем тьі.. :pop:
что именно, читает? А потом творчески перерабатывает мозгами, выдавая подобные заключения...
Респект, канешна.

Відповісти