"правила гри" для олігархів

главспец

Re: "правила гри" для олігархів

Повідомлення главспец » 13 червня 2021, 08:33

Sintez писав:
главспец писав:

какие именно, из твоих свобод под угрозой? В глобальном масштабе?!
Всі, практично.

Вільно висловлювати свою думку. Пересуватися. Купувати й продавати.
Вистачить?
ну давай по пунктам:
Вільно висловлювати свою думку. - ты здесь высказываешся не вильно? А где еще тебе не дают слова?

Пересуватися. Ну, и куда ти "не можешь пересунутися", полететь в США без визы? Или сесть за руль без водительского удостоверения?

Купувати й продавати Что, реально, ты не можешь купить и перепродать сегодня? Наркотики, оружие, тоже можешь, но опасно!

rad

Повідомлення rad » 13 червня 2021, 08:58

главспец писав: да ну?! И колхозы были делом добровольным?
в московії - так
у них общіна трохи інше ніж українська громада, колхози там з`явилися з образу тої самої общіни, сотні років складався той уклад, без колективної спільноти просто неможливо було вижити,
тут же громада мала більш моральне значення, шоб вижити на першому місці стояла РОДИНА

але тому шо серед більшовиків більшість складали космополіти бєзродниє та чурки нєрускіє - то все вони робили через сраку
хоча треба їм віддати належне: рівень освіти більшості населення склав майже 100 відсотків, у діда з бабою була ЦПШ, а ВСІ діти що вижили (шестеро) пройшли десятилітку, та ще й церкву відігнали від школи на відстань гарматного пострілу
нєдолго мучаться старушкам...

M_M

Повідомлення M_M » 13 червня 2021, 09:56

rad писав: та ще й церкву відігнали від школи на відстань гарматного пострілу
Ага, замість віри у Бога втюхали віру у велич КПРС і особливо у найвеличнішого керманича усіх часів та народів.

rad

Повідомлення rad » 13 червня 2021, 10:26

не без того, кажу ж шо робили все через сраку,
той випадок, коли навчи дурня богу молитися...

все одно, вважаю доцільним відсторонення церкви від держави,
я за АРМІЯ МОВА ВІРА, все одно, церкву треба гнати із закладів навчання поганою мітлою
нєдолго мучаться старушкам...

M_M

Повідомлення M_M » 13 червня 2021, 10:51

rad писав: я за АРМІЯ МОВА ВІРА
Це наслідок навності кумира олігарха Святого Петра, який оцю замануху вигадав.
Хоча важко навітт згадати, хто з держдіячів завдав більшої шкоди армії, мові та вірі ніж ПППП.
Але ж кумир, тому все ОК. Тому хоч я проти церкви, але за армоВІР. :dash2:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 червня 2021, 22:08

M_M писав:
Sintez писав: Так у чому питання?
Це не питання. Це факт. Людина хоче повну свободу слова для себе, але не хоче тієї свободи для інших. От такий кібуц. І це стосується не тільки слова. Те саме стосується й інших свобод, як то пересування, купівля, продаж ...
Свобода слова й свобода засер@ти інформпростір - це різні речі. А щодо решти перечислених свобод, котрі я "хотів" обмежити - цитату, чи як завжди?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 13 червня 2021, 22:21

Sintez писав:
M_M писав: Це не питання. Це факт. Людина хоче повну свободу слова для себе, але не хоче тієї свободи для інших. От такий кібуц. І це стосується не тільки слова. Те саме стосується й інших свобод, як то пересування, купівля, продаж ...
Свобода слова й свобода засер@ти інформпростір - це різні речі. А щодо решти перечислених свобод, котрі я "хотів" обмежити - цитату, чи як завжди?
Це не Ви писали?
Sintez писав:
главспец писав: какие именно, из твоих свобод под угрозой? В глобальном масштабе?!
Всі, практично.

Вільно висловлювати свою думку. Пересуватися. Купувати й продавати. Вистачить?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 червня 2021, 22:26

главспец писав:
Sintez писав:

Всі, практично.

Вільно висловлювати свою думку. Пересуватися. Купувати й продавати.
Вистачить?
ну давай по пунктам:
Вільно висловлювати свою думку. - ты здесь высказываешся не вильно? А где еще тебе не дают слова?

Пересуватися. Ну, и куда ти "не можешь пересунутися", полететь в США без визы? Или сесть за руль без водительского удостоверения?

Купувати й продавати Что, реально, ты не можешь купить и перепродать сегодня? Наркотики, оружие, тоже можешь, но опасно!
1. Це не моя свобода, а їх недоработка. Старий закритий Срайком форум забув?

2. Не можу нікуди (легально), бо мене за умовчанням оголосили чумозним, і я мушу, щоб довести зворотнє, дозволити сувати собі у ніс, рот чи с-ку (як в Китаї) якусь куйню, а то ще й дозволити ширнути себе незнамо чим. А я не хочу, доки розум не втратив.

3. На великі суми - не можу, я обов'язково маю повідомити стаціонарного бандита, що маю дещо більше грошей, аніж положено злидневі. Ідеал же їхній, влажная мечьта - взагалі відмінити готівку, як у концтаборі "Індія", щоб жодна копієчка не пролітала непоміченою

Ти не в курсі? Таке враження, що ти не в Києві, а десь на Марсі живеш.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 червня 2021, 22:29

M_M писав:
Sintez писав:

Це не Ви писали?
Sintez писав:

Всі, практично.

