лозунгами шпаришь, как замшелый замполит!
Как по-твоему, начальник цеха оборонного завода, получавший «спецпаёк», как ты это называешь, был
«настоящим главспецом» или «главспецом от власти»?
лозунгами шпаришь, как замшелый замполит!
начальник цеха оборонного завода НЕ ИМЕЛ спецпайка,
видишь ли, я был зам.нач. сборочного цеха такого завода. На заводе был ОРС, Первые руководители имели доступ к прод.промтоварам по гос.цене, почти нелимитированный, руководители структурных подразделений и их замы - поменьше. И те и другие могли даже квартиру получить вне очереди. И талончик на машину.

Sintez писав: ↑Нє, ну піздожди. Розвалити все ума вистачило. І ціль виставляли конкретну, у мене всі ходи записані - самостійність і незалежність. Це зараз намагаюцця зробити вигляд, що нічого подібного не було, й завжди тільки й мріяли здати країну оптом західним метрополіям.а баба галамага писав: ↑
були вже старими, переляканими геноцидом, боялися „танків“ і т.п.
знищили дебіло-рабочє-крєстьянє за 70 років народ, еліту,
була тільки жменька хвореньких і стареньких дисидентів проти вгодованого госпартчинушного стада на чолі рабочє-крєстьян і трудавой тілігєнциі.![]()
Вигадай щось краще.
А сказати шо хтів? Що сталінська система освіти, у котрій вчився твій тато, була на голову вища за брежнєвську, не кажучи вже про сучасну? Так я й сам у курсі. При чому це жо теми?а баба галамага писав: ↑
Сматрю в кнігу, віжу фігу.
Так в тебе „ходи записані“.
Колись в дитинстві мій покійний батько несподівано почав втручатися і коректувати „учбовий процес“ малого мене в післяшколі. За що я дотепер і нарешті йому став вдячним. Коли зрозумів „чому“.
Учілка математики задає задачі і приклади, я пишу згідно учілкіної „методики“ 3 колонки:
- умову задачі,
- розв’язок,
- відповідь, з правильним воно співпадає і я не розумію чому тато каже - не так! не правильно!
![]()
І каже:
- Пиши. Під відповіддю - “Перевірка"
Пишу перевірку і результат не сходиться...![]()
Тебе, Синтез, мабуть, це обійшло - написав „відповідь“ і закрив зошит?

А "Брата" ти читав? Почитай обов'язково, афігєнна книжка, й афтар такий же конкретний, як і Різун.а баба галамага писав: ↑ ... „номенклатури“ добре Різун в „Акваріумі“ описав...
вони залишилися дотепер тільки називаються інакше, але суть не змінилася - клани чинуш ділять владу над „біомасою“ і служать, але не „біомасі“, а тому, хто їх в номенклатуру взяв.

Ну от дивись. Старий ФДД став . не нужен , але, просто так закривши його, Срайк отримав відро помиїв на голову, від яких вік не відмиєцця. Тому він його знову тіпа "відкрив", але керувати поставив трьох придурків, котрих ти мабуть пам'ятаєш. Результат, як кажуть, предсказуєм. Точно так же за сорок(!) років був знищений придурками й совок. "Сам" "розпався", да.а баба галамага писав: ↑ клани чинуш ділять владу над „біомасою“ і служать, але не „біомасі“, а тому, хто їх в номенклатуру взяв.

Погугли.а баба галамага писав: ↑ якого ще „брата“?

Sintez писав: ↑Ну от дивись. Старий ФДД став . не нужен , але, просто так закривши його, Срайк отримав відро помиїв на голову, від яких вік не відмиєцця. Тому він його знову тіпа "відкрив", але керувати поставив трьох придурків, котрих ти мабуть пам'ятаєш. Результат, як кажуть, предсказуєм. Точно так же за сорок(!) років був знищений придурками й совок. "Сам" "розпався", да.а баба галамага писав: ↑ клани чинуш ділять владу над „біомасою“ і служать, але не „біомасі“, а тому, хто їх в номенклатуру взяв.
а баба галамага писав: ↑ , ми самі себе поставили

Моська, поцікався у які роки вчився твій тато й за якими підручниками. До речі, якби пдрси хрущовці-брежнєвці не прибрали із шкільної програми такі предмети, як логіка, психологія, виховання волі учня, може й ти б не був сьогодні таким феєричним длбйбм, як є.а баба галамага писав: ↑ Яка, фпісту, „сталінська система“, дерево ти дубове, двійошник, твою мать?!

Sintez писав: ↑Моська, поцікався у які роки вчився твій тато й за якими підручниками. До речі, якби пдрси хрущовці-брежнєвці не прибрали із шкільної програми такі предмети, як логіка, психологія, виховання волі учня, може й ти б не був сьогодні таким феєричним длбйбм, як є.а баба галамага писав: ↑ Яка, фпісту, „сталінська система“, дерево ти дубове, двійошник, твою мать?!