хотелось бы
на вашу думку - хто є кращий український режисер? актор?
Re: на вашу думку - хто є кращий український режисер? актор?
Зачем?
Я сам так решил
Я сам так решил
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Я вперше подивилась чисто українське кіно, міні-серіал "Злочин з багатьма невідомими" за творами Івана Франка. Більше не пам'ятаю такого чудового фільму вишуканою українською мовою. Фільм просто заворожував, чекала наступної серії з нетерпінням. Там не було жодного посереднього актора. Хто не дивився - раджу подивитись, там 7 серій. Там УСІ актори пречудові.
Ось уривочок
Ось уривочок
- Віра
Може Ступка хороший актор? Я не можу викинути з пам'яті його негарний вчинок по відношенню до Чорновола. Тому не хочу його оцінювати.
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/317-viii
Стаття 4. Заборона використання та пропаганди символіки комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів
3. Заборона не поширюється на випадки використання символіки комуністичного тоталітарного режиму, символіки націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режиму:
4) у творах мистецтва, створених до набрання чинності цим Законом;
ХЖВСУ
- Віра
ні, то другий фільм дивилася (там герой покохав молоду жінку, а свою дружину вбив) якесь неприємне кіно
Украдене щастя тяжелое кино, очень. Тем и хорошо
ХЖВСУ
- Віра
Таня, це не загальновідомий факт, тому ти не можеш його знати.
НРУ намагався залучати в партію відомих авторитетних особистостей. Колись Чорновіл чи то на з'їзді, чи десь в рухівській пресі сказав, що зі Ступкрю є домовленість (чи вже є заявла в сейфі) про вступ в партію. А потім Ступка в якомусь інтерв'ю на це сказав: я тільки в одній партії - партії Шекспіра. Оці слова я сама чула.
На жаль, тоді не було інтернету, на тб і в друкованих змі, крім суто партійних рухівських, мало що позитивного можна було почути про народних рух, а розповсюджувалась тільки негативна інформація.
Потім я кілька разів намагалась в інтернеті знайти якісь відомості про цей факт - нічого немає.
НРУ намагався залучати в партію відомих авторитетних особистостей. Колись Чорновіл чи то на з'їзді, чи десь в рухівській пресі сказав, що зі Ступкрю є домовленість (чи вже є заявла в сейфі) про вступ в партію. А потім Ступка в якомусь інтерв'ю на це сказав: я тільки в одній партії - партії Шекспіра. Оці слова я сама чула.
На жаль, тоді не було інтернету, на тб і в друкованих змі, крім суто партійних рухівських, мало що позитивного можна було почути про народних рух, а розповсюджувалась тільки негативна інформація.
Потім я кілька разів намагалась в інтернеті знайти якісь відомості про цей факт - нічого немає.