Оце буде СРАЧ)))
Re: Оце буде СРАЧ)))
йоптель... если бы не булава я бы даже не узнала...
больше всего любят таскать в зубах новости от ЮВТ педроты или их братья по разуму...
больше всего любят таскать в зубах новости от ЮВТ педроты или их братья по разуму...
Булава писав: ↑ Юлія Тимошенко поширює допис від Юлії Тимошенко.
23 хв ·
Юлія Тимошенко особисто вестиме свою сторінку у Facebook.
Про це вона повідомила у своєму першому дописі у соціальній мережі.
«Вiдсьогоднi я починаю сама особисто вести свою сторiнку у ФБ. Знаю, що це потребує немало часу та нервів. Однак для мене тепер це спілкування стає необхідним. Напруга в суспільстві та політикумі стрімко наростає. А ФБ – реальна сила прямої дії. Та сила, що в змозі звільняти з посад вищих чиновників, формувати волонтерський рух, скликати Майдан», – написала лідер «Батьківщини».
Тільки не кажіть шо не бачили!
Передумала, чи шо?
Квадратіш, практіш, гут
о... появился-не запылился...
передумала..
от вас же говнюков один негатив...
передумала..
от вас же говнюков один негатив...
Тю. Я думав перебанять всіх і будуть нектар пити з Мавок та Асмодєйок, створюючи картину всеосяжної любові та вдячності населення.
Квадратіш, практіш, гут
ну вот скажи какая от тебя польза ЮВТ ?
ты отех куриц читай, чью писанину ты сюда тягаешь... бирюкова тоже.. там про пэрэмогы неосяжни... как раз твое педроцкое..
ты отех куриц читай, чью писанину ты сюда тягаешь... бирюкова тоже.. там про пэрэмогы неосяжни... как раз твое педроцкое..
- Telecaster
хай вже плигне з даху
свин
свин
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
та ментально он уже давно прыгнул и догнивает с вытекшим ганглием. у нас просто робот.. ну ты понял.
"вин думав".. не льсти себе.
это ж не мавка или асмодей спозаранку выглядывал, что ж там про юльку напишут. и припер на ДД не просто как новость., а обсцыкая манжеты - "ОЦЭ БУДЭ СРАЧ!!" радостно, как сельксий дурачок, что впервые из куширей увидел женскую сиську на пляже.
ты выглядишь убого, квадратиш макитриш.
мабуть мобилизовали весь минстэць жалобы кропать. вишь - и нашего блаженного нет? да и кацапы помогли братьям по разуму.
но это только реклама.