Вільно висловлювати свою думку. Пересуватися. Купувати й продавати. Вистачить?
Я багато чого писав. Не писав от досі, хто із форумчан найчастіше "дзвонив у звоник" в бутність мою модератором. Може, варто було? В свєтє дискусії про свободу слова, тскзть.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 13 червня 2021, 22:51

Sintez писав:
главспец писав:

ну давай по пунктам:

1. Це не моя свобода, а їх недоработка. Старий закритий Срайком форум забув?

2. Не можу нікуди (легально), бо мене за умовчанням оголосили чумозним, і я мушу, щоб довести зворотнє, дозволити сувати собі у ніс, рот чи с-ку (як в Китаї) якусь куйню, а то ще й дозволити ширнути себе незнамо чим. А я не хочу, доки розум не втратив.

3. На великі суми - не можу, я обов'язково маю повідомити стаціонарного бандита, що маю дещо більше грошей, аніж положено злидневі. Ідеал же їхній, влажная мечьта - взагалі відмінити готівку, як у концтаборі "Індія", щоб жодна копієчка не пролітала непоміченою

Ти не в курсі? Таке враження, що ти не в Києві, а десь на Марсі живеш.
1. Чи є різниця між свободою слова та свободою слова у конкретному місці у конкретний час?
2. Який зміст слова "нікуди"? Не пускають у Ліхтенштейн? Чи у сусідній гастроном? Задовго до ковіду невакцинованих не пускають, наприклад, до Камеруну.
3. Цікаво, звідки узявся цей страх щодо наявності незадекларованої готівки? Приховуєте чорну касу для оптимізації податків, нє?

M_M

Повідомлення M_M » 13 червня 2021, 23:04

Sintez писав: хто із форумчан найчастіше "дзвонив у звоник" в бутність мою модератором
Вже не перший раз бачу від Вас погрозу розкрити приватну інформацію.

Та так і кажіть, M_M "стукав" мало не щодня. А головне - практично в усіх таких випадках пан модератор (ака Sintez) брав під козирок, та миттєво робив ту роботу, за яку узявся, тобто переміщував бруд з консиліуму до смітника чи у шосту. Може згадаєте один єдиний випадок, коли Ви проігнорували скаргу? :blush2: :lol:

А щоб полегшити Вам життя, дозволяю опублікувати геть усі скарги.

Фрося

Повідомлення Фрося » 16 червня 2021, 15:13

Фрося

Повідомлення Фрося » 17 червня 2021, 08:38

В Украине может появиться специальный суд для борьбы с олигархами / Публикации / Судебно-юридическая газета https://sud.ua/ru/news/publication/2051 ... TQfy79VHxI

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 17 червня 2021, 09:45

M_M писав:
Sintez писав: хто із форумчан найчастіше "дзвонив у звоник" в бутність мою модератором
Вже не перший раз бачу від Вас погрозу розкрити приватну інформацію.

Та так і кажіть, M_M "стукав" мало не щодня. А головне - практично в усіх таких випадках пан модератор (ака Sintez) брав під козирок, та миттєво робив ту роботу, за яку узявся, тобто переміщував бруд з консиліуму до смітника чи у шосту. Може згадаєте один єдиний випадок, коли Ви проігнорували скаргу? :blush2: :lol:

А щоб полегшити Вам життя, дозволяю опублікувати геть усі скарги.
А я то гадав з чиєї подачі малюнок під спойлером було видалено. :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 червня 2021, 13:54

M_M писав: 3. Цікаво, звідки узявся цей страх щодо наявності незадекларованої готівки? Приховуєте чорну касу для оптимізації податків, нє?
Чіво-чіво? Ледь не пропустив. Який "страх" має у мене бути? Страх має бути у тих безумців, котрі сьогодні як навіжені крадуть мої, тобто НАРОДНІ ресурси, у силу безмозкості своєї надіючись, що якось воно так саме минецця й розсосецця. Ні%¥@ не минецця, рукописи не горять, і підуть на розбудову народного господарства всі, хто вважає себе сьогодні "елітою" й "хазяями жизні", а не лише один Коломоєць. А кому й що платити чи декларувати - це НАРОДУ справа, а не тієї банди, котра нахабно сьогодні звецця "державою". Чи зелені дебіли вирішили, що б-га за бороду спіймали? Так це в силу того, що історію вони ніколи не вчили, як і решту наук, окрім науки мацати дівок, вживати вєщєства й молоти дурню язиком під регіт дебілів, вважаючи ту дурню "гумором".
Востаннє редагувалось 17 червня 2021, 14:37 користувачем Sintez, всього редагувалось 1 раз.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 17 червня 2021, 14:10

Sintez писав: ... - це НАРОДУ справа, а не тієї банди, ...
Більшості народу пофіг, вони самі бажають опинитися у корита.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 червня 2021, 14:38

Mack Mack писав:
Sintez писав: ... - це НАРОДУ справа, а не тієї банди, ...
Більшості народу пофіг, вони самі бажають опинитися у корита.
Царська "еліта" теж була залізобетонно упевнена в цьому. Аж до самого 1917 року.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 18 червня 2021, 09:23

Sintez писав: Царська "еліта" теж була залізобетонно упевнена в цьому. Аж до самого 1917 року.
І шо? До корита набіжалі нові.

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 червня 2021, 21:22

Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 червня 2021, 18:01

Відповісти