Тупий і ще тупіший або чому меркельші крутять з пуцькіндами.

главспец

Re: Тупий і ще тупіший або чому меркельші крутять з пуцькіндами.

Повідомлення главспец » 21 травня 2021, 18:28

а баба галамага писав:
главспец писав: я правильно понял, продравшись сквозь твой метафоричный суржик, всё дело в превосходстве юстиции с прецедентным правом?! Видимо, ты глубоко изучил и теорию, и практику...

ти понял правельно, але не уразумєл,
що глибокого вивчення нахвіга нєнада,

оскільки,
як глаголили метри, практіка - крітерій істєни, а прахтіка - такова, шо в англосаксів - польоти на марс і прочія достіженія, а в германців романських - вся надєжда на централ і вєтєр поток сєвєрний нумер два від жопи міра - трєтъєва ріма.

т.е., такую могучую прямую связь между прецедентным правом и тем, шо «в англосаксів - польоти на марс і прочія достіженія» никто в мире, акромя тебя не отметил?! Или может, есть у тебя единомишленники, среди экспертов, аналитиков, футурологов-конспирологов и пр.?

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 21 травня 2021, 23:29

главспец писав: Или может, есть у тебя единомишленники, среди экспертов, аналитиков, футурологов-конспирологов и пр.?

ну, безперечно, що є, тільки - тсссс! нікому не кажи

бо їх, однодумців, на мінуточку, - великі мільйони голів, і не тільки серед „експертів“, але й серед людей звичайних, Гомо Сапієнс, на відміну від вас, Хомо Совєтікусів,
осьо, глянь на карті - усьо, що червоне, це - мої однодумці:

Зображення

ось, наприклад,
Австралія посідає перші позиції у різноманітних рейтингах країн, таких як якість життя, охорона здоров'я, освіта, тривалість життя, економічна свобода та захист громадських і політичних прав, 3-тє місце серед країн світу за показником людського розвитку та 8-ме за загальним розвитком демократії[31][32].
Це - про зарплату і теплу хату,
тепер уразумєл? :1:

главспец

Повідомлення главспец » 22 травня 2021, 12:20

а баба галамага писав:
главспец писав: Или может, есть у тебя единомишленники, среди экспертов, аналитиков, футурологов-конспирологов и пр.?

ну, безперечно, що є, тільки - тсссс! нікому не кажи

бо їх, однодумців, на мінуточку, - великі мільйони голів, і не тільки серед „експертів“, але й серед людей звичайних, Гомо Сапієнс, на відміну від вас, Хомо Совєтікусів,
осьо, глянь на карті - усьо, що червоне, це - мої однодумці:

Зображення

ось, наприклад,
Австралія посідає перші позиції у різноманітних рейтингах країн, таких як якість життя, охорона здоров'я, освіта, тривалість життя, економічна свобода та захист громадських і політичних прав, 3-тє місце серед країн світу за показником людського розвитку та 8-ме за загальним розвитком демократії[31][32].
Це - про зарплату і теплу хату,
тепер уразумєл? :1:
ну, коль дело дошло до картинок, похоже ето даже идея, возможно навязчивая. Но то уже сугубо твоё, личное.

По предмету: недавно в штатах, т.к. сказать передовом форпосте прецедентного права, случились негритянские бунты по ничтожному поводу, полицаев на колени поставили, белых погоняли, магазины пограбили. Это, как и «полёты на Марс», прямое следствие «умственного развития населения под влиянием прецедентного права»?!

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 22 травня 2021, 18:28

главспец писав: По предмету: недавно в штатах, т.к. сказать передовом форпосте прецедентного права, случились негритянские бунты по ничтожному поводу, полицаев на колени поставили, белых погоняли, магазины пограбили. Это, как и «полёты на Марс», прямое следствие «умственного развития населения под влиянием прецедентного права»?!
Харошій вапрос.
Атвічяю.
Це насєлєніє ще донедавна не було об'єктом повноцінним, так би мовити, права жодного, а було безправним. І воно було об'єктом безправ'я. І навіть незважаючи на ці обставини це насєлєніє отримало таки справедливий вирок для виродка-поліцая. Будєт сідєть точніше вже сидить.
Тобто 'умствєнноє развітіє' толпи таки восторжествовало над тупорилими 'нормативами' садюги-поліцая.
Ферштейн?

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 23 травня 2021, 11:17

Ще що є суттєвою різницею між прецендентним і 'нормативним' правами?
І, на мою думку, - найважливішою.
Це - надія... якої у тупих нормативів нема.
Надія на справедливість.

главспец

Повідомлення главспец » 24 травня 2021, 13:12

а баба галамага писав: главшпець кудись пропав :1:

:lol:
да неинтересно с тобой обсуждать, когда ты желаемое выдаёшь за действительное! Особенно в области сравнения юр.систем и их влияния на «умственное развитие биомассы».

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 24 травня 2021, 13:30

главспец писав:
а баба галамага писав: главшпець кудись пропав :1:

:lol:
да неинтересно с тобой обсуждать, когда ты желаемое выдаёшь за действительное! Особенно в области сравнения юр.систем и их влияния на «умственное развитие биомассы».
тобто, іншими словами це зветься „злив“,

злився ти, спєц,

тепер я уразумєл в яких питаннях ти спєц - в зливі. :rofl:

главспец

Повідомлення главспец » 24 травня 2021, 13:38

а баба галамага писав:
главспец писав:

тобто, іншими словами це зветься „злив“,

злився ти, спєц,

тепер я уразумєл в яких питаннях ти спєц - в зливі. :rofl:
ок, вернёмся!
Повторю:
ты можешь хоть одно подтверждение твоей «теории», привести от юристов-международников, социологов, футурологов, конспирологов?
п.с.
картинки-раскраски постить не надо!

rad

Повідомлення rad » 24 травня 2021, 13:44

главспец писав: да неинтересно с тобой обсуждать, когда ты желаемое выдаёшь за действительное! Особенно в области сравнения юр.систем и их влияния на «умственное развитие биомассы».
а ведь папаша нашего шлемалза по ошибке природы именуемого преЗЕдентом - один-в-один точно так же рассуждает!
особенно в области сравнения юр-систем, в которых дипломированный юрист сынуля ни ухом ни рылом
нєдолго мучаться старушкам...

