мощний старік Пахло
мощний старік Пахло
Учора на прес-конференції журналістка ТРК Украина (канал належить Ахметову) запитала Азарова, на які такі гроші той живе в Москві.
«Видишь, какие вопросы задает ТРК Украина… Когда я был премьер-министром такого не было… Мне есть что сказать украинскому народу, в отличии от вашей шоблы, которую вы здесь представляете… я знаю, кто ваш хозяин, девочка уважаемая. – У меня нет хозяина. – Да не надо. Чтоб такой вопрос задать извилин много не надо. Для этого надо только команду получить от хозяина».
Вгамовувати Азарова взявся Клюєв. Спочатку щось шепотів, в якусь мить навіть рукою притримував…
«Здесь заказ. Я считаю, что тут заказ», - завершив Азаров відповідь єдиному присутньому на прес-конференції утікачів журналісту з України.
«Видишь, какие вопросы задает ТРК Украина… Когда я был премьер-министром такого не было… Мне есть что сказать украинскому народу, в отличии от вашей шоблы, которую вы здесь представляете… я знаю, кто ваш хозяин, девочка уважаемая. – У меня нет хозяина. – Да не надо. Чтоб такой вопрос задать извилин много не надо. Для этого надо только команду получить от хозяина».
Вгамовувати Азарова взявся Клюєв. Спочатку щось шепотів, в якусь мить навіть рукою притримував…
«Здесь заказ. Я считаю, что тут заказ», - завершив Азаров відповідь єдиному присутньому на прес-конференції утікачів журналісту з України.
- Перехожий
Re: мощний старік Пахло
пахло дерьмо говно - оно и в Африке говно.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
так и не сказал украинскому народу на какие бабки живет... 
показова гризня
прикро хлопцям, що вони в Москві сидять, їх там обдирають як липку
а Ахметов багатіє, наладивши спільний бізнес із Порошенком, та ще й підйобує через своїх холуїв
прикро хлопцям, що вони в Москві сидять, їх там обдирають як липку
а Ахметов багатіє, наладивши спільний бізнес із Порошенком, та ще й підйобує через своїх холуїв
тут справа навіть не в недоотриманих прибутках
наївно думати, що їх у Москві прийняли з обіймами як дорогих гостей. я думаю, що за кришу із них витягнули все що тільки можна.
той же єфремов тупо пожлобився, вирішив на місці тут дешевше порішать.
естественно...
они попали в крепкие обийми московских зубастых парней..
те уж свою долю не упустят.. и до бабки не ходи
они попали в крепкие обийми московских зубастых парней..
те уж свою долю не упустят.. и до бабки не ходи
-
xobserverx
Я думал, что тут про вагину...
ДБР повідомило про підозру у державній зраді Азарову
Cлідству вдалося роздобути оригінали документів, які, як вважають у ДБР, свідчать про свідомі дії Азарова «на шкоду суверенітетові та територіальній цілісності України». Наслідком цих дій у бюро вважають окупацію Криму Росією.
Державне бюро розслідувань України повідомило про підозру у державній зраді колишньому прем’єр-міністру Миколі Азарову.
«Слідчим ДБР за погодженням з прокурором Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру колишньому прем’єр-міністру України Миколі Азарову у вчиненні останнім державної зради за попередньою змовою групою осіб», – мовиться у повідомленні.
Як встановило досудове слідство, зміст та умови Угоди між Україною та Росією щодо питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України («Харківські угоди») «були нав’язані президентом РФ Дмитром Медвєдєвим тодішньому прем’єр-міністру України Миколі Азарову в Москві о другій годині ночі, 21 квітня 2010 року, напередодні її підписання».
«Достовірно розуміючи наслідки підписання вказаної Угоди для України, колишній прем’єр-міністр України виконав відведену йому роль у вчиненні злочину, а саме – забезпечив візування та погодження проєкту документів з боку відповідних посадових осіб (міністрів, керівників правоохоронних органів, та від імені Кабінету Міністрів України), сприяв реалізації інтересів РФ під час усіх стадій погодження проєкту Угоди аж до її імплементації», – повідомили у ДБР.
https://www.radiosvoboda.org/a/news-aza ... 67771.html
Cлідству вдалося роздобути оригінали документів, які, як вважають у ДБР, свідчать про свідомі дії Азарова «на шкоду суверенітетові та територіальній цілісності України». Наслідком цих дій у бюро вважають окупацію Криму Росією.
Державне бюро розслідувань України повідомило про підозру у державній зраді колишньому прем’єр-міністру Миколі Азарову.
«Слідчим ДБР за погодженням з прокурором Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру колишньому прем’єр-міністру України Миколі Азарову у вчиненні останнім державної зради за попередньою змовою групою осіб», – мовиться у повідомленні.
Як встановило досудове слідство, зміст та умови Угоди між Україною та Росією щодо питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України («Харківські угоди») «були нав’язані президентом РФ Дмитром Медвєдєвим тодішньому прем’єр-міністру України Миколі Азарову в Москві о другій годині ночі, 21 квітня 2010 року, напередодні її підписання».
«Достовірно розуміючи наслідки підписання вказаної Угоди для України, колишній прем’єр-міністр України виконав відведену йому роль у вчиненні злочину, а саме – забезпечив візування та погодження проєкту документів з боку відповідних посадових осіб (міністрів, керівників правоохоронних органів, та від імені Кабінету Міністрів України), сприяв реалізації інтересів РФ під час усіх стадій погодження проєкту Угоди аж до її імплементації», – повідомили у ДБР.
кем «відведену»?!Фрося писав: ↑ «Достовірно розуміючи наслідки підписання вказаної Угоди для України, колишній прем’єр-міністр України виконав відведену йому роль у вчиненні злочину, а саме – забезпечив візування та погодження проєкту документів з боку відповідних посадових осіб (міністрів, керівників правоохоронних органів, та від імені Кабінету Міністрів України), сприяв реалізації інтересів РФ під час усіх стадій погодження проєкту Угоди аж до її імплементації», – повідомили у ДБР.
Ним:главспец писав: ↑кем «відведену»?!Фрося писав: ↑ «Достовірно розуміючи наслідки підписання вказаної Угоди для України, колишній прем’єр-міністр України виконав відведену йому роль у вчиненні злочину, а саме – забезпечив візування та погодження проєкту документів з боку відповідних посадових осіб (міністрів, керівників правоохоронних органів, та від імені Кабінету Міністрів України), сприяв реалізації інтересів РФ під час усіх стадій погодження проєкту Угоди аж до її імплементації», – повідомили у ДБР.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну ДБР же має якось виправдовувати своє існування й фінансування, тому й надалі продукуватиме подібні "сенсації".Напримєр, після тривалого розслідування дійдуть до висновку що трава зелена або напримєр небо синє.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Мак, а що реально дасть ДБРівська "підізра"? Неочевидно до цього було, що це держзрада? Чи х¥йло проймецця й видасть Мікулу Україні? А навіть якщо (уявімо фантастичний сюжет) і видасть - що буде? А нічого. Пам'ятаєте як Звягільський був утік до Ізраїлю із украденими грошима? Тоді теж чимало кадрів, зокрема із трибуни ВР верещали, мовляв розірвемо й всьо такоє? А потім, коли Звягільського ізраїльські соплємєнніки витрусили як Буратіну і йому довелося повертатися, у тій же ВР його зустрічали із букетами... З якого переляку зараз має бути інакше?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!