ОБ'ЯВА !!!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
ОБ'ЯВА !!!
Форум ДД увімкнено - можна піти забрати там свої речі.
- Pestilence
- Чефхелфер
Re: ОБ'ЯВА !!!
Спугались...я так и предполагал. Ну теперь будем смотреть как большая часть юзеров утекает назад 
- Віра
Ні, це ж тимчасово, до 1 квітня.
На Головній про нас пишуть, але ж відповісти неможливо. Шрайк вимкнув можливість щось написати
На Головній про нас пишуть, але ж відповісти неможливо. Шрайк вимкнув можливість щось написати
к равшану со шмоней? я пожалуй воздержусь. разве что заходить побалаганить.Pestilence писав: ↑25 березня 2018, 13:10Спугались...я так и предполагал. Ну теперь будем смотреть как большая часть юзеров утекает назад![]()
- Віра
вчи матчястьasmodey писав: ↑25 березня 2018, 13:26к равшану со шмоней? я пожалуй воздержусь. разве что заходить побалаганить.Pestilence писав: ↑25 березня 2018, 13:10Спугались...я так и предполагал. Ну теперь будем смотреть как большая часть юзеров утекает назад![]()
![]()
модер Харитон висловив сумніви: може їх забанити наостанок?
я написала: якщо забаните назавжди, на новому форумі героя дамо! І тепер треба давати, виконав "погрозу"!
Щодо обговорення на Головній - Інгвар дав посилання. Там також одна та фраза шрайка чому форум закрили.
насколько я понял, старый ФДД ещё не закрыт окончательно и находится в подвешенном состоянии
возможно,что его не закроют
может стоит подождать с переездом?
возможно,что его не закроют
может стоит подождать с переездом?
- Darkwalker
rastamanchik писав: Як ви вже зрозуміли, форум далі не може жити «самотьоком» без жодного контролю та модерації
Питання стояло вже давно що з тим робити і вирішилося власником кардинально після одного листа
Тому форум буде закрито
Наразі форум увімкнено назад, до 1 квітня всі користувачі (крім забанених, звісно) мають змогу забрати важливі дані з ПП, домовитися про новий майданчик для подальшого спілкування - це все вітається.
Дякую що були тут.
Амінь
Show must go on !
Інгваре!
Там же вказано - до 1 квітня!
Все ж таки совість прокинулась і ввімкнули на тиждень, щоб хто хоче - архів забрали.
Там же вказано - до 1 квітня!
Все ж таки совість прокинулась і ввімкнули на тиждень, щоб хто хоче - архів забрали.
понятно
просто был не совсем в курсе всех дел
просто был не совсем в курсе всех дел
Фальшиво наскрізь, як вставна щелепа.Darkwalker писав: ↑25 березня 2018, 13:51rastamanchik писав: Як ви вже зрозуміли, форум далі не може жити «самотьоком» без жодного контролю та модерації
Питання стояло вже давно що з тим робити і вирішилося власником кардинально після одного листа
Тому форум буде закрито
Наразі форум увімкнено назад, до 1 квітня всі користувачі (крім забанених, звісно) мають змогу забрати важливі дані з ПП, домовитися про новий майданчик для подальшого спілкування - це все вітається.
Дякую що були тут.
Амінь
Масове, більше того, майже організоване катапультування з форуму назване "самотьоком", "без контролю і модерації". Нещиро, щонайменше. но, але, "ми зрозуміли".
"Питання стояло вже давно" - в кого? Яке питання? Про закриття, чи про онтєсімитізьм? Чи про зміну, під тиском, поведінки товариства, на що, НМСД, натякав Річі? Річі знав про те, що "вопрос" відтопирився і стоїть? Кляузу на цілий форум писав - на зрячого?
"Тому форум буде закрито" - чому саме? Не хочеться казати правду? Патамушта?
Враження таке, що причина існує, але не хочуть її називати, бо отримають по шиї. Причина високо сидить. А намагалися зробити якось так, що форумчани самі винуваті.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Ну може у Вас там є якісь дописи, які б Ви хотіли сюди перенести.
Хоча як це робиться - я не в курсі.
правду никто не скажет она слишком неудобная. но то, что хоть открыли вещи собрать говорит о том, что понимают свою гнидность.Vollmer писав: ↑25 березня 2018, 14:07Фальшиво наскрізь, як вставна щелепа.Darkwalker писав: ↑25 березня 2018, 13:51rastamanchik писав: Як ви вже зрозуміли, форум далі не може жити «самотьоком» без жодного контролю та модерації
Тому форум буде закрито
Дякую що були тут.
Амінь
Масове, більше того, майже організоване катапультування з форуму назване "самотьоком", "без контролю і модерації". Нещиро, щонайменше. но, але, "ми зрозуміли".
"Питання стояло вже давно" - в кого? Яке питання? Про закриття, чи про онтєсімитізьм? Чи про зміну, під тиском, поведінки товариства, на що, НМСД, натякав Річі? Річі знав про те, що "вопрос" відтопирився і стоїть? Кляузу на цілий форум писав - на зрячого?
"Тому форум буде закрито" - чому саме? Не хочеться казати правду? Патамушта?
Враження таке, що причина існує, але не хочуть її називати, бо отримають по шиї. Причина високо сидить. А намагалися зробити якось так, що форумчани самі винуваті.
Они понимают, что раз юзеры не разбрелись рыдать в подушки, а единой командой организовали новую площадку - то от таких скорых) можно потом всё что угодно ожидать, месть это такое блюдо, которое вкуснее есть холодным.
Они решили немножко извинится, озвучены "причины", прилеплены "отмазки", открыт доступ.
Про бл*дь доступ к данным я им писал с первого дня 4 раза...
Ноль на массу.
Но вот к нам заглянул гуглебот, и у "оних" началось похмелье... лёгонький мандраж.
Пусть сильно не расслабляются, ещё не вечер. И ещё ничего не закончилось.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Clone писав: ↑25 березня 2018, 15:28Они понимают, что раз юзеры не разбрелись рыдать в подушки, а единой командой организовали новую площадку - то от таких скорых) можно потом всё что угодно ожидать, месть это такое блюдо, которое вкуснее есть холодным.
Они решили немножко извинится, озвучены "причины", прилеплены "отмазки", открыт доступ.
Про бл*дь доступ к данным я им писал с первого дня 4 раза...
Ноль на массу.
Но вот к нам заглянул гуглебот, и у "оних" началось похмелье... лёгонький мандраж.
Пусть сильно не расслабляются, ещё не вечер. И ещё ничего не закончилось.![]()
- Віра
https://forum.durdom.in.ua/viewtopic.ph ... ead#unread Дурдом працює, заходь.
Зараз ще одне посилання дам, почекай.