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 24 травня 2021, 13:57

главспец писав: ты можешь хоть одно подтверждение твоей «теории», привести от юристов-международников, социологов, футурологов, конспирологов?
п.с.

угу, може ще астрологів і психологів для тебе мнєніє запитати? :lol:

не буду, з однієї простої причини, бо очевидні речі, давно доведені речі на практиці, не потребують „подтвєрждєнія“... давно,

а „картінка“ це не „раскраска“, а діаграма, яка й є підтвердженням :pardon:

главспец

Повідомлення главспец » 24 травня 2021, 14:09

а баба галамага писав:
главспец писав: ты можешь хоть одно подтверждение твоей «теории», привести от юристов-международников, социологов, футурологов, конспирологов?
п.с.

не буду, з однієї простої причини, бо очевидні речі, давно доведені речі на практиці, не потребують „подтвєрждєнія“... давно,

ок, если ето тебе так очевидно, почему никто в мире (кроме тебя!) не отмечает эту «прямую зависимость»?
А может есть и иные факторы влияния?

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 24 травня 2021, 14:40

главспец писав:
а баба галамага писав:

ок, если ето тебе так очевидно, почему никто в мире (кроме тебя!) не отмечает эту «прямую зависимость»?

як же ж не атмічяєт, коли якраз атмічяєт? на діаграму глянь :lol:

і інші фактори, безперечно, теж є, але - інші додатково, а не замість, ферштейн? :yahoo:

главспец

Повідомлення главспец » 24 травня 2021, 21:46

а баба галамага писав:
главспец писав: ок, если ето тебе так очевидно, почему никто в мире (кроме тебя!) не отмечает эту «прямую зависимость»?

як же ж не атмічяєт, коли якраз атмічяєт? на діаграму глянь :lol:

і інші фактори, безперечно, теж є, але - інші додатково, а не замість, ферштейн? :yahoo:
повторяю: есть хоть кто в мире, кроме тебя, кто установил ету конкретную, прямую зависимость: уровня умишки биомассы от типа юр.ситемы?
Ссылку? Или сольёшься?

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 25 травня 2021, 00:09

главспец писав: повторяю: есть хоть кто в мире, кроме тебя, кто установил ету конкретную, прямую зависимость: уровня умишки биомассы от типа юр.ситемы?
Ссылку? Или сольёшься?

Вася ти такий вася :lol:

ну, де я про „біомасу“ говорив???

мова - про людей, кожного конкретного індивідуума, які разом утворюють суспільство, яке в свою чергу має суспільний інтелект, як імунітет... а не про якусь „масу“,

і да, - я зачинатель даного дослідження, тому сцилок, істєствєнно не буде,

бо які можуть бути сцилки на моїх послідовників?

мусиш трохи почекати на євангелістів :pardon: :lol:

:smoke:

Noex

Повідомлення Noex » 25 травня 2021, 08:27

а баба галамага писав: в англосаксів - польоти на марс і прочія достіженія, а в германців романських - вся надєжда на централ і вєтєр поток сєвєрний нумер два від жопи міра - трєтъєва ріма.
Метри глаголять, що англіська мова відноситься до романо-германської мовної групи, а простіше, пішла від германців :lol: :punish:

главспец

Повідомлення главспец » 25 травня 2021, 11:29

а баба галамага писав: у, де я про „біомасу“ говорив???

мова - про людей, кожного конкретного індивідуума, які разом утворюють суспільство, яке в свою чергу має суспільний інтелект, як імунітет... а не про якусь „масу“,
так ето оно и есть! Ты и я - в «суспильстве»? У нас с тобой общий «суспильний интелект»?! А у тебя с соседом Васей?
п.с.
не рассуждай о том, чего не понимаешь...

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 25 травня 2021, 21:09

[/quote]
главспец писав:
а баба галамага писав: у, де я про „біомасу“ говорив???

так ето оно и есть! Ты и я - в «суспильстве»? У нас с тобой общий «суспильний интелект»?! А у тебя с соседом Васей?
п.с.
не рассуждай о том, чего не понимаешь...

ти панімаєш, Вася, що якраз в цьому й різниця,

між мною і тобою,

і між англіцьким і фошістським правами,

ти себе причисляєш до „біомаси“, і мене - туди ж, і примушуєш виконувати твої тупі біомасні правела,

а я - навпаки - і себе і тебе причисляю не до красівих ушльопків, а - до умних, і пропоную вчитися у ще умніших (прецендентів) :pardon:

істєствєнно, що ті прецеденти не завжди і не всюди - умні, а часто - дурнуваті, але шанс завжди є і він, шанс, - запрограмований,
а тупа „норматива“ завжди - тупа і шансів не залишає нікому, просто - за означенням, запрограмовано патамушта.

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 25 травня 2021, 21:11

Noex писав: Метри глаголять, що англіська мова відноситься до романо-германської мовної групи, а простіше, пішла від германців :lol: :punish:

ти ще про колір трусів скажи, що він - однаковий :fool:

Відповісти