Ну ваще, дожились, блин
Ну ваще, дожились, блин
Наших жидов трогать нельзя, а то обидятся!!!!!
Переименовали б уже Украину в Израиль!!!!
Ну тогда понятно!! Жидов на родине обзывать нельзя!!!
Штрафы до 17 тысяч гривен и лишение свободы.
Как в Украине хотят наказывать за антисемитизм
.....Что считать проявлениями антисемитизма
Проект закона №5109 дает определение антисемитизма и указывает его основные проявления.....
...высказывание ложных сведений, стереотипных, ненавистнических и таких, которые озлобляют, заявлений о таких лицах;
публичные высказывания, связанные с осуждением лиц еврейского происхождения как коллективно ответственных за реальные или мнимые правонарушения, совершенные одним лицом или группой лиц независимо от этнического происхождения или вероисповедания;
https://www.rbc.ua/rus/news/shtrafy-17- ... 20331.html
Там много
Переименовали б уже Украину в Израиль!!!!
Ну тогда понятно!! Жидов на родине обзывать нельзя!!!
Штрафы до 17 тысяч гривен и лишение свободы.
Как в Украине хотят наказывать за антисемитизм
.....Что считать проявлениями антисемитизма
Проект закона №5109 дает определение антисемитизма и указывает его основные проявления.....
...высказывание ложных сведений, стереотипных, ненавистнических и таких, которые озлобляют, заявлений о таких лицах;
публичные высказывания, связанные с осуждением лиц еврейского происхождения как коллективно ответственных за реальные или мнимые правонарушения, совершенные одним лицом или группой лиц независимо от этнического происхождения или вероисповедания;
https://www.rbc.ua/rus/news/shtrafy-17- ... 20331.html
Там много
- Вкладення
-
- 1270817_1_2020-09-17T163940Z_1016687124_RC2G0J9SOI9E_RTRMADP_3_HEALTH-CORONAVIRUS-UKRAINE-PILGRIMS_cr_big.jpg (162.67 Кіб) Переглянуто 1135 разів
Re: Ну ваще, дожились, блин
А чому, власне, "дожилися"? Це цілком логічно (з їхньої, звичайно, точки зору). Те, що кілька років тому з точки зору толпи було "конспірологією" й з чого толпа дружно сміялася, сьогодні стає буднями. Повірив би ти пару років тому, якби я розповів тобі, що мільйони людей сидітимуть вдома під добровільним домашнім арештом , трусячись від страху перед звичайним ОРЗ.
Попутно ж відбувалося захоплення управління країною саме цими рєбятами, котрі вже потихеньку й свої прапори почали розвішувати. Якщо якийсь ідіот досі не розуміє, що відбуваєцця, тому пораджу подивитися на морди двох "конкурентів" - Вальцмана й Зельцмана, нанайських мальчиків, котрі льогко розділили отару навпіл і розсварили половини між собою.. Стара класична схема, тупа як валянок, але діє!
І "закон" цілком логічно намагатимуцця пропхнути, це теж уже відома технологія, "Вікно Овертона" називаєцця. Хто ще не розуміє, погугліть, єсть такий собі Гарі Бер-Кут, він відверто розповідає, чого вони прагнуть.
Попутно ж відбувалося захоплення управління країною саме цими рєбятами, котрі вже потихеньку й свої прапори почали розвішувати. Якщо якийсь ідіот досі не розуміє, що відбуваєцця, тому пораджу подивитися на морди двох "конкурентів" - Вальцмана й Зельцмана, нанайських мальчиків, котрі льогко розділили отару навпіл і розсварили половини між собою.. Стара класична схема, тупа як валянок, але діє!
І "закон" цілком логічно намагатимуцця пропхнути, це теж уже відома технологія, "Вікно Овертона" називаєцця. Хто ще не розуміє, погугліть, єсть такий собі Гарі Бер-Кут, він відверто розповідає, чого вони прагнуть.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
в Україні згідно перепису просто жалюгідний відсоток богообраних
то навіщо заради цього ще приймати якісь закони?
то навіщо заради цього ще приймати якісь закони?
нєдолго мучаться старушкам...
Кому це "нужно"? Пападробнєє, якщо можна. І навіщо.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Трупи там палять завжди. За певну суму можна організувати спалення прямо на вулиці, для телевізійної картинки. Десь палять шини, десь - трупи...
Як можна було рік тому організувати чорних від "вірусу" китайців. Лєгко.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А у ВР й кабмінах відсоток зовсім інший.
До речі, дофіга з них зовсім не поспішають легалізуватися, називаючись "бойками", "тягнибоками", "порошенками" етк.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Під ТБ картинку й не таке можна організувати. Як там із чорними від "вірусу" кетайцями? Або людьми, котрі на камеру внєзапно падали й "помирали" від "вірусу"? Га, питаю?(с)
А "антисемітизьмом" мафія озаботилася зовсіи не випадково, бо персонажів котрі "такі да" серед неї дофігіщя, й пред'ява за геноцид українців - питання часу, тому поцани й метикують, як прикриватися. Але не допоможе.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну когда они в Одессе продавали газированную воду .....
Их постоянно ,(по мере распущенности), изгоняют. 1973 или 74 год ЧФ СССР весь комсостав в Феодосии
ихней национальности за сутки списали!
А тут все в ЗРАДЕ. Пора на газводу!!!!

Ага, спочатку то не вірус, то психоз, тепер -ОРЗ
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Скажіть спасібо "вірусним" терористам, котрим Ви й Ваші родичі віруєте і котрі вас довели до такого стану. Я, нескромно похвалюся, пару чоловік, точніше жінок, вивів із "вірусної" шизофренії, бо вони мені довіряють багато років, хоча в основному я їм допомагав більше по технічній частині. Вони досить легко й швидко оговталися. До чого їх би "долікувала" "медицина" без моєї психологічної взбучки - хз. А троє родичів, для яких я, як буває, не авторитет, "лікуються", страждають, але я нічим їм допомогти не можу, нажаль. У вільних же від шизи людей ГРВІ лікуєцця практично так же, як і раніше. Але ви не відволікайтеся, а то процедури пропустите.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Якраз під такий закончег створюють і "міністерство правди". Альо, зєльцмани, а чому зпершу не прийняли аналогічний закончєг напримєр про захист українців? Чи й так обійдуцця?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Думаю, що на порозі стаття за отріцаніє чумки. Стопудово.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Те, що осіння й весняна застуда викликаєцця "вірусами" - одна із догм, котру всім вбили у голову в дитинстві. А той факт, що дехто ніколи не хворіє, пояснюють "імунитетом". На це ніхто (і я теж) не звертав уваги до минулого року, коли мафія спробувала перетворити соплі-чхачку на зброю геноциду.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну тут власне із Біблії треба починати. Там загалом все описано, а у євреїв тупо не вистачає ума зрозуміти, що афтари/хазяї Біблії жорстоко їх дурять і постійно використовують як гарматне м'ясо. Якби "б-гообрані" були скромніше й реально оцінювали себе, ніякі "закони" не були б потрібні, тим більше що користі з тих папірців - нуль, як показує практика. Вони лише додають шансів отримати мзди.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
До якого стану?
Тих родичів та знайомих, хто носить "намордники" та звик до елементарних норм безпеки, корона не чіпає. "Свідки гусиної х...вороби" серед моїх знайомих теж були. З таких ще не всі перехворіли. Декому з них вистачило розуму змінити свій погляд на події навкруги до хвороби. Дехто втратив пихатість після. А дехто досі грається в номінанти премії Дарвіна.
Ви, пане Sintez, не є якимось унікумом. Розумники, що вважають себе найкмітливішими у світі, та всіх розкусили ще до їх народження, існували в усі часи. Недооцінені генії, ага.