Навіть "іспанка" у 1918 мала смертність нижче за "корону". Хто кому мізки промиває?
коронавірус в Україні
Re: коронавірус в Україні
извините, что вмешиваюсь в высокоучёную дискуссию. У меня возник вопрос: при прошлогоднем карантине строго запрещалось посещать парки, скверы и даже кладбища, в нынешнем, при ухудшившейся статистике - можно. Так которое из этих двух, решение неправильное и почему?
Хуцпа ваше всьо.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Есть ложь, есть клевета, есть статистика (с), Бисмарк. Пропоную порівняти із середньовіччям ще.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти намагаєшся пояснити логічно дії безумних? Я думаю, що їм кажуть, те вони й закривають. Щодо кладовищ - як видно, цьогорічна істерія теж розігріваєцця до паски й поминальних днів, так що не переживай, закриють і цього року. Чому? Хз. Мої припущення суто "конспірологічні", ти ж знаєш. Сатанизм якийсь. Хоча, з іншого боку, "кладовища" самі по собі - начебто вигадка сатанистів, у давнину палили померлих та й все. Фіг їх зрозумієш, коротше.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Смертність від іспанки дуже гарно задокументована у багатьох місцях. Хоча у 1918 про віруси нічого й не знали, але рахувати хворих та загиблих вміли. А зараз попри величезну базу знань щодо вірусів, наявність налагодженого інституту вакцинації населення та значно більшого досвіду та можливостей лікування, корона має смертність вищу за іспанку.
Пхи. Який "захист"? Від хуцпи захисту немає, на те вона й існує. Її можна лише нейтралізувати, а для цього достатньо зрозуміти що воно таке.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Да? В умовах першої світової м'ясорубки? Нє, ну статистика - вона така!M_M писав: ↑Смертність від іспанки дуже гарно задокументована у багатьох місцях. Хоча у 1918 про віруси нічого й не знали, але рахувати хворих та загиблих вміли. А зараз попри величезну базу знань щодо вірусів, наявність налагодженого інституту вакцинації населення та значно більшого досвіду та можливостей лікування, корона має смертність вищу за іспанку.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Точно. Розповсюджувач та підбурювач до розповсюдження корони патякає про погану роботу МОЗ.
Хоча тут повинно працювати МВС. А у якості покарання на перший випадок - 15 діб праці у ковідному відділенні. Там зараз катастрофічно персоналу не вистачає.
От троцкісське нутро через "ліберальну" овечу шкуру й вилазить. Ще б концтабір для "дисидентів" побудувати непогано, а то заважають, як завжди, будувати "свєтлоє будущєє", стадо каламутять, "перезагрузку" зривають... Тим більше, що завжди можна буде звалити табори на якогось "сталіна".
А от із "МВС" промашечька. Не мають вони влади над вільними людьми. Й розум відібрати - не у їхній компетенції. Пічалька. Хоча Авакян, допускаю, й бачить себе у снах Наполеоном чи хоча б Піночетом, але не вийде. Накриюцця мідним тазиком їхні комерційні армії. Амба.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А, уже й у каратєлі намилилися? Оперативнєнько!
Як казали моя Бабуся, "Дякувати Богові, що не дав свині рогів, а то всіх людей перебодала б".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А "сміття" - це поцієнти ковідозоріїв, я правильно зрозумів? Фігассє.
Тільки яке право Містер Хуцпа має Мене звинувачувати й ліпити до них? Я забороняю це робити будь-кому. Це чисто ваша шиза, ви з нею й розбирайтеся, раз заварили. Й відповідати за неї доведецця вам, рєбята, не все на Світі можна купити. Сколь вєрьовочька нє вєйся...
Тільки яке право Містер Хуцпа має Мене звинувачувати й ліпити до них? Я забороняю це робити будь-кому. Це чисто ваша шиза, ви з нею й розбирайтеся, раз заварили. Й відповідати за неї доведецця вам, рєбята, не все на Світі можна купити. Сколь вєрьовочька нє вєйся...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Вільна людина - це та, що поважає інших вільних людей. А ті, що не поважають, стають клієнтами МВС та інших силових структур.
Я що, десь казав про свою співпрацю з МВС? Карати порушників - їхня справа. А прибираючих сміття у США бачив на власні очі. Вважаю, що це гарна ідея.
На жаль, не бачив жодного з розповсюджувачів корони в "ковідозоріях" у якості персоналу. Вони там з'являються виключно у якості пацієнтів.