Оце буде СРАЧ)))
Оце буде СРАЧ)))
Юлія Тимошенко поширює допис від Юлії Тимошенко.
23 хв ·
Юлія Тимошенко особисто вестиме свою сторінку у Facebook.
Про це вона повідомила у своєму першому дописі у соціальній мережі.
«Вiдсьогоднi я починаю сама особисто вести свою сторiнку у ФБ. Знаю, що це потребує немало часу та нервів. Однак для мене тепер це спілкування стає необхідним. Напруга в суспільстві та політикумі стрімко наростає. А ФБ – реальна сила прямої дії. Та сила, що в змозі звільняти з посад вищих чиновників, формувати волонтерський рух, скликати Майдан», – написала лідер «Батьківщини».
23 хв ·
Юлія Тимошенко особисто вестиме свою сторінку у Facebook.
Про це вона повідомила у своєму першому дописі у соціальній мережі.
«Вiдсьогоднi я починаю сама особисто вести свою сторiнку у ФБ. Знаю, що це потребує немало часу та нервів. Однак для мене тепер це спілкування стає необхідним. Напруга в суспільстві та політикумі стрімко наростає. А ФБ – реальна сила прямої дії. Та сила, що в змозі звільняти з посад вищих чиновників, формувати волонтерський рух, скликати Майдан», – написала лідер «Батьківщини».
Квадратіш, практіш, гут
Re: Оце буде СРАЧ)))
это третий поциент после слявика и фомы, что ни дня без юльки. 
важко ей там будет.....у калометатель ресурсов поболее чем у юльков
Петя кака - Йуля цяця
Вангую первый будет Уколов. Ему Гринив уже третью страницу строчит.
булавише, скольколько высерише у тебя по плану у юльки на пейсбуке? какие нормативы? 
Відсмокчуть...
Там більшість друзі, не на зарплатні....
Один вякнув, його заплювали.
вже не відсвічує...
Востаннє редагувалось 13 квітня 2018, 13:33 користувачем DiDUS, всього редагувалось 1 раз.
Є дві сторінки на ФБ, одна підтверджена синьою птицею. Оригінальне повідомлення було написано з іншого. Тре щось з підтвердженням робити.
це порохоботам доведеться по 50 фейкових акаунтів робити, щоб всєнародноє возмущеніє імітувати 
Булава, а ви Ретчі підкажіть - у нього найвправніше виходило плюватися у Юльчин бік
нехай навіть тупо виходило, але чисто по-педрячому
нехай навіть тупо виходило, але чисто по-педрячому