Катастрофа освіти, куди ми котимося?
Re: Катастрофа освіти, куди ми котимося?

"Я тобі дам 300 євро!": на Буковині батько випускника облив викладачку фекаліями (відео) https://tsn.ua/ukrayina/ya-tobi-dam-300 ... 13123.html #новини #ТСН

Востаннє редагувалось 27 червня 2021, 16:40 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Все настільки погано, що ти не відрізняєш окрему людину й суспільство вцілому? Ну крєпісь.главспец писав: ↑а представляешь себе идеальное общество, где все особи абсолютно одинаково и гармонично развиты?!Sintez писав: ↑ Хз. Я не розумію, який "прогрес" і, головне, заради чого, нафік він впав сам по собі.
Гммммм... Напримєр, хто прогресивніший, амазонець, насадивший анаконду на спис, чи якась Штефі Граф, котра із ідіоцькими стогонами лупить ракеткою по м'ячику? Чи, повертаючись до шахів - якщо певний індивид ВСЕ життя грає у шахи - який "прогрес", якщо у інших галузях життя він майже ідіот? Ти хотів би бути схожим на Карпова?
И продолжают развиваться с возрастом...
п.с.
а начинали мы с:

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Вибіркове цитування часто змінює сенс фрази, питання лише в тому, умисне чи здуру.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
т.е., "деградация суспильства" не мешает "прогрессу личности"?!
И ты, лично, "крепчаешь"...
Містере Ніколинебрешу, не паплюжте ім'я поважної людини. У будь-якому сенсі. Про вибачення за брехню мови навіть нема, ви на таке не здатні.
А по темі - окрім тенісу тре ще заборонити футбол, альпінізм, театри, парки розваг, і залишити виключно єдиний і неповторний будівельний майданчик, де справжні люди будуть по-справжньому працювати 24/7. Ото і є справжній сенс буття, нє?
Ніяким чином. Як неможливо "ідейного" дурня примусити порозумнішати, так і націленого на розвиток неможливо зупинити. Хіба що вбити, але і тут він піде на реінкарнацію.
Реально, мене це мало колише. Я роблю те, що мені цікаво, а "прогрес" це із чиєїсь точки зору, чи "регрес" - пофігу, загалом.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ой, зараз тільки соплі втру й побіжу шукати спаплюжену мною Штефі.
М_М, кидайте ці свої жидівські штучки. Якщо у Вас склероз, нагадаю ще раз - я ЧИТАВ ваш "Катехізис", і на свою туфту Ви мене не купите.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Чергова спроба "приліпити" мені власні вигадки. Я попереджав уже, що не варто цього робити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Настукотите Пестиленсу, за своїм звичаєм?
М_М, Вас у школі часто били?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
У моїй школі такого прибили б. Не любили "обществєнників" і "активістів".
Давайте так. Наступного разу, коли Ви влазитимете у мою розмову із кимось третім, я просто посилатиму Вас на три загальновідомі букви, щоб не марувати час. Ок?
Давайте так. Наступного разу, коли Ви влазитимете у мою розмову із кимось третім, я просто посилатиму Вас на три загальновідомі букви, щоб не марувати час. Ок?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
З кимось третім будете що завгодно обговорювати у приваті. А у публічному маєте поводитись згідно закону.
За публічну наругу над державними символами у наших школах (і не тільки в наших) просто бьють, а дорослих не тільки бьють, але й за грати саджають. Тому обережніше, будь ласка, особливо з погрозами.
Тобто, тупо продовжуємо вигадки своєї хворої фантазії подавати від мого імені? Ну впірьод.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну, реально, звучит как-то очень жалобно...
При том что я, как гражданин, обязан уважать, и уважаю гос.символы. это вовсе не означает, что я не имею права сказать: текст мне не нравится. Или аматорское исполнение.