Думаю, це свідчить про винятково міцне душевне здоров'я поцієнтів.Mack Mack писав: ↑Київ. У лікарні забилася каналізація. Відкачали, а там півколодця памперси и гіг.пакети, хоч попередження вісять на кожній стіні.
Розетки ломають. Не встигає електрик одягнути "скафандр" вже фотографує на скаргу.
Включають чайник и мікрохвильову одночасно, згорає проводка. І те добре, бо можуть розбити вщент і казати, що то так було.
коронавірус в Україні
Re: коронавірус в Україні

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну то й добре, що такий пустобрех має господарів, а не зовсім здичавів.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Україна уклала договір з американською фармацевтичною корпорацією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини проти COVID-19, про що у лютому домовлялися Президент України Володимир Зеленський та головний виконавчий директор Pfizer Альберт Бурла.
Україна 1784579 +15415 35498 +481
Це є брехня. Поцієнт завжди погоджуєцця на операцію, за виключенням хіба що коли втрачає свідомість. Примусові маніпуляції, особливо коли вони нарряму загрожують життю - а саме такою маніпуляцією є застосування ШВЛів на самостійно дихаючих пацієнтах і вдування кисню - є злочином. За який доведецця відповідати. Думаю, саме усвідомлення цього й спонукає лікарів, котрі не втратили розум і совість остаточно, звільнятися. Інакше огрібати доведецця. Як і за тюрми для старичків, такі, як ото у Харкові згоріла, і про яку швиденько "забули". Але рукописи не горять.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А, тіпа, "тру" куянє зовсім не такі?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Стаття щодо ефективності ШВЛ
P.S. Свідома відмова від ШВЛ - одна з причин смертності під час лікування COVID-19. А все тому, що народ sintez-ами наляканий. І що більше наляканий - то більший відсоток смертності, бо застосовують вже коли втрачати нема чого, остання надія.
P.S. Свідома відмова від ШВЛ - одна з причин смертності під час лікування COVID-19. А все тому, що народ sintez-ами наляканий. І що більше наляканий - то більший відсоток смертності, бо застосовують вже коли втрачати нема чого, остання надія.
А Ростов уже Україна? Ні, я не проти такого оптимізму, але реалії поки що інші.
Але повернемося до наших "медичних" баранів. Отже, питання. А яким чином доведена/обгрунтована теза, що вищезгадані кацапчєги загнулися саме від "нестачі", а не подачі якраз непотрібного кисню у їхні легені чи якоїсь іншої причини?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я свои 5 копеек.
Моя семья переболела короной в октябре прошлого года.
У всех по разному.
У меня дикая слабость, лопатку земли кинул, - весь потный.
У жены бессимптомно, у доци тепература зашкаливала, боялся за тёщу, возраст, ну слава богу....
Моя семья переболела короной в октябре прошлого года.
У всех по разному.
У меня дикая слабость, лопатку земли кинул, - весь потный.
У жены бессимптомно, у доци тепература зашкаливала, боялся за тёщу, возраст, ну слава богу....
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Не знаю, антитела есть, или нет, сейчас какие-то новые мутации...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

"Кількість нових заражень і смертей б'є рекорди": Київ готується приймати хворих на COVID-19 у пологових будинках, дитячих лікарнях і тубдиспансері. ВIДЕО
http://censor.net/ua/v3258424
http://censor.net/ua/v3